icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

cottoncandy
12. jún 2011

@bubu84 ja som na tom úplne rovnako ako ty, až na to, že všetci okolo komentujú, že mám bruško ešte vysoko🙂

bubu84
12. jún 2011

@cottoncandy a teraz poslednu hodinu mam nejake bolesti, ale nie silne, nejak mi to vystreluje do zadku... 😲 take ako pichanie a stahovanie... neviem co to..uvidime...

lencita
12. jún 2011

@kaara1980 🙂 len ja potrebujem pockat s porodom aspon do pol 8 co sa vrati priatel z nocnej..no mozno ho pridu vystriedat skorej, teda dufam, ze jeho kolega bude chapavy...uz to zacina boliet nejako viac asi tak kazdych 10 min...

andrea1977
12. jún 2011

@zufzufmeister ha ha, ty kokso ja som ale brzda, doteraz som na to neprisla, ze co si myslela tym TN 😀 dufam, ze tym cakanim na porod uz aj neosprostievam 😀

andrea1977
12. jún 2011

spomenula som si na andysok, urcite ma uz dvojicky pri sebe 🙂 uz hadam aj domov pridu coskoro 🙂

kukujka
12. jún 2011

babule ktore uz mate drobcov ako dlho vam vydrzia pri kojeni?myslim priblizne kolko minut jedno kojenie?moja len tak cca 10-15min.kazde 3 hodiny.nieje to malo?ona sa tvari spokojne,ze jej to staci len mne sa to nejako nezda

kukujka
12. jún 2011

@andrea1977 aj ja som na nu myslela,ze ja ledva zvladnem jedno babo a ,ze obdivujem vsetky mamicky co maju dvojicky

andrea1977
12. jún 2011

@kukujka ved to mas ukazkove babo, podla knizky 😀 tak sa ma kojit, nie viac ako 10 min. kazde 3 hod. 😉 stastna to ty mamicka 😀 😀

andrea1977
12. jún 2011

dievcata aj mam bolesti 😕 ale asi z toho, ze som sa nazrala visni 😀

kukujka
12. jún 2011

@andrea1977 ani nevies ako si ma potesila ja som zas pocula ,ze na jedno kojenie 15min s jedneho prsnika a 15 s druheho az taka stastna maminka niesom moj krpec v noci reve a cez den spi dake to ma doprehadzovane

bubu84
12. jún 2011

@andrea1977 hej, hej ma ich uz pri sebe od stredy, kedy sa narodili...su krasne.. 😉

lencita
12. jún 2011

@andrea1977 🙂 tak akoze ja som zjedla predchvilou asi kilo ceresni 🙂 ale ked na nic ine nenam chut tak co mam robit 😀 drzim palce nech to neni z visni ale nech uz sa maly pyta von 😉

bubu84
12. jún 2011

@kukujka to vazne, zle spinkava malicky? ked bol este v brusku, tak aj vecer a v noci vystrajal? bo sa toho obavam, ze ked to bude ako v brusku, tak... neviem, neviem... nas malicky sa vacsinou preberie vecer a do noci vystraja..

kukujka
12. jún 2011

@bubu84 moja mala bola v brusku uplne kludnucka malokedy som ju citila

bubu84
12. jún 2011

@andrea1977 a nebude to tym, ze by sa uz malicky pytal na svet... 😀

bubu84
12. jún 2011

@kukujka juuuj prepac.. ved ty mas dievcatko Liu... 😀 ja ti pisem ako by si mala chlapceka... 🙂

bubu84
12. jún 2011

@kukujka uvidime, nechame sa prekvapit, ako to bude u nas... 🙂 cely den ho citim, ale vecer co robi... je to sranda pozorovat... 😉

kukujka
12. jún 2011

@bubu84 nevadi diabol je to jeden krpaty teraz ked na nu pozriem tak krasne buvinka,ale v noci zacne vystrajat.niektorym babatkam to prevratenie noci a dna drzi dlho ine sa rychlo preorientuju uvidime ako to bude u nas

andrea1977
12. jún 2011

@kukujka aj to sa spravi 😉 este si nestihla spravit rezim, uvidis 😉

kukujka
12. jún 2011

@andrea1977 dufam,ze ano lebo uz nevladzem

andrea1977
12. jún 2011

@lencita
@bubu84 dakujem dievcata, bodaj by ste mali pravdu 😉

bubu84
12. jún 2011

@kukujka neboj, coskoro bude mat svoj rezim a bude pekne spinkavat v noci...

zufzufmeister
12. jún 2011

bože, a ja termín až 25.6 .... mňa už to nebaví... som nervozna a tie hormony, normálne depky na mňa idú stále, už mi hrabe asi a čo bude potom 🙂))

mimiss
12. jún 2011

@kaara1980 no tiež si to tak myslim ale uvidíme dáme vedieť či sa niečo deje 🙂

kaara1980
12. jún 2011

@lencita to poznám,ten môj má zajtra a v utorok nočnú.Zas budem celú noc trpnuť.Inak zo zákona má budúci otec právo na odvoz rodičky do pôrodnice,čiže keby dačo,tak musia ho pustiť.Teda by mali 😉

bubu84
12. jún 2011

@zufzufmeister poznam tiez dobre, s MM su hadky uz na dennom poriadku a to ma dost stve... 😠

bubu84
12. jún 2011

@kaara1980 to vazne? ale asi v takom pripade, keby ma to chytilo a bol by v robote, by som sanitkou bola rychlejsie ako by som mala nanho cakat kym pride a odvezie ma...

kaara1980
12. jún 2011

@kukujka kojíte sa ukážkovo.Môj Jakub ten tiež papal krátko,zato výdatne.Takže dlžku určite nerieš,lebo keby jej bolo málo,tak o chvíľku pýta zas.Vraj v noci,keď sa dieťa zobudí,nemáš sa mu prihovárať a mať úplne tlmené svetlo,aby si časom zvyklo,že v noci je kľud.Ale dieťaťu sa obdobia menie a my sme mali obdobie aj také,že krpec sa o 1nej zobudil a chcel sa hrať.ešte ani len chodiť nevedel,roztiahol všetky hračky po izbe.A to som mu ani nezasvietila ciciakovi,nevadilo mu to

kaara1980
12. jún 2011

@bubu84 😀 však aj ten môj kým by došiel,tak minimálne pol hodinky.A na jednu cestu sanitkou vraj máme aj my nárok.

kaara1980
12. jún 2011

@zufzufmeister ja som si dnes aj na ihrisku poplakala,už som asi šibnutá či čo.Našťastie tam nik nebol,ale slzy mi tiekli ako hrachy 😔