icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

andrea1977
14. jún 2011

@laura28 no dufam, ze nic take ma necaka 😝 pozeram, ze sme na tom podobne s nasimi deturencami, ze budeme mat medzi nimi dost velky vekovy rozdiel 🙂 ale myslim si, ze to tak bude celkom fajn 🙂

monitas84
14. jún 2011

@bubu84 Ahoj, no uvidíme, snáď nebude dlho naťahovať čas. 🙂 Teraz má manžel voľné víkendy a aj v týždni chodí dosť v normálnom čase domov, čo ma teší. Ak bude maličký preťahovať, tak sa bojím, že u manžela začne sezóna zemiaky a žatva!!! Potom nebude môcť byť toľko s nami, bude veľa robiť a stále preč aj celé víkendy!!! A to by som nechcela. ☹ ☹ ☹ ☹ Potrebujem ho, nech mi doma pomôže s malým.
Ozaj dnes si bola v poradni tiež či sa mýlim??? Čo Ti povedali??? 🙂

andrea1977
14. jún 2011

@laura28 akurat s pohlaviami to mame opacne 😀

bubu84
14. jún 2011

ahojte babulky, tak ze dnes si nas este nenechali teda, ale lekarka na poradni hovorila, ze mozno do konca tyzdna budeme mat po, malicky uz je zase nizsie, ze uz mozem ocakavat kazdu chvilku a ked ma pozerala, znovu potvrdila, ze to bude riadne velke babatko, tak som zvedava... keby sme nesli nahodou do konca tyzdna, tak potom poradna zase v utorok, ale to povedala, ze skor sa toho uz nedockame, ze uz nebude treba... tak ze tak ... sa moc tesime na naseho malickeho milacika Jakubka 😉

monitas84
14. jún 2011

@andrea1977 Ahoj, ber to tak, že Ti dcéra pomôže s maličkým. A Ty budeš mať viac času na svoje veci a na seba. To je podľa mňa veľká výhoda. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

laura28
14. jún 2011

@andrea1977 to iste som ti chcela vcera napisat, nasi pomocnici 😀

monitas84
14. jún 2011

@bubu84 Tak už som dostala odpoveď na svoje otázky. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Pekne, že už budeš mať po. 🙂 V Tvojom prípade potom neplatí, že chlapcom to trvá dlhšie. Kedy to začínaš 40 t.t. keď už to tento týždeň môže byť??? Takže Ťa dnes aj zo spodu pozrela doktorka, to máš super. Mňa nepozrel doki už dva týždne, vraj v budúcej poradni vyšetrí. ☹ Asi to ten môj bere tak, že musím byť ok, ked každý štvrtok chodím k nemu na prietoky a CTG do nemocnice.

andrea1977
14. jún 2011

@monitas84 dufam aj ja, ze to tak bude 😉 ale tieto prve tyzdne urcite nie, lebo ma ruku v sadre, potom ide do tabora, cez prazdniny bude asi viac u babky ako doma, ale aj to bude asi dobre 😕 ved uvidime aky rezim si zabehneme 😕

laura28
14. jún 2011

@andrea1977 aj moj ide prve 2 julove tyzdne do tabora, tak som rada, aspon sa on vyspi, kym si mi najdeme nejaky rezim 🙂

andrea1977
14. jún 2011

@laura28 presne tak, aj sa nam hodi, ze zrovna zacnu prazdniny 😀 do septembra, kym sa bude treba zasa ucit, tak uz budeme zabehnute 😎

bubu84
14. jún 2011

@monitas84 mna pozera zo spodu vzdy a aj CTG mi vzdy robia, iba dnes nerobili, ze vraj netreba, vsetko bolo v poriadku, akurat srdiecko este pozerala lekarka.. uz aj minuly tyzden bol malicky nizsie, ale ze tentokrat je este nizsie, no nechame sa prekvapit.. mne 40tt zacina v piatok..

laura28
14. jún 2011

jej nasla som to dievcata v teme " Recepty na vyvolanie porodu"
ak ti pichaju agofolin+thiamin tak to nie je klasicka "vyvolacka"...toto som sa docitala:

.. uvedená ordinácia(agofolin+thiamin) sa považuje za tzv. senzibilizáciu. Po nej by malo dôjsť k zlepošeniu hormonálnej pripravenosti pôrodných ciest. Pokužíva sa pri nepripravených pôrodných cestách v termíne alebo po vypočítanom termíne pôrodu, preto sa nemusíte obávať ani negatívneho vplyvu na plod.

lucia1981
14. jún 2011

ahojte! tak ja som už doma, na káve bolo super, už mi to dobre padlo posedieť si na vonku v meste na terase medzi ľuďmi a aj som sa nachodila dosť takže ma všetko bolí a hlavne nohy a teraz chcem ísť ešte trošku do záhrady.....
@bubu84 tak to máš super, že sa Ti to už blíži tak prajem aby to naozaj bolo čo najskôr
@monitas84 mne tiež dnes jedna známa povedala, že bruško ešte nemám dole, že to nevyzerá, že by som už mala ísť rodiť, tak to ma teda vôbec nepotešilo 😠 nakoniec si tu budeme z tehotných už ako 2v1 písať asi len my dve... 😀 😀 😀
@andrea1977 ahoj pozerám, že ešte aj ty si doma a to som myslela, že dnes nám už napíšeš, že si v pôrodnici.... 😉

kaara1980
14. jún 2011

@andrea1977 u nás v rodine sa vraj po segedíne rodí...takže otestuj 😀

kaara1980
14. jún 2011

@laura28 o tých injekciách som fakt ešte tiež nepočula.Jedine oxytocín,ale ten sa dáva infúziou pokiaľ viem

kaara1980
14. jún 2011

@lucia1981 a ešte ja tu s vami ostanem 😀 ...mne brucho padlo pri prvom tehu až keď mi voda odtiekla.Dovtedy som ho mala vysoko,že som ho ako stôl mohla používať 😉

laura28
14. jún 2011

@kaara1980 @lucia1981 mne dnes dr povedala, ze mi pri druhom tehu vobec nemusi padnut brusko dole 😨

mimiss
14. jún 2011

Ahojte baby tak uz to mam za sebou narodila sa nam krasna dcerka Nina🙂 dnes rano o 10:05,vazi 3250g a 50cm.Porod sme zvladli velmi rychlo obidve sme zdravucke..Tak drzim pesticky ostatnym maminam ktore to maju pred sebou nech maju svoje deticky uz pri sebe.🙂

kaara1980
14. jún 2011

@laura28 😕 ozaj?no ale ja mám aj tak malého stále vysoko keďže sa mi neskrátil krčok 😠

bubu84
14. jún 2011

@mimiss gratulujeme a prajeme vela zdravicka.. 🙂

kaara1980
14. jún 2011

@mimiss 😀 gratulujem a želám vám všetko len to najlepšie

fleuerette
14. jún 2011

@kaara1980 to ti verím, ja som už po 🙂 , a stále sa ešte potím,xixi. Držím palce nech už je to čoskoro

monitas84
14. jún 2011

@laura28 Aspoň sme sa dozvedeli niečo nové. 🙂 Potom to bude v pohode, len Ti chú pomôcť asi ku skoršiemu pôrodu. 🙂 Budeš celá pripravená. 😀

monitas84
14. jún 2011

@mimiss Ahoj, gratulujem, krásne miery má Ninka. 🙂 Ten rýchlo pôrod Ti v dobrom závidím. 😉 Prajem Ti skoré zotavenie a nech je maličká zdravá!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lucia963
14. jún 2011

@mimiss gratulujem a všetko dobre prajeme,hlavne veľa zdravíčka 🙂

nenullienka
14. jún 2011

@mimiss gratulujem 😀 😀 😀 😀 veľa zdravíčka a nech maličká krásne priberá 😉 😉 😉 😉 😉

nenullienka
14. jún 2011

Ahojte babenky, pozerám že tu toho poriadne popíšete. No našťastie to grckanie už ustalo, zmenili sme mliečko a pribrali sme za 3 dni 150 g 😀 😀 😀 tak som šťastná. Len Matej sa rozhodol, že on už nebude toľko spať, tak sa mu musím venovať. Má rád kočíkovanie, len keby zase nezačali búrky ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ . Tak sa držte a nech pôrody dopadnú dobre a hlavne nech sú rýchle 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

andrea1977
14. jún 2011

@laura28 no super, nemas sa coho bat a mozno vdaka tomu coskoro budes rodit 😉 a preco to nepichaju vsetkym po termine ? 😠

andrea1977
14. jún 2011

@mimiss gratulujem strasne strasne moc 🙂 ukazkove miery ma malinka 🙂 prajem vam obom vela vela zdravicka 🙂

nenullienka
14. jún 2011

@kukujka ahoj s tým jedením v nemocnici poznám, mne tam schudol 200g a teraz sme sa už konečne dostali na 3300g tak som bola straaaaaaaaaaaaašne šťastná. Tak držím silno palce nech maličká papká a hlavne priberá 😉 😉 😉