Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@andrea1977 nekojíme, malý odmieta prsník s takou razanciou, že mi zo začiatku bolo až do plaču. Ako náhle ho priložím, telíčko má napnuté ako luk, pästičky zovreté, hlávkou krúti - nie nie nie ☹ .
Takže odstrekujem cez deň sa snažíme dávať moje mliečko, a v noci nutrilon. Ale aj keby som kojila, museli by sme dokrmovať, lebo zbojník toho dosť spapá, má cez 4 kilá, takže potrebuje
kolika nás zatiaľ obchádza, ale to kakanie..... to je des, od polnoci do rána len tlačí, tlačí a tlačí až je celý červený. Stolicu má tak raz za deň.
@andrea1977 Tebe sa tiež už tehu pomaličky kráti, budem držať palce, nech všetko dobre ide
@fleuerette tiez som mala s dcerou take problemy. Vtedy mi kamoskyna prababka poradila, aby som jedno mlieko za den zarobila nie s vodou ale s odvarom z rumanceka a odvtedy som mala pokoj. Ak chces vyskusaj 😉
@fleuerette a dakujem, dufam, ze to bude coskoro 🙂
@andrea1977 ahoj, pozerám že máme rovnaký termín a som na tom rovnako 🙂 malý je natlačený dole, krčkok skrátený, mäkký, placenta zrelá ... a nič 😒 malému sa vôbec nechce..
@e.lle je to na nervy to cakanie, ze? a hlavne ked kazdu noc sa citim tak, ze do rana urcite pojdem ☹ potom to prejde a spim dalej 😀 idem na zahradu oberat visne, trosku sa ponatahujem, mozno zaberie 😀 tak pa pa
@andrea1977 na nervy je tuším aj slabé slovo ... 😒 každý deň upratujem, dom máme vyleštený, varím, pečiem, som psom stále vonku, už som aj burinu trhala, neviem čo na neho platí 🙂 môj muž hovorí, že nemám na to myslieť stále a potom to príde, ale jemu sa to ľahko poviem 😀
baby bud to bola hlienova zatka, alebo zeby uz pomaly zacala plodovka???? neviem to rozlisit-predchvilou som mala sexik tak neviem,ale bolo to slabucko ruzove.. no neviem co si mam o tom mysliet..ale uz ma aj brucho zacina boliet.... 😉 a moj ide na nocnu 😖 😠
@andrea1977 vyskúšame, ďakujem za radu 🙂
ešte raz vám všetkým ďakujem 🙂 , teraz čakám kým sa Marko zobudí a ideme na 10 minutovú prechadzku okolo domu, tak sa teším
@lencita no vidiš 🙂 no aj mna tak naposledy sem tam mi stvrdlo ale to len take slabe bolesti ale včera ma riadne boleli kríže tak neviem či stoho niečo bude veď už zajtra mám termín 😀 A tie bolesti ked su slabe tak to nič aspon tak mi povedali v pôrodnici že musím čakať až na tie riadne bolesti že tie určite budem cítiť inak že to nebude len také pobolievanie ale už riadne kontrakcie 😒 tak nám zostáva asi len čakať..
@lencita no veď to a stále nič a to som bola presvedčená o tom že sa nám malá narodí skôr a ono sa jej vôbec nechce von si dáva riadne načas..no tiež si myslim že sa nakoniec uvidíme 😀 lebo kontrolu mam v stredu na rizikovej už a vravel ked dovtedy nič tak hospitalizácia ale sa uvidí čo ďalej....tak teraz malej stále dohováram že nech netrucuje a okamžite ide von 😀
@mimiss tak ju este prehovaraj a ona pojde...ja maleho tiez stale volam von a teraz ako isiel priatel do roboty tak mu hovori ze nech ho pekne pocka... 🙂 no tak co si ma chudacik mysliet?? 😀 sak nevie ci uz moze ist alebo este nie 😀 inak tie bolesti chodia v 6 min. intervaloch..ale su slabe, teda uplne znesitelne...
no veru snažím sa..môj mal včera narodeniny a tiež som jej vravela že urobíme tatinovi radosť krásnym darčekom ked sa narodí ale úplná ignorácia 😀 tak to máš zatial fajn ked sú slabé ked zosilnejú to už bude o inom..ja som mala vtedy bolesti každú pol hodinu a potom nič..
no super 😀 vidiš a druhú košelu ružovú,natú som zabudla 🙂 tak sa snáď potom spoznáme..tiež mám biely župan ale neviem či som to sním dobre vyriešila biele je predsa biele ale snád to nejako prežijem..
@fleuerette nas drobec kaka do kazdej plienky a cely den si poprdkava 🙂.ja mu davam kazdy den trosku fenigloveho caju,je vhodny od narodenia.myslim,ze vdaka tomu cajiku ho nebolieva brusko,mozno by to pomohlo aj u tvojho drobceka.
@andrea1977 aha 🙂 a ja že v televíznych novinách :D
@janina7911 tak určite je manipulácia lepšia 😉 .Jakub bol taký tiež akurátny.Zajtra budem na vás myslieť a držať palce

@andrejecka gratulujem k markovi prajem vela zdravicka a vela mliecka,tak mame menovcov moj je tiez marco