icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

lucia1981
16. jún 2011

@ivusik33 ja na tieto veci verím tiež a už som aj malému objednala červený náramok na rúčku, lebo tu na dedine tiež každý očumuje a aj Luky býval potom zlý, stále plakal a nám vtedy poradili pretrieť ho ocikanou plienkou a to nám vždy pomohlo 😉

nela00
16. jún 2011

@vavrenka v sobotu držím moc moc palce! nech je rýchly a bezproblémový! prosím ťa to cs10 aké sú hranice od-do. cítim sa prihlúplo ale neovládam to 😅
@lucia1981 @ivusik33 aj ja verím, že to pomáha 😉

vavrenka
16. jún 2011

@nela00 v tehu knizke je pri kazdom tyzdni napisana tolerancia - primi (prvorodicky) a multi (viacrodicky), pri 39 tt uz nie su ziadne udaje, posielam ti link: http://www.edusan.sk/mam_problem/texty.php?id=3.... ty mas ake CS?

ivusik33
16. jún 2011

@bubu84 v tomto nie som odborník, ale myslím si, že je to v poriadku... musíš asi len čakať na pravidelné kontrakcie, keď ich ešte nemáš... ja viem len to, že do nemocnice treba ísť keď je jasnočervené krvácanie alebo odtečie plod. voda. Tak držím palce, nech je už po tom 🙂

ivusik33
16. jún 2011

@lucia1981 ja som to tiež robila 🙂 dokonca som hovorila aj s jedným človekom, čo robí s elektromagnet. energiou a vtedy mi povedal, že niekto z rodiny nám škodí - možno neúmyselne, lebo vraj niekedy naozaj stačí, že niekto povie aj nevinnú poznámku... že závidí v dobrom a môže sa to zvrtnúť.

bubu84
16. jún 2011

@ivusik33 dakujem.. uvidim, ci to zacne pravidelnejsie .. len toho hlienu je fakt velmi vela..uz je to take cudne, myslela som, ze to naraz odyde a ono to odchadza uz od vcera a stale je toho velmi vela.. uz teda len cakat treba..

zufzufmeister
16. jún 2011

@ivusik33 a poraď akú diétu? 🙂

9lea
16. jún 2011

@lucia963 Teba teda poriadne nechávajú čakať. Tie posledné poradne sú poriadne o ničom, každá z nás tam ide vždy dúfajúc, že niečo a nič.

ivusik33
16. jún 2011

@zufzufmeister mne najviac vyhovovala 90dňová. Po nej som schudla 15 kg úplne bezbolestne 🙂) Našla som ju na internete na str. www.mimibazar, pod sekciou recepty, je tam tiež takýto pokec, baby sa navzájom podržali, poradili recepty, bola to aj zábava 🙂

9lea
16. jún 2011

@zufzufmeister z touto 90 dňovou dietou to funguje, moje dve známe tak schudli po 15 kíl, ale chce to aj troška vydrž, najhoršie sú tie ovocné dní, ale dietá zaberá, len si treba dať pozor aj po nej, aby nenastal jojo efekt, ale to je asi pri každej diete tak, ja ju nasadím asi tiež, však tych 18 kíl musím nejak zhodiť, inak budem musieť meniť môj šatník, lebo všetky rifle, čo som nosila sa mi zdajú, že nosila nejaká modelka a nie ja, nenavlečiem ani na stehna, len sa zaseknú pri kolenách a trička, bluzky, tak to akože sa nepozerám, lebo by mi bolo veľmi ľúto, ale to bude všetko o.k, my sa dáme dokopy, len nech sú naše zlatíčka zdravučke.

zufzufmeister
16. jún 2011

@ivusik33 hmm, ale to by možno mohlo fungovať aj počas kojenia, či nie?

nela00
16. jún 2011

@vavrenka mne pred 10 dňami dr. meral niečo cez vnútorný usg a povedal 3 cm. tak neviem či to bolo cs ale asi nie. otvorená som nebola 😒 do knižky mi o cs nič nepíše.

9lea
16. jún 2011

@nela00 no tie 3 cm, to bola asi dlžka krčka a to cs, mne to knižky píšu ale stále mám, že cs 0, tak to sa asi tiež nič nedeje.

nela00
16. jún 2011

lei no tuším to aj povedal, a že je to ok. vtedy som bola 38tt.som zvedavá čo bude v utorok 😕

vavrenka
16. jún 2011

@nela00 urcite ti nic nepise? malo by to byt na 3. strane - 1.strana -tvoje meno atd.. 2. strana menstr. czklus, , term. porodu atd.. 3. strana vyska/hmotnost, rozmery panvy, cervikalne skore.. a pod tym by to malo byt

lucia963
16. jún 2011

@9lea no myslela som že tam už dnes zostanem ale tak teda nič, tak uvidíme či to do pondelka nebude aj samé...

vavrenka
16. jún 2011

@9lea no to som zvedava, ci ti vyvolaju porod, doki nic nehovoril?

nela00
16. jún 2011

@vavrenka tam kde sú tie údaje výška, váha, tlak,....tak posledné mám označené pluskom pohyby a potom už nič. prázdne kolónky. no ja sa ho na to opýtam 😠

vavrenka
16. jún 2011

@nela00 tak to ti tam fakt nezaznamenal, zaujimave.. zrejme si to znaci iba do papierov

ajjkas
17. jún 2011

@monitas84 ahoj,tak ja sa cítim celkom v pohode,nemám žiadne opuchy ani nič,ešte stále mám navyše len 6 kg 😖 tak neviem či sa mám tešit,zdá sa mi to málo. to,že sa nič nedeje ma ani netrápi,už som si ozaj povedala,že tomu nechám volný priebeh,lebo,to čakanie,či to bude skor ma už prestalo bavit 🙂
Ale včera sme sa s jednou známou zhodli,že vtedy ked sa najmenej cítiš,že by si mala íst rodit,tak vtedy to príde,ona to mala pri dvoch a ja tiež pred mojim porodom,to som večer plánovala,že pojdeme na nákupy,ale ráno som miesto nakupovania rodila 😀

ajjkas
17. jún 2011

Dobré ráno,pozerám,že dnes som tu asi prvá,ale mne sa v poslednej dobe nejak nechce spat,to bude tým tehotenstvom,potom ked si budem chciet pospat,tak už nebudem moct 🙂 Dnes nás čaká asi další pekný den,uvidíme ktorá pojde rodit 😉

katinka71
17. jún 2011

@ajkas dobre rano veru pospi si kym mozes,ja uz neviem ci je den alebo noc,pekny den prajem

kukujka
17. jún 2011

@katinka71 ja som s tou nocou a dnom na tom rovnako ked mala zaspi tak sa snazim cez den aj ja nech si odychnem

kukujka
17. jún 2011

som sa predchvilou postavila na vahu mam este o kilo menej ako pred otehotnenim to moje dieta mi dava zabrat

lucia1981
17. jún 2011

ahojte! všetkým pekné ráno a samozrejme aj celý deň! ja som dnes vstala ako keby som ani tehotná nebola nebyť toho bruška... 🙂 žiadne bolesti, opuchnuté nohy z večera sú preč a mám energie na rozdávanie tak neviem čo je to somnou, ale na pôrod to ozaj nevyzerá... 😉

monitas84
17. jún 2011

Dobré ránko, aj ja som už hore od 6 hod, nejako neviem už dobre spať, predtým som si pospala aj do 10 hod a teraz už skoro ráno kuvikám. 🙂 Možno je to aj tými našimi korelami a andulkami, robia ráno riadny randál! 😀
Prosím Vás neviete, či korely a andulky škodia bábätku, keby boli s malým v jednej izbe? Dnes si musím tiež niečo vymyslieť, aby som sa nenudila, ešte je skoro a do večera ďaleko kým príde drahý domov. ☹

ajjkas
17. jún 2011

@lucia1981 No tak to je dnes u teba podla mna na porod,,,tak držím palce 😀 😀 😀

lucia1981
17. jún 2011

@ajjkas to na ten pôrod si ako prišla???? 😀 😀 😀 😀 😀

monitas84
17. jún 2011

@kukujka Ahoj, to máš super, že si sa tak bleskovo dala do formy!!! 🙂 😉 Bruško je na tom ako, stiahlo sa či to ešte ptrvá? A čo Liuška aké je dieťa? Zvládaš to doma aj domácnosť či máš pomoc? 🙂

ajjkas
17. jún 2011

@monitas84 ahoj,my sme mali korelu,pri malej ,ale potom sme ju museli prestahovat,nieže by jej škodila,ale stále mi ju budila,ved vieš ako sa vedia rozvreštat v tej klietke 🙂