icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

katinka71
12. jún 2011

@andrejecka gratulujem k markovi prajem vela zdravicka a vela mliecka,tak mame menovcov moj je tiez marco

fleuerette
12. jún 2011

@andrea1977 nekojíme, malý odmieta prsník s takou razanciou, že mi zo začiatku bolo až do plaču. Ako náhle ho priložím, telíčko má napnuté ako luk, pästičky zovreté, hlávkou krúti - nie nie nie ☹ .
Takže odstrekujem cez deň sa snažíme dávať moje mliečko, a v noci nutrilon. Ale aj keby som kojila, museli by sme dokrmovať, lebo zbojník toho dosť spapá, má cez 4 kilá, takže potrebuje
kolika nás zatiaľ obchádza, ale to kakanie..... to je des, od polnoci do rána len tlačí, tlačí a tlačí až je celý červený. Stolicu má tak raz za deň.

fleuerette
12. jún 2011

@andrea1977 Tebe sa tiež už tehu pomaličky kráti, budem držať palce, nech všetko dobre ide

andrea1977
12. jún 2011

@fleuerette tiez som mala s dcerou take problemy. Vtedy mi kamoskyna prababka poradila, aby som jedno mlieko za den zarobila nie s vodou ale s odvarom z rumanceka a odvtedy som mala pokoj. Ak chces vyskusaj 😉

andrea1977
12. jún 2011

@fleuerette a dakujem, dufam, ze to bude coskoro 🙂

e.lle
12. jún 2011

@andrea1977 ahoj, pozerám že máme rovnaký termín a som na tom rovnako 🙂 malý je natlačený dole, krčkok skrátený, mäkký, placenta zrelá ... a nič 😒 malému sa vôbec nechce..

andrea1977
12. jún 2011

@e.lle je to na nervy to cakanie, ze? a hlavne ked kazdu noc sa citim tak, ze do rana urcite pojdem ☹ potom to prejde a spim dalej 😀 idem na zahradu oberat visne, trosku sa ponatahujem, mozno zaberie 😀 tak pa pa

e.lle
12. jún 2011

@andrea1977 na nervy je tuším aj slabé slovo ... 😒 každý deň upratujem, dom máme vyleštený, varím, pečiem, som psom stále vonku, už som aj burinu trhala, neviem čo na neho platí 🙂 môj muž hovorí, že nemám na to myslieť stále a potom to príde, ale jemu sa to ľahko poviem 😀

lencita
12. jún 2011

baby bud to bola hlienova zatka, alebo zeby uz pomaly zacala plodovka???? neviem to rozlisit-predchvilou som mala sexik tak neviem,ale bolo to slabucko ruzove.. no neviem co si mam o tom mysliet..ale uz ma aj brucho zacina boliet.... 😉 a moj ide na nocnu 😖 😠

fleuerette
12. jún 2011

@andrea1977 vyskúšame, ďakujem za radu 🙂

andrejecka
12. jún 2011

ešte raz vám všetkým ďakujem 🙂 , teraz čakám kým sa Marko zobudí a ideme na 10 minutovú prechadzku okolo domu, tak sa teším

mimiss
12. jún 2011

@lencita no ked je to slabo ruzove alebo take hnede tak je to urcite hlienova zatka lebo od vcera to mam aj ja pomaly sa to uvonuje tak teraz uz len cakat na pôrodné bolesti 🙂 aj ta velmi boli brucho ci len tak troska?

lencita
12. jún 2011

@mimiss slaboruzove a uz som si ista ze je to ten hlien... 🙂 neboli velmi, len tak nejako sem tam stvrdne, a trochu spodok brucha a krize..tak uvidim co dalej...teba boli?

mimiss
12. jún 2011

@lencita no vidiš 🙂 no aj mna tak naposledy sem tam mi stvrdlo ale to len take slabe bolesti ale včera ma riadne boleli kríže tak neviem či stoho niečo bude veď už zajtra mám termín 😀 A tie bolesti ked su slabe tak to nič aspon tak mi povedali v pôrodnici že musím čakať až na tie riadne bolesti že tie určite budem cítiť inak že to nebude len také pobolievanie ale už riadne kontrakcie 😒 tak nám zostáva asi len čakať..

lencita
12. jún 2011

@mimiss 🙂 🙂 no ved ty mas uz zajtra termin 🙂 no my sa v tej skalici nakoniec aj stretneme 😀

mimiss
12. jún 2011

@lencita no veď to a stále nič a to som bola presvedčená o tom že sa nám malá narodí skôr a ono sa jej vôbec nechce von si dáva riadne načas..no tiež si myslim že sa nakoniec uvidíme 😀 lebo kontrolu mam v stredu na rizikovej už a vravel ked dovtedy nič tak hospitalizácia ale sa uvidí čo ďalej....tak teraz malej stále dohováram že nech netrucuje a okamžite ide von 😀

lencita
12. jún 2011

@mimiss tak ju este prehovaraj a ona pojde...ja maleho tiez stale volam von a teraz ako isiel priatel do roboty tak mu hovori ze nech ho pekne pocka... 🙂 no tak co si ma chudacik mysliet?? 😀 sak nevie ci uz moze ist alebo este nie 😀 inak tie bolesti chodia v 6 min. intervaloch..ale su slabe, teda uplne znesitelne...

mimiss
12. jún 2011

no veru snažím sa..môj mal včera narodeniny a tiež som jej vravela že urobíme tatinovi radosť krásnym darčekom ked sa narodí ale úplná ignorácia 😀 tak to máš zatial fajn ked sú slabé ked zosilnejú to už bude o inom..ja som mala vtedy bolesti každú pol hodinu a potom nič..

mimiss
12. jún 2011

@lencita no veru snažím sa..môj mal včera narodeniny a tiež som jej vravela že urobíme tatinovi radosť krásnym darčekom ked sa narodí ale úplná ignorácia tak to máš zatial fajn ked sú slabé ked zosilnejú to už bude o inom..ja som mala vtedy bolesti každú pol hodinu a potom nič..

lencita
12. jún 2011

@mimiss ale vsetci ma prehovaraju nech ideme, ze radsej nech ma kuknu, hlavne mama stresuje, dostala ma na starost 🙂 neboj mala uz pojde, uz sme blizko 🙂 ako sa potom pozname ze sme to my? akej farby mas nocnu koselu ? 😀

mimiss
12. jún 2011

@lencita a tak to hej majú starosť..no košelu červenej farby s takou žirafou tú som doma vyhrabala že je taká široká..melírové blond vlasy,a výška asi tak 168 😀

lencita
12. jún 2011

@mimiss 😀 ok takze teraz ja 😀 jednu mam ruzovu s ciernym motylom, potom mam modro pruhovanu s rybickou a bielu s malikymi hviezdickami 😀 a biely zupan a dlhe vlasy skoro po pas, strasnej neurcitej skor tmavej farby ( nestihla som sa este nafarbit) 😀

mimiss
12. jún 2011

no super 😀 vidiš a druhú košelu ružovú,natú som zabudla 🙂 tak sa snáď potom spoznáme..tiež mám biely župan ale neviem či som to sním dobre vyriešila biele je predsa biele ale snád to nejako prežijem..

mimiss
12. jún 2011

@lencita no zasa som si to poslala sama sebe 🙂

lencita
12. jún 2011

@mimiss tak to sa urcite spozname 😀

lucia1181
12. jún 2011

@fleuerette nas drobec kaka do kazdej plienky a cely den si poprdkava 🙂.ja mu davam kazdy den trosku fenigloveho caju,je vhodny od narodenia.myslim,ze vdaka tomu cajiku ho nebolieva brusko,mozno by to pomohlo aj u tvojho drobceka.

zufzufmeister
12. jún 2011

@andrea1977 aha 🙂 a ja že v televíznych novinách :D

kaara1980
12. jún 2011

@janina7911 tak určite je manipulácia lepšia 😉 .Jakub bol taký tiež akurátny.Zajtra budem na vás myslieť a držať palce

kaara1980
12. jún 2011

@9lea joj Amélia je už bežné meno,to nemusíš riešiť.Kľudne ho môžeš dať si myslím 😉 .A pekné meno je to

kaara1980
12. jún 2011

@lencita
@mimiss dievčatá,vy sa asi stretnete v noci na príjme 😉