Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Neviem či ste si všimli,ale dnes nešla žiadna rodit,do teraz každý den sa tu niečo dialo,ale dnes akosi nič,uvidíme ako to bode do rána,baby tak sa snažte 😀 😀
no tak to som zvedavá,že ktoré už nás tu čakateliek nieje vela. 😉
@nela00
nie, malá je otočená v poriadku, ale prvý pôrod bola sekcia... a teraz mi to odporučili tiež, lebo keď som bola na konizácii krčku pred pár rokmi, tak mi ju asi dovrzali a mám ho zjazvený. A vraj po prvej sekcii sa nesmie vyvolávať pôrod, keďže ja by som sa asi vôbec neotvárala. Myslela som, že to bude prirodzený pôrod, ale keď mi toto povedal primár, tak sa hádať nebudem.
ja keby som si mohla vybrat tak radšej až 22ho by som chcela,ale to by som asi vela chcela,ešte si aj
den vyberat 🙂
Ja som už zbalená, už len drogériu zbalím zajtra pre seba a mm. Ráno pôjde zaviesť drahý Simonku k našim, ani som im nepovedala, že ja neprídem... ale viem, že by som revala ako dážď a Simča asi tiež, tak radšej počkám doma a potom pôjdeme. Jaj, taký zvláštny pocit, keď viem, že v stredu to už bude. Ináč, na stredu bude asi viac bábätiek .)) to sú tie, čo čakajú na nové znamenie 🙂) Ja som rada, že to bude ráčik, chcela som mať raka nie blíženca, lebo blíženci sú ťažšie povahy... hlavne deti. Len nech je všetko v poriadku. tak Vám všetkým držím palce, nech to dopadne naozaj čo najlepšie a najrýchlejšie, nech sú detičky zdravé a nech sme rýchle doma .)) Držte sa babuľky 🙂
kdeže kočky,chýba lucia963,janka830 a aj leni831 sa neozvali.Tak určite sa dnes rodilo 😉
ja už čakám len na tu chvíľu, keď sa tu neobjavím na štyri alebo päť dní ani ja. Tak hádam od stredy 🙂 a ešte tuším aj benice sa neozvala.
ach jaj, už nech je to za nami fakt... Ja som K.O. a úplne nejako mimo dnes... strašné... som zvedavá zajtra na poradňu, či sa dačo deje aspoň...
inak baby, myslíte, že sa môže používať termofor v tehotenstve, alebo celkovo niečo horúce, keď ma bolia kríže? Je to jediné čo mi ako tak zaberá, už ani neviem či to je z tehotenstva, alebo som prechladla?
dnes nikto???uz sa babatka pytali na svet v noci?
Dobré ránko, prajem. Neviem spať, tak som už nakukla, čo nového. 🙂 Mala som večer bolesti aj to pichanie zo spodu, pár krát sa to opakovalo, potom prestalo. V noci som zle spala, zobudila som sa, že sa idem akoby povracať, asi kyselina, no nepríjemné, trvalo kým ma to prešlo, aj mlieko som liala do seba no aj tak to nechcelo prestať. Potom som si dala tabletku pri pálení záhy takú na cmúlanie, to mi zabralo.A dnes ma bolí aj hlava. ☹
No tak dnes ideme viaceré do poradni, dozvieme sa snáď aj niečo nového. 🙂 Potom sa tu pekne stretneme a rozobereme ktorej čo povedali. 🙂 Ja mám dnes poobede aj tú kaderníčku, tak ked od nej prídem budem tu mať čo čítať. 😉 Zatiaľ toho popíšete ajajáááááááááááj. 🙂 🙂 🙂 Už sa teším. 🙂 🙂 🙂 🙂 Manžel sa ráno prihováral nášmu malému, aby kašľal na moje vlasy, nech už ide konečne von za nami, lebo mu o chvíľu začne žatva. ☹ ☹ ☹ Tým pádom bude viac v robote ako doma, aj sa tu môžem zblázniť bez neho. Našťastie mi mama býva na skok. 🙂
Ahojte baby veľmi pekne ďakujem,ste zlaté!!... 🙂
Tiež prajem všetkým ostatným mamičkám a bábätkám,ktoré tu pribudli veľa zdravíčka 😉
ahojte! tiež prajem dobré ránko aj keď to moje teda veľmi dobré nie je.... 😠 ja som taká nevyspatá a unavená, už som z toho fakt na nervy, od večera riadne bolesti v krížoch a bruchu, pichanie od spodu a ako ináč nad ránom to prestalo a teraz je to o.k. ja neviem dokedy to ešte bude trvať ale chcem už ísť rodiť a to čo najskôr 🙄
@lucia1981 Ahoj, vidím, že sme mali podobnú zlú noc. ☹ Tak už tie bolesti a pichania budú asi do pôrodu. ☹
Nie je to nič príjemné, hlavne pre mňa to je niečo nové. ☹ Manžel chudáčik môj len kukal na mňa ako sa trápim a bolí to, nevedel ako mi pomôcť, bol zlatý. 🙂
No veru hádam počká, kým mi urobia vlasy, nech neidem rodiť ako strapatá sliepka, ešte sa ma zľaknú. 😀
Ja si vlasy totiž zvyknem žehliť, lebo ich mám prirodzene kučeravé. 🙂 😉
@monitas84 jááj ani sa nepýtaj, ako kedy ja som chodila na prredpôrodnú prípravu, ale málo lebo mi ju potom doktor zakázal kvôli častému tvrdnutiu bruška a bolestiam, takže sa snažím niečo z toho využiť čo nás tam učili predýchavať ale aj včera to bolo len samé au, au.... a moji chlapci večer len na mňa pozerali a tiež sa mm pýtal, že čo má robiť tak ale pomôcť mi nevie... 😒
@lucia1981 No tak sme na tom rovnako. ☹ Ja tu pobehujem ako bláznivá, predýchavam no nič, na chvíľku to prestane, potom po 5 minútach zase, pár krát sa to zopakuje a je pokoj. To je úľava vtedy. 🙂 Potom ma vždy napadne pôrod, keď toto takto bolí, aký je potom pôrod, sto krát horší? 😒 Manžel kuká na mňa a pýta sa ideme, ideme a ja na to daj mi pokoj, ešte máme čas. 🙂
Dobré ránko,tak ja som tu tiež, aj ked na počítadle mám 000. no nevadí,ved som si vybrala 22ku inak to preto,že aj ja som 22ho,ale júla,tak to by sa mi páčilo. 🙂 no tak to som zvedavá ktoré teraz rodia s tých čo tu neboli. 🙂 zas nám tu pribudnú krásne fotky,už sa teším. ☹ tak všetkým čo idú dnes do poradne,prajem,aby im povedali čo najviac a čo najlepšie správy 😉
@monitas84 neboj sa ono tie bolesti čiže kontrakcie pred pôrodom sú silnejšie ale zvládneš to, my to všetky zvládneme a vtedy už budeš myslieť len na to, že čoskoro už bude drobček na svete a tá bolesť sa potom rýchlo stratí, mňa keď sa doktor po pôrode spýtal či by som ešte išla rodiť, povedala som, že áno a to som sa teda dosť trápila, proste keď vidíš toho malého človiečika a je Tvoj tak Ťa naplní taký neopakovateľný pocit šťastia, že tá bolesť predtým to je nič.... 🙂

aj ja by som chcela vedieť aspon ten odhad. no čo už dozvieme sa to až pri príjme 😕