Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@andrea1977 tak to sú buď prdy,alebo pôrodné bolesti 😀
@kaara1980 haha 🙂 je to sila, ja tiež, kým priateľ ešte spí, ja len kukám a plačem 🙂 ako cvoko 🙂
@kukujka
Ja kojim v noci cca kazde 3 hodky a cez den niekedy aj castejsie. Jeden prsnik 15 min. plus druhy 15 min. vacsinou. Ak jej dam len jeden, tak sa zobudi skor, aj o hodinu. Momentalne sme ale v 3. tyzdni a to sa hovori, ze vtedy moze nastat kriza v laktacii, vtedy babakta trosku rychlejsie priberaju a viac potrebuju papat.
Ale baby maju pravdu, ze to neries. Mozes byt stastna, ze babatku staci taky kratky cas. Podla laktacnych poradkyn je kazde babatko ine a kazde potrebuje iny cas.
...no baby tak mi sme poobede boli na takej menšej túre hodinu sme šlapali samozrejme s menšími prestávkami a mám dosť, teraz ledva chodím, začalo ma bolieť brucho a už to vidím, že zase sú to len falošné bolesti, ja už chcem ísť rodiť, ako sa takto trápiť každý deň..... ☹
Baby, tak ja sa idem dochystať, ráno nastupujem. Tak nám držte palce, nech to dobre dopadne. 🙂
@bubu84 veď ja som tiež taká, pripadám si nemožná, nemotorná a aj dnes keby nás niekto v tom lese videl tak sa na nás určite dobre pobaví, chodím ako taká kačka a každú chvíľu som chcela oddychovať, no aj tak som chcela prejsť čo najviac....no dobre by bolo keby sa to už blížilo mi vraj máme podľa doktora ešte aspoň týždeň vydržať ale tie bolesti sú už ozaj na mňa veľa.... 😠
@janina7911 drzime palce, budeme na vas mysliet... 😉
@janina7911 Držím palce ... Nech ti to dobre dopadne ... Trošku závidím - v dobrom ... že už budeš mať malú pri sebe ... Ja len čakám a čakám ... a stále nič ...
@janina7911 držte sa,budem na teba myslieť 😉
@lucia1981 mne stačilo dnes dojsť na ihrisko,šla som ako tuleň.To si dobrá,že si toľko prešla.Po rovine ok,ale po teréne by som asi dušu vypľula.Fučím ako lokomotíva len čo mám ísť na wc
@zufzufmeister chlapi by to ani nepochopili že s nami clúmu hormony.Aspoň ten môj nechápe moje výkyvy
Ahojte babulky, neviete mi nahodou poradit, ze ci v nemocnici v Ruzinove poziciavaju monitor dychu? Vraj to niektore nemocnice poziciavaju...
Ahojte baby, čítam, že vám robia problémy dlhšie prechádzky a pohyb ... Ja som na tom podobne, dnes sme boli s manželom v BB v Mercury Markete a v Baumaxe a mám dosť ... Bolia ma nohy ako koňa a pri chôdzi si tiež pripadám ako kačička ... sa kníšem zo strany na stranu a ledva sa gúľam ... Už nám ostáva len vydržať tých pár dní ... Škoda, že nevieme kedy to na nás príde ...
@janina7911 prajem zajtra veľa síl, nech to máš čím skôr za sebou a malinku pri sebe.
Tak ako kačica chodím aj ja, tieto nedele ma zabíjajú, celý týždeň niečo podnikám a v nedeľu len ležim a potom sú tie pondelkové poradne vždy o tom istom, však nečudo, keď som taká vyležená, asi som sa mala ísť aj ja prejsť. Neviem ako vy, ale ja som hrozne opuchla, nohu do žiadnej topánky nedostanem, to nosím len šľapky, ruky mám hrozné, normálne ma začali bolieť prsty, nemôžem ich zovrieť. A to mi zajtra na poradni aj tak povie, že pokiaľ mam nízky tlak, tak je to normálne, neviem, asi jej musím pripomenúť, že mám tu zväčšenú obličku, či mi vlastne dobre pracujú, možno to je aj tým.
@andrejecka
gratulujem, prajem veľa zdravíčka a mliečka a nech je všetko v poriadku 🙂
babule, držím všetkým palce, čo zajtra nastupujú do nemocnice, alebo išli už dnes...
My sme mali pekný víkend, včera sme boli so setrou, jej malým a mojou Simčou na jarmoku. To bolo... kolotoče, skákacie hrady, stánky, kopa ľudí... deti bole také unavené, že večer zaspali raz-dva. Dnes sme boli na oslave MDD - rozprávková dedina 🙂) ale dnes už bolo riadne teplo, tak ma to dosť zmohlo, doobeda vyše dvoch hodín na nohách a poobede sme išli ešte na hodinku, ale deťom sa opäť páčilo... čo pre ne neurobíme. Len ja som už mala nervy z ľudí, asi tisíckrát sa ma niekto pýtal, kedy to bude, čo to bude, aké meno... no na nery 😝 No a teraz večer som zistila, že mám riadne opálený dekolt a ruky... už sa mi všetci smejú, že takú opálenú rodičku už dávno nemali, vraj vidno, že sme stále von 🙂
ahojte! prajem všetkým pekné ráno, u nás to dnes vyzerá zase na riadne horúci deň, malého som už odniesla do škôlky a ja rozmýšľam čo robiť, bolesti ako ináč od večera prestali takže sme sa tešili zbytočne... 😠 tak neviem, asi budem zase len dookola upratovať aby mi nejako prešiel čas.... 😉
Ahojte maminy,uz som si tu raz s vami pisala,inak stale vas citam ,sledujem a prezivam vsetko s vami.Uz 2tyzdne aj nieco mam poslickov,stale boli chrbat a v podbrusku,hlavne ku veceru.V sobotu vecer uz toho bolo dost,tak som si dala kupel,ze ak su to falosne kontrakcietak odidu a fakt ulavilo sa.Vcera tiez cely den,zacalo to ze sa mi mala natlacila na pravu stranu,brusko stvrdlo,na hrudi zvlastny poci,bolest sup do chrbta a do podbruska.Uz to normalne zacinalo naberat intervaly,no prestalo to,ked som si poobede trochu zdriemla.Chcem sa spytat to tvrdnutie bruska sa prejavuje tym,ze sa drobec navali na jednu stzranu a nechce sa chvilu odtial hnut a je brusko cele tvrde?Pri prvom tehu som ziadne problemi nemala,este som aj do skoly chodila a toto tehu je strasne.

@kaara1980 dakujem za radu mozno je to aj tym svetlom skusimv noci len malu lampicku a prekryjem ju plienkou dufam,ze to zaberie