icon

Tešíme sa na máj 2009 IV.

lenand
5. apr 2009

Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále 😵

bambi7
21. apr 2009

dnes som zacala 38t 😉

mystery7
21. apr 2009

a ja 36 😉

rybca
21. apr 2009

bambi to je pekna vaha, taka akurat..🙂 na zubky som si dala harmancekovi caj, teda ono je to na upokojenie organizmu, ale je mi lepsie..🙂 a este som si spravila alchemilku na potieranie dasna.

lasenka
21. apr 2009

co dnes varite???

dupinka
21. apr 2009

las: kuk stranku dopredu 😉

henka76
21. apr 2009

šošovicová polievka a francúzske zemiačky

rybca
21. apr 2009

tie francuzske sa mi lubia..🙂 spravim si ich aj ja..🙂

mystery7
21. apr 2009

ja som sosovicovu polievku vcera dojedla 🙂 od soboty, lebo som to prehnala a urobila som obrovsky hrniec 😅

lasenka
21. apr 2009

dupi - diiik, ja som este prispata 😔 😅 ň
mne sa vlastne ani nic nechce varit.. 🤐 ale synatora mam doma, tak musim nieco

bambi7
21. apr 2009

my dnes zemiakovy privarok a na to oprazenu slov .tocenu na kusky taku chrumkavuuu 😀

lasenka
21. apr 2009

bambi - zemiakovy privarok by som si dala aj ja 😉 a moj MM ho zboznuje! spravim ho zajtra 😉

rybca
21. apr 2009

jedno lepsie ako druhe, mnam..🙂

henka76
21. apr 2009

máme ale chute 🙂 už aby bol obed 😀

bambi7
21. apr 2009

las aj moj to miluje on omacky ,privarky moze 🙂

dm1
21. apr 2009

pripajam sa ku gratulacii k dalsiemu majovcatku!!!

prave som sa vratila z poradne a bohuzial musim ist zajtra rano lezat do nemocky. Opuchy sa totiz vobec nezlepsili, naopak bielkoviny v moci sa zvysili a vyskocil mi aj tlak.... Tak som strasne smutna normalne som sa u doki rozplakala... 😢 . Vraj bude lepsie ked mi porod vyvolaju skor tak vobec neviem, urcite tam budem uz az do porodu....

bambi7
21. apr 2009

aj ja som uz hladna ale este vydrzim 😀 nechce sa mi z postele

mystery7
21. apr 2009

dm: nic to, ved uz si v 39tt takze vobec to nie je nejako priskoro. radsej nech je malicky cim skor s tebou a mozno aj tebe sa upravia hodnoty 😉

henka76
21. apr 2009

dm1-neplač,všetko bude ok a o chviľku máš drobca pri sebe.ja som si pri 1.tehu odležala v nemocke celý mesiac.

bambi7
21. apr 2009

moj lekar povedal ze normalne tehu je uz v ukoncene 38t-az 40 ze to je uz uplne ok ako ma a aj na www.tehotenstvo.academy.sk to tak pisu 😉

bambi7
21. apr 2009

dm nebojkaj vsetko bude ok ....nemusis mat strach aj ked mas to je normalne zvladnete to a vsetko bude ok.vedia co robia drzkameee moc palcekkkyyy drzte sa

lasenka
21. apr 2009

bambi - aj moj miluje privarky 🙂

dm1 - presne ako pisu baby, uz si tesne pred cielom a mozno prave to je najlepsie riesenie, ked tak povedal doky... a opuchy nie su sranda 😒 drzim ti palceky... naopak ber to pozitivne - o chvilku mas drobceka pri sebe, tak sa potes 😉

bambi7
21. apr 2009

las no vidis mozeme varit rovnako 😀

lasenka
21. apr 2009

bambi - tesim sa 😉 idem s Matkom k zubarovi... zatial pa 😉

emode
21. apr 2009

Lenand gratulujeme aj my so Sofinkou 😀
baby citam o porode, niektorym babam zacali bolesti krizov a podbruska a do 24 hod porodili 😕
Bojim bojim

tiez mame ster v poriadku

bambi gratulujem to je tak akurat uz mozes ist rodit 😀 aby si co najskor mohla vonku

dm1 neboj, postaraju sa o teba, ide o vas takze bude lepsie takto a zvladnete to, drzim palce 😉

bambi7
21. apr 2009

emode ja mam bolesti chrbta a krizov stale ale take.....a som tuu 😀 ale moze byt aj ja som uz pocula ze to tak zacina 😉

las paaa

bambi7
21. apr 2009

no ja a zuzkad este pojdeme nakoniec 😀

emode
21. apr 2009

bambi ano, ale teraz su to take kramovske bolesti krizov proste ine ... 😕

mystery7
21. apr 2009

emode: zeby to uz zacalo? 😉

jamaat
21. apr 2009

dm1 - veď si už vlastne v termíne. Takže keby sa aj niečo vyskytlo, môžu ti kedykoľvek vyvolať pôrod, bábätko je už hotové. Doma sa síce lepšie čaká ako v nemocke, ale aspoň ťa budú mať pod kontrolou. Drž sa.

emode
21. apr 2009

mys no to fakt netusim ale co som si precitala od bab v teme porod tak niektorym to takto zacalo a do 24 hod to skoncilo 😀 😀 😀

takze idem este podotahovat veci, co som este neurobila lebo jeden nikdy nevie 😕 😕