Tešíme sa na máj 2009 IV.
Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále 😵
martinka - a post I. alebo II. znamena, kde je otoceny chrbatik - ci na lavej alebo pravej strane.. takze by si mala mat polohu dietatka uz spravne 😉
jamaat - ani ja si to neviem predstavit cakat tak dlho 😨
mys ja mám termín 22.5. ale chcem 6.5. rodiť vtedy má mm narodky a mne sa páči dátum 5.5.
mne sa paci termin 1. maj - vyvolava to vo mne komunisticky den mavatieka lampionov 😉 to boli casy 😅
znama rodila 1.5., porod ok, ale nemocka vyludnena a sestricky nestihali starat sa o deticky. Nakoniec jej malu neskoro priniesli, bola dehydrovana a vraj z toho chytla silnu alergiu. nemoze nic nosit len bavlnu ☹
ale termin je to pekny 😉
ja som sa pytala ci je uz maly otoceny hlavickou dole a povedala mi ze ano
takze nic neboj, mas to ok 😉
mys - najviac sa bojim toho, zeby v ten den chcela byt pri porode - ze ako darcek 😀 😀 😀
las: neblazni, tak jej povies, ze sa to neda, ked vopred nebola na nauke 😉 musis byt kreativna 🙂
no nic ine by mi neostaval, no nepoznas ju - je dost neodbytna, musela by som zvysit hlas 😅 ale brrrr, ani si to nepredstavujem, hoci svokrusu mam dobru 😉
lasenka lanove semienka pomahaju aj na wc dostat ich v DMdrogiske a ja ich vacsinou den vopred nasypem do jogurtu ale kyslej smotany, lebo ked sa zaleju vodou tak su vacsinou mazlave..
martina - Aj ja mám taký pocit, ako by som ho mala priečne, lebo ma kope do boku. A aj na bruchu mi behajú hrbolčeky, tak nechápem, ako to môže, keď je celý čas dole hlavičkou a chrbátik by mal byť smerom von. 🙂
caute babenky
nejako sa nam ochladilo 😠
mata citis kopkanie naboku bruska??? aj nasa mala tam vystiera nozicku a mas babenko dobre otocene neboj ale ak ti ide brusko skor do sirky tak do asi bude dievcatko 😀
las tie lanove semienka sa musia makke papat?
cajik poctivo pijem aj teraz 😉 este som si kupilla homeopatika arniku a na spustenie laktacie po ...
ja sm pozerala minule knihu ako je deculko otocene a ked si roztahuje rucicky do stran, tak to moze vyzerat ze je priecne. Aj moj maly sa vselijako natahuje a mam hrbolceky na roznych castiach brucha zaroven 😅
emode - ja ti neviem moja, len dnes som sa dozvedela o tom "urychlovaku" 😅 ale kacka pise, ze ich dava do jogurtiku alebo smotany...
nabehnem do DM este dnes 😉
jamaat si zober ze ono vystrkuje naraz ramienko, zadocek a nozicky tak to mas hned niekolko hrbolcekov 🙂)
mne sa dnes nic nechce ale asi idem zehlit lebo mi je nejaka zima ...
aj mne je zima, musela som natiahnut rolacik 😒 ochladilo sa hnusne 😖
emode - ty mas taku krasnu letnu fotecku v pase, radost na teba pozerat 😉
Ahojte!
tak predsa sa vcera rodilo! 😉
DUALCORE GRATULUJEMe a prajeme Kornelkovi, nech sa mu na tomto svete dari!!!!
Nas maly sa tiez vselijako vrti, ale skor je to take prevalovanie sa viac na bok, nelezi stale priecne. A ked rozhodi rucicky, tak to citim az kdesi po stranach, skoro na chrbte..
Co sa tyka terminov, mne vychydza termin presne, aj maly je doslova tabulkovo velky + vysledky. Len doky vravel, ze este tyzden a moze sa to rozbehnut. To preto, ze uz budeme mat za sebou 38tt, a aj ten krcok dostava zabrat. Hm, uvidime, kedy sa maly rozhodne prist na svet. Len dufam, ze pocka aspon do stredy, lebo tatik bude par dni prec...
bambi - lezkas v postielke? ja som naobliekana ako na Sibir 😖 vonku fuuuka... dufam, ze sa coskoro otepli
hej ja mam este pyzamko ako vzdy 😀 ale nozicky mam vylozene 😀 za chvilku sa pojdem osprchovat ale este mam cas
😉 idem asi aj ja pod perinku a nieco si precitam... maleho mam v skolke, tak dnes som tu uplne sama, teda uplne az nie 😵

mne sa paci termin 22.5. 😀 mm ma narodky. to by bolo super keby to tak vyslo 😉 a moja mama ma narodky 21.5.