Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@andrea1977 ja som už doupratovala, teraz ma chytá nejako spanie, tak neviem či si nejdem trošku ľahnúť a tiež inak nič nové, no my máme asi ozaj ešte čas..... ☹
@monitas84 dnes doobeda som na teba myslela, ze si tu dlhsie nebola, ze ci nie si uz v nemonici 😉 co mas nove?
Ahojte kočky, víkend nám ubehol, makali sme s drahým na spálni, ešte musí malovať. Už je z neho maliar a aj nábytkár. 😀 V sobotu skladal novú spálňovú zostavu. Potom omietkoval, no čo povedať je šikovný!!! 🙂
Dnes som tiež veľmi aktívna už od skorého rána, trávička pokosená, kríčky a stromčeky popolievané. Teraz sa hrám so záclonami a závesmi, trošku zmeny sa mi zachcelo, veď času mám dosť. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Zajtra zase do poradne, tak sa tiež nebudem nudiť. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucia1981 tazko povedat, mozno pojdes skor ako ja, je to fakt nevyspytatelne 🙂 ale ja sa utesujem, ze dlhsie ako tyzden to uz trvat nemoze 🙂
@monitas84 no vidis, tak z tohoto mam rovno odpovede 😀
@lucia1981 aj ja si idem zdriemnut, tak zatial
@andrea1977 Ahoj, už aby si teda išla, keď si sa dala do parády. Je to únavné, to holenie a všetko okolo toho, tak nech to nemusíš zase opakovať,už len po pôrode. 😀 No o tej nadváhe ani nehovor, ja mám na sebe už 18 kíl a som len v 38 t.t. 😠 Ináč teraz ku koncu, posledné týždne si tiež naberala na váhe???
@monitas84 uz vyse mesiaca som nic nepribrala, nastastie 😀
@andrea1977 ahoj tak to sme dve co mame dnes ten svoj den D🙂 ale neviem tiez ci mi to dnes vide sice je mi volajo divne.od rana mam taky zvlastny unik neviem ci je to plodova voda ale bolesti nic..:|
@monitas84 ahoj! tak ty si dnes tiež šikovná, mňa už mm ku kosačke nepustí lebo máme motorovú a dosť kopcovitý terén nie len rovnú záhradu tak to robí on, ale už tiež vymýšľam čo robiť, upratujem stále dookola, dnes som sa od rána aj po schodoch hore-dole dosť nabehala.... 😉 no ja som zatiaľ pribrala 13 kg tak som zvedavá koľko sa na mňa ešte nalepí, pri prvom to bolo 17 kg ale v pôrodnici som nechala hneď 10 a tých sedem zišlo za 2 mesiace dolu..... 🙂
@andrea1977 Presne, ďakujem, že som Ti tu chýbala. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monitas84
@andrea1977
no a ja 20 rovných a možno už aj viac, týždeň som sa nevážila, váha mi nechce ukázať normálne, tak už len zajtra v poradni sa odvážim... inak tam boli zo mňa zhrozené sestričky, že 20 kilo je strašne veľa :( a taká premúdrelá mi povedala, to myslíte vážne, že 20 kilo? ja že hej a ona, že no ale býva to tak, že ženy čo viac naberú, tak po pôrode ťažšie zhodia na pôvodnú váhu 🙂 No aká novinka, som si to inak nemyslela :D už kašlem na to, veď hádam už len dačo zlezie zo mňa...
@lucia1981 Jaj či mi odlahlo, to si ma potešila s tymi kilami. 😀 Dúfam, že aj ja tam nechám čo najviac a potom nech zvyšok rýchlo zhodím. 🙂 To je zaujímavé, že prvý krát 17 kíl si pribrala a teraz len 13 kíl. 🙂 Už to asi vieš celé lepšie ovládať alebo sa viac hýbeš ako ja. 😀 😀 😀 😀 😀 Veľa beháš po schodoch. 🙂 Hoci aj my tu máme všade schody, to je jedno kade idem, všade schody, nemám ich rada!!! 😀 No veru, keď je zlý terén len nech kosí manželík. 🙂
@zufzufmeister Ahoj, no čo už s nami. Aj zo mňa je môj doktor zhrozený!!! 😀 Nie som podľa jeho grafu, nepriberám tak ako to má nakreslené v tom grafe, čiarka nám trošku ušla hore!!! 😀 Ale čo mám robiť??? 😀
Už sa radšej ani nevážme, potom som z toho smutná a nervózna, keď váha stúpa. Ja som len zvedavá, či budeme mať naozaj veľké bábo, ako mi to povedal doktor. 🙂 Alebo kde sú tie kilá??? 😀 Veľmi ich na sebe nevidím, max nohy zhrubli a zadok trošku zväčšený, tak dúfam, že zbytok bude malý, voda, krv a ostatné!!! 🙂
Ináč moja kamarátka žije v Londýne, je momentálne v 36 t.t. a pribrala už 24 kíl!!! A predstav si tam z toho nerobia žiadnu vedu. 🙂 Ona je z toho hotová, v poradni povedala, nech s ňou niečo robia. Len kukali na ňu čo jej je. 😀 vraj preto toľko nabrala, lebo si to telo žiadalo a kojením to zíde dolu. Tak uvidíme, či budú mať pravdu.
@mimiss to moze byt, ze ti voda pomalicky odteka a bolesti mat pri tom nemusis. Ale ak si myslis, ze je to plodova voda, tak musis ist do porodnice,aj bez bolesti, babatko nemoze byt dlho bez vody 😉 tak drzim paste, nech to mas uz dnes za sebou 😉
@zufzufmeister
@monitas84 su len mudri ti lekari 😖 ako keby sa to kazdej dalo rovnako pribrat, vsetko je to genetikou. a poznam baby co pribrali 30 kg a zhodili to v pohode a rychlo a my budeme tiez medzi ne patrit 😀
a na just som si teraz cokoladu otvorila 😀
kočky,kakám na to 😕 ,akurát som došla z poradne.A mám po radosti.Na pôrod to ešte nevyzerá,krčok mám stále celý.Takže krpatá je ešte riadne vysoko ☹ .V pondelok mám dojsť opäť do poradne.Začínam mať obavy,že to bude pôrod opäť taký ako pri Kubkovi ☹ .No nič,tento týždeň riadim,poumývam dlážku,okná a v piatok si uvarím za vandel kapustnice,tiež vraj dobrý spúšťač.Ja už to chcem mať za sebou,ešte som aj pribrala kilo.Už mám 90kg 😕
@kaara1980 verim ti 😉 aj mne uz riadne sibe, sa mi snivalo, ze som si doma sama s dakym drotom skusala plodovu vodu prasknut 😕 netreba to uz liecit ?
@andrea1977 😀 tak to už je iná sila....doktor mi povedal,že za normálnu graviditu sa počíta až do 42tt 😕 ☹
@kaara1980
@andrea1977 no práveže som volala lekárovi a ten mi vravel že mám čakať doma dokiaľ nebudem mať bolesti tak teraz neviem čo mám robiť... ☹ môj už stresuje a ja pomaly začínam tiež..tak teraz neviem čo mám robiť..ked to bolo také zvláštne to unikanie ono to nebola čistá voda ale aj také hlienové..poradte čo teraz?v pôrodnici som už bola minuly týžden len ma poslali domov tak tam teraz nechcem zasa prísť a opat ma pošlú domov..
@kaara1980 ja som aj 1.krat rodila v 42.t.t. 😝
@mimiss to mohla byt plodova voda spolu s hlienovou zatkovou. Akej farby to bolo?

@lucia1981 ale kdeze 😖