icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

lucia1981
12. jún 2011

@9lea ahoj! náš drobček sa bude volať Lenny Pavel a Lenny tiež nie je v našom kalendári, tak som napísala email na matriku kde budem rodiť, či treba nejakú potvrdenie a pani mi odpísala, že v mojom prípade nie, lebo tot meno je už na Slovensku zaregistrované, teda dôležité je to, či už to meno niekto pred Tebou dal, ak nie tak treba tuším nejakú potvrdenie zo štátu z ktorého meno pochádza....

andrea1977
12. jún 2011

@zufzufmeister pisala si, ze hadam nebudes v TN rekondmanka, tak som to pochopila ze v Trencine 😉

bubu84
12. jún 2011

@nenullienka drzim palce, nech malicky zacne krasne priberat a nech je vsetko v poriadku... chudatko malicke...

lucia1981
12. jún 2011

@kaara1980 ja som hneď ráno povedala mm, že poobede ideme niekam do prírody a nech vymyslí, že kde je nejaký riadny kopec a na ten sa vyštverám aj keby neviem čo bolo a keď prídeme domov, že si dáme šampus a večer romantika, tak sa dobre na mne zasmial a pobavil, že už ma vidí ako sa trepem na kopec keď doma ledva chodím ale to ostatné povedal, že to sa mu páči... 😀 😀 😀

andrea1977
12. jún 2011

@andrejecka gratulujem a prajem vela vela zdravicka a mliecka 🙂

ajjkas
12. jún 2011

@lucia1981 no tak to mi je lúto,prajem ti aby si aspon porod mala čo najmenej bolestný a lahučký 😉 Škoda,že ti lekár nenavrhol,aby ste to urýchlili,neuvažovala si nad tým?

9lea
12. jún 2011

@lucia1981 tak to je odveci, diky za odpoveď, asi napísem na matriku mail aj ja.

bubu84
12. jún 2011

@andrejecka gratulujeme a prajeme vela zdravicka... 😉

kaara1980
12. jún 2011

@lucia1981 však práve to...ja by aj starého na sex nahovorila,ale nemám na to ani chuť a ni silu ☹ .Tak pekne musím len čakať.

cottoncandy
12. jún 2011

@bubu84 ahoj, ako sa máš? Ešte stále 2v1? okolo mňa už všetky kamošky rodia, hádam aj sama s bruškom ostanem...

kaara1980
12. jún 2011

@9lea a aké meno chceš dať?

lucia1981
12. jún 2011

@ajjkas ďakujem pekne, no môj doktor hovorí že ešte by bolo dobré vydržať aby maličký trošku pribral ale vo štvrtok mám poradňu tak sa ho asi na to opýtam, lebo tie bolesti a všetko okolo toho.... rada by som mala drobčeka už pri sebe aby sa nemusel somnou trápiť v brušku.... ☹

bubu84
12. jún 2011

@cottoncandy ahoj... 😉 este stale 2v1, aj ked vcera som kazdu chvilu pocuvala, ze mi uz brucho trosku padlo... tak uvidime, najradsej by som to mala do tyzdna za sebou.. len Kubkovi sa stale este nechce... je mu v brusku velmi dobre.. 😉

bubu84
12. jún 2011

@cottoncandy a vy ako?

ajjkas
12. jún 2011

@kaara1980 😀 stým sexom sa s tebou úplne zhodnem,tak by som chcela vyskúšat tú "vyvolávačku" ale pri pomyslení na sex 😒 --radšej počkám aj do 21ho 😀 😀

kaara1980
12. jún 2011

@ajjkas neboj,do 21ho máš ešte času,môže to prísť hocikedy aj samé

bubu84
12. jún 2011

@ajjkas
@kaara1980 sex? 😀 urcite nie, chut ziadna a trosku aj strach... 😒

ajjkas
12. jún 2011

mne to už príde až nechutné,ked si spomeniem,že ako už ma nízko hlavičku,to pritom len myslím na to ako sa tam malé asi cíti,,,no a taký sex už za vela nestojí,,,,to radšej žiadny 🙂

ajjkas
12. jún 2011

@andrea1977 pozerám,že ty máš term. už zajtra 🙂 kedy máš ešte poradnu,?

lucia1981
12. jún 2011

@ajjkas neboj sa mne tiež, ja už už dobre dlhý čas neviem čo to je, ale dnes keď som to povedala mm tak mu oči zasvietili no večer mu zase aj zhasnú ako sa poznám, tak ale aspoň mal pekné ráno a bude ku mne celý deň milý a pozorný.... 😀 júúúj či som hnusná.... 😠

andrea1977
12. jún 2011

@ajjkas az vo stvrtok, ale uz nie u mojho dokyho, ale v porodnici, kde mi spravia prietoky a ctg a uvidi sa, ci tam uz zostanem alebo ma este poslu domov 😒 ale ja tajne dufam, ze dovtedy to na mna hadam prijde 😉

ajjkas
12. jún 2011

@lucia1981 no tak to musím vyskúšat,ale neviem akú náladu bude mat na druhý den 🙂
@andrea1977 aha,no a u svojho si bola na poslednej por. kedy? ja len porovnávam 🙂

andrea1977
12. jún 2011

@ajjkas teraz vo stvrtok, pozrel ma zo spodu, otvorena som nebola, krcok skrateny a ze maly je natlaceny velmi nizko, ze uz nalieha hlavickou

ajjkas
12. jún 2011

@andrea1977 tak dakujem,aspon som v obraze,ja som zvedavá,čo mne povie ked sa jej tam v stredu dotrepem 🙂

9lea
12. jún 2011

@kaara1980 pre dievčatko Amélia, lebo u nás to tu v okolí ešte nikto nemá, ale mne sa zdá, že to už ludia na svk dávajú

janina7911
12. jún 2011

@kaara1980 Hej, viem, že bábätká schudnú po narodení. A myslím, že aj keď bude väčšia, tak sa s ňou bude možno ľahšie manipulovať, ako s malinkatým bábom. 🙂 Veď zajtra uvidíme. 😉

9lea
12. jún 2011

@andrea1977 tak to mne už moja doktorka pred 2 týždňami vravela, ze cíti hlavičku nízko aj do knižky zapísala, že hlavička zostupená dole a stále som doma. To asi záleží, kedy sa bude bábätku chcieť prísť a nie čo si hovorí doktorka.

fleuerette
12. jún 2011

Ahojte babenky, nejako mi nezostáva čas si spätne všetko prečítať 😀 😀 😀 , Doma sme traja, ja, MM a vždy jedna babka, ale nejako nás malý postaví do pozoru všetkých. Ešte stále sa učíme nejakému systému. Trápi nás to kakanie, dnes som o 4 ráno surfovala po nete, že čo s tým. ☹ Ale všade som našla to isté, rovnaké kvapky, masáž rektálna trubička a vydržať......
Bože máme 21 storočie, že na toto ešte nič poriadne nevymysleli 😠

andrea1977
12. jún 2011

@9lea veru tak, mne sa stale zda, ze sa mu tam nepaci, v noci co robi to je hrozne, akokeby chcel ist strasne von, ale nevie kade 😀 uz si len pozeram na brucho ci mi nevylezie cez pupok alebo z boku 😀

andrea1977
12. jún 2011

@fleuerette to mi je luto, ze sa takto trapite ☹ aj teba aj drobceka ☹ a kojis?

bubu84
12. jún 2011

@fleuerette jooj malicky, drzim palce, nech je vsetko v poriadku a nech uz konecne nieco zaberie...