Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@andrea1977 No tak Tebe to nevychádza. 🙂 Som zvedavá či to niekomu tu na MK tak výjde podľa posledného menzesu. 😉 Možno budem prvá. 🙂
...tak ja by som radšej na Petra, Pavla a to je presne toho 29.6. ako mám aj termín.... 🙂
ahojte dievcata, prave mi susedka priniesla balenie Rosalgin Easy, este som zatial neprestudovala co to presne je, ale neviete na co to sluzi a ci to vyuzijem?
@ajjkas tak brucho mám aj ja male, včera keď som bola v poradni, tak tam sedela taká baba, čo si ho rukami neobijme, ja som sa cítila ako v piatom mesiaci pri nej, ja neviem ale ona musí asi čakať dvojičky. Normalne som aj dostala strach, či to je normálne, že mam také menšie bruško, alebo som si už naň tak zvykla, že sa mi zda malé, lebo ma minule ktosi videl po dlhšom čase a povedal mi, že som riadne narástla, tak to bude asi tým.
@ajjkas No to bolo veru, strašne som na ne žiarlila. 😀 Mama mi rozprávala, že kúpala dvojičky a ja som jednu schmatla a utekala s ňou preč, neviem čo som s ňou chcela, ale mama ma chytila až pri vchodových dverách, narazila som so sestrou do steny. 😀 Dostala som riadnu nakladačku. Vtedy som mala 4 roky. 😀 Asi som ju chcela odstrániť z cesty a potom by prišla na rad asi tá druhá. 😀

@monitas84 tak ja by som mala mať potom termín 2.7., ale to ja by som teda rada už skôr.... 😝