Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@lucia1981 veď so mnou budeš určite písať, ja sa nechystám zajtra, aj keď mi ten môj hovorí, že zajtra na spln pôjdem, lebo mu to akýsi kamárat povedal, že spln robí čary, ja však akosi od začiatku tehotenstva hovorím, že môj termín bude 23. júna, neviem prečo, taký mám pocit, takže uvidíme.
@monitas84 ja ti k tomu sice neviem povedat nič,ale po dvoch potratoch ti prajem aby si pri porode nemala žiadne komplikacie,určite sa na to babo tešíš ešte viac,kedže už máš také zlé skúsenosti s tehotenstvom,ale keby to malo byt nieco vážne tak by ti to Dr,určite povedal a cisarsky by si mala istý 😉
@9lea no super takže ešte tu nejaké 2v1 ostaneme, inak ja keby som nemávala tie bolesti tak mne bruško vôbec nevadí, nemám ho veľké, ľudia mi nechcú veriť že som 9. mesiaci, ale zase ten pocit držať maličkého v náručí ten je každým dňom silnejší, ja som veľmi chcela dievčatko ale teraz sa už teším na malého a som rada, že to bude chlapec, lebo aj Luky chcel od začiatku bračeka a aspoň bude mať parťáka.... 🙂
@lucia1981 to ma teraz napadla moja kamáratka. Ona teraz tiež čaká malinké, tiež nevie čo bude mať, ale chcela by dievčatko, lebo ma prvého chlapčeka. Tak sa pýtam toho malého, že či sa teší a on, že áno a že by chcel brata, lebo brat je lepší ako sestra. A kamoška mi vraví, že dá meno buď Timotej alebo Tatiana a malý na to, že on nechce také mená, že on chce Patrika, tak sa pýtam, že prečo a on tak spontánne pozrel na mňa a vraví. No lebo Timotej je šampón a Tatiana bomboniera. Ja som z neho nemohla, deti myslia fakt na všetko.
@monitas84 ale čoby...to je ešte nadlho.Zajtra nám ten nábytok dovezú.Zatiaľ máme hotovú len obývačku a spálňu.Ešte sa musí dať dlažba do kuchyne a chodby,obklad do kúpelne a wc,osadiť sprchový kút...Keby kamoš čo nám to prerába nemal aj inú robotu a zrovna nejakú črevnú vyrozu,tak sme už dávno presťahovaný.Takto to bude po pôrode až ☹
Ale baby ten spln ma isto niečo do seba, no ja sa prežieram, ja budem mať fakt asi 85 kíl kým pôjdem rodiť. Ešte na večer teraz vyprážaný karfiol so zemiakovou kašou, za tým čerešne a teraz mám chuť ešte na niečo sladké, tak si dám asi čokoládku. No normálne obžerstvo, katastrofa. 🙂
....som našla na nete.... ."Zdravotná sestra Zuzana, ktorá pracuje na novorodeneckom oddelení v Trnave už niekoľko rokov, taktiež potvrdila, že pred splnom sa rodí viac detí. „Minulú stredu bol spln a deň predtým, v utorok, nebol nahlásený žiadny pôrod. Za dvanásť hodín ich nakoniec bolo šesť plus dva cisárske rezy," uvádza reálny príklad. Vždy, keď si prezerá plán služieb, zároveň sleduje aj fázy Mesiaca. „Začína to vždy dva dni pred splnom," spresňuje. Ak jej vyjde vtedy služba, vie, že ju čaká rušný deň.
Jednoznačne sa však nedá dokázať, že počet pôrodov je v tomto období vyšší, pretože žiadne sčítania novorodencov v jednotlivých lunárnych fázach sa nerobia.".... žeby na tom ozaj niečo bolo????? 😉
aj ja sa dnes cely den len napchavam, ooo boze, prasknem asi uz... 20 kil je naviac, ale to je v pohode, s tym som pocitala... 😀 a neviem ci u mna ten spln nevyvola porod, zacinam mat taky zvlastny pocit... 😉
@lucia1981 tak to je zaujmavé,asi to bude naozaj pravda,ja ked som pri malej prišla na porod,tak hned ako sestra otvorila dvere,tak sa tak pousmiala a povedala,,mame tu dalsiu" to som este nevedela,že som tam už 13násta,moja malá sa narodila o 9tej a bola už osme dieta od polnoci,tak ktovie ci nebol spln,idem to nejako zistit 🙂 😀
Jej to by bolo krásne, keby som už zajtra mala malinké pri sebe 🙂
baby,keď sa bavíte o tom,že máte žravú...ja som si včera kúpila v bille žinčicu kyslú 750ml.Ja ju vydrúľala ako nič 😕 😀 Som sa normálne potom bála,že sa pototo a nič,som do toho aj melon hodila.
@nenullienka dufam,ze budeme len priberat.a malicky ako uz negrcka?

Napadla ma jedna vec, možno sa k tomu niektorá z Vás budete vedieť vyjadriť. 🙂 Pri druhom potrate mi doktor hovoril, že mám maternicu pootočenú dozadu alebo niečo také, ale nič viac mi k tomu nebol ochotný povedať.
Čo to môže byť? Je to problém nejaký, môžem mať komplikácie preto pri pôrode alebo niečo iné??? 😒