Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@cottoncandy a teraz poslednu hodinu mam nejake bolesti, ale nie silne, nejak mi to vystreluje do zadku... 😲 take ako pichanie a stahovanie... neviem co to..uvidime...
@zufzufmeister ha ha, ty kokso ja som ale brzda, doteraz som na to neprisla, ze co si myslela tym TN 😀 dufam, ze tym cakanim na porod uz aj neosprostievam 😀
spomenula som si na andysok, urcite ma uz dvojicky pri sebe 🙂 uz hadam aj domov pridu coskoro 🙂
babule ktore uz mate drobcov ako dlho vam vydrzia pri kojeni?myslim priblizne kolko minut jedno kojenie?moja len tak cca 10-15min.kazde 3 hodiny.nieje to malo?ona sa tvari spokojne,ze jej to staci len mne sa to nejako nezda
@andrea1977 aj ja som na nu myslela,ze ja ledva zvladnem jedno babo a ,ze obdivujem vsetky mamicky co maju dvojicky
@kukujka ved to mas ukazkove babo, podla knizky 😀 tak sa ma kojit, nie viac ako 10 min. kazde 3 hod. 😉 stastna to ty mamicka 😀 😀
dievcata aj mam bolesti 😕 ale asi z toho, ze som sa nazrala visni 😀
@andrea1977 ani nevies ako si ma potesila ja som zas pocula ,ze na jedno kojenie 15min s jedneho prsnika a 15 s druheho az taka stastna maminka niesom moj krpec v noci reve a cez den spi dake to ma doprehadzovane
@andrea1977 hej, hej ma ich uz pri sebe od stredy, kedy sa narodili...su krasne.. 😉
@andrea1977 🙂 tak akoze ja som zjedla predchvilou asi kilo ceresni 🙂 ale ked na nic ine nenam chut tak co mam robit 😀 drzim palce nech to neni z visni ale nech uz sa maly pyta von 😉
@andrea1977 a nebude to tym, ze by sa uz malicky pytal na svet... 😀
@kukujka aj to sa spravi 😉 este si nestihla spravit rezim, uvidis 😉
@andrea1977 dufam,ze ano lebo uz nevladzem
bože, a ja termín až 25.6 .... mňa už to nebaví... som nervozna a tie hormony, normálne depky na mňa idú stále, už mi hrabe asi a čo bude potom 🙂))
@zufzufmeister poznam tiez dobre, s MM su hadky uz na dennom poriadku a to ma dost stve... 😠
@kukujka kojíte sa ukážkovo.Môj Jakub ten tiež papal krátko,zato výdatne.Takže dlžku určite nerieš,lebo keby jej bolo málo,tak o chvíľku pýta zas.Vraj v noci,keď sa dieťa zobudí,nemáš sa mu prihovárať a mať úplne tlmené svetlo,aby si časom zvyklo,že v noci je kľud.Ale dieťaťu sa obdobia menie a my sme mali obdobie aj také,že krpec sa o 1nej zobudil a chcel sa hrať.ešte ani len chodiť nevedel,roztiahol všetky hračky po izbe.A to som mu ani nezasvietila ciciakovi,nevadilo mu to
@zufzufmeister ja som si dnes aj na ihrisku poplakala,už som asi šibnutá či čo.Našťastie tam nik nebol,ale slzy mi tiekli ako hrachy 😔

@bubu84 ja som na tom úplne rovnako ako ty, až na to, že všetci okolo komentujú, že mám bruško ešte vysoko🙂