icon

Tešíme sa na máj 2009 IV.

lenand
5. apr 2009

Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále 😵

lasenka
27. apr 2009

mys - len lezkaj, nech ti to cim-skor prejde...

emode - to je asi ten predporodny syndrom 😉 teskaj sa na babätko 🙂 budem na teba zajtra mysliet 😉

henka - ty este nic? 😉

zuzkaprofant
27. apr 2009

co mate na obedik ja akurat papam vajickovu polievku a mama robi buchty na pare

jamaat
27. apr 2009

emode, neboj nič, bude to OK. Horšie by bolo, keby si bola len v nejakom siedmom mesiaci. Keby dačo, pôrod ti vyvolajú a malá sa už má k svetu. Možno už zajtra to budeš mať za sebou. Tak sa drž.

A teraz už ozaj idem. Ahojte.

lasenka
27. apr 2009

zuzka - ja mam od vcera segedin s knedlami 😉 polievocku uz nemam 😒

idem aj ja... pekny dnik 😉

dupinka
27. apr 2009

emode: neboj. Budete pod dozorom lekarov a ak nieco, porod ti vyvolaju. Juj, ved uz mas len par dni do terminu, tak snad budes mat babatko coskoro pri sebe 😵 😵

Zuzkaprof, ja mam v mraznicke mas.vyvar, ale ani vcera ani dnes sa mi ho nechce vyberat. Urobila som vcera kur. prsia na prirodno, s platkovym syrom a ryzou, tak papkame este aj dnes. 😉
Tvoja mamka teda vyvaaara. Hm, potom aby si pokracovala ty, nech vam tie fajnotky nechybaju. 🙂

martinaxyz
27. apr 2009

emode len sa drž...budem na teba myslieť nech to všetko dobre dopadne

emode
27. apr 2009

dakujem babulky, ste zlate, ved aj Monkap lezi v nemocke, ja viem, len si viac uvedomujem, ze nejde o mna, ale o malu, aby bola ok ☹
las co myslis tym predporodnym syndromom???

rybca
27. apr 2009

emode - neboj, vsetko dobre dopadne.

Ja mam spenat so zemiakovou kasou a cervenou sosovicou..🙂

kackabrcka
27. apr 2009

emode hlavku hore neboj dobre to dopadne 😉 mozno sa aj coskoro dockas Sofie ..

emode
27. apr 2009

rybca, kacka, dakujem 😒 aj ja dufam, ze to bude ok ... citam este nejake veci na nete ... posledne 2 tyzdne som mala mnozstvo take hranicne no a teraz skonstatoval, ze je jej menej a musi sa to sledovat. Ved si viete predstavit ten strach a hlavne co za tym je ... ☹ preco sa to vlastne takto vyvinulo ...

dualcore
27. apr 2009

ahojte tehulky. 🙂
tu sa uz zas riesi obed? no to ste ale hladosky 😝 Ja som akurat dokojila Korinka a teraz sa tesi zo zivota s oteckom. Krasny pohlad 🙂
A pribudla nam uz aj nejake dalsie majove babo v aprili???

slnecnica11
27. apr 2009

dualcore,vitaj doma!!!! 🙂

zuzkad
27. apr 2009

...zase som tu na skok 😉 😉 😉

dupinka dakujeme za opytanie u mna je to stale to iste...bolesti mavam malicko, nestresujem ...nestazujem sa a idem pekne po svojej stafete a cakaaam 🙂 🙂 aj ked mi je smutno, ked vidim ako uz babatka idu na svet a moj maly si vychutnava brusko moje 🙂 🙂 🙂 ...ale ja si pockam 😉 😉

emode : ber to z tej lepsej stranky coskoro uz budes maminka, mozno aj zajtra 😉 😉 moja kamaratka nastupila do nemocnice a kedze mala malo plodovej vody uz aj ju brali na CS a do hodinky uz mala synceka na svete 😉 😉 nic sa neboj vsetko je ok...len sa porod urychlil 😉 😉 😉

zuzkad
27. apr 2009

dualcore ahoj 😉 😉 mame malu Dominiku ...Bambi dnes porodila 😉 😉 😉 😉 😉 😉

gavslavka
27. apr 2009

gratulujem dupinke.a ja už chcem mat malu pri sebe.a stale nič.

kackabrcka
27. apr 2009

emode ved si pod lekarskym dohladom tak sa neboj, zajtra budes v nemocke uz a mozno sa sofia coskoro vypyta na svet.. neboj bude zdravunka a vsetko dobre dopadne.. 😉

sirinka
27. apr 2009

jeeej tak mala dominika si to krasne naplanovala...gratulujem dalsej mamicke... 🙂

ja sa momentalne citim zase dobre...ani brusko tolko netvrdne ako doteraz, spim dobre...mozno by sme to aj do terminu mohli dotiahnut 😎

henka76
27. apr 2009

veru Lasenka ja som stále tu...ticho pozorujem ☹ už som po obede,aj po kávičke 🙂 trošku pooddychujem a potom chcem ísť za mm do robotky.má tam plno schodov,tak sa poprechádzam 😉 😀 a ked budem vládať,tak ešte behneme na poštu 🙂

dannynka
27. apr 2009

ahojte
tak v prvom rade gratulko bambi k Dominike 😵 😵 😵

tak ja som dnes po poradni,dr povedal ze som uz na 2,5cm otvorena a troska mi "pomohol",a povedal ze tento porod pojde sam takze as nemusim bat vyvolavania 😅 od vtedy co som prisla s poradne mam akesi divne pocity v podbrusku 😅 ,aj krize pobolievaju no neviem neviem mam takeho tusaka aby som este dnes nesla 😅 .
ale keby nahodou do stredy neporodim tak k dr na poradnu a ten ma posle uz do nemocnice a tam usudia co a ako dalej,teda asi tam ak si ma nenechaju tak ma budem n kontroly chodit tam 😅
teraz som u nasich preto sa ozyvam az teraz,aspon bude mat kde malu nechat keby daco 😅

kosska3003
27. apr 2009

ahojte
bambi gratulujem aj ja budem zachvilku asi uz mamina ak do stredy neporodim tak idem do nemocnice ☹ dr mi povedala ze to treba vyvovat teda prepichnut vodu lebo ze jej mam vela tak som zvedava co mi povedia v nemocnici na to ked tak kuknem monku ako ma aj ta je tam 🙂

dannynka
27. apr 2009

kosska-tak sme na tom podobne 😅 akurat ze ja neviem co so mnou budu robit nemocnic,ale asi len natocia ct-čko a poslu domov,tu totizto vyvolavaju az na 10-den po termine tusim 😅 😅

sirinka
27. apr 2009

danny tak drzim palce, nech sa to pekne rozbehne...

a kosska detto...

a o monke neviete nejake info? neozvala sa nikomu?

kodada
27. apr 2009

nie, monka sa neozvala, parkrat som od nej pytala cislo, a nic

kosska3003
27. apr 2009

dynny tak to som zvedava kedy to vyvolaju mne dufam ze hned inac si ho vyvolam sama 😀
siri diky a ja idem lezat tam kde je monka ak neporodim tak potom dam info cez kodadu aj o nej

dannynka
27. apr 2009

kodada neboj,ja som poslala cez ip cislo na Teba ked sme si tu raz vecer pisali 😉

baby dakujem,veru rada uz by som to mala za sebou a ci skvor lebo tieto posledne dni sa uz vydrzat nedaju.... 😅
stale mam v podrusku take zvlastne pocity,asi to uz budu slabucke kontrakcie niesom si ista lebo GAbiku mi vyvolavali takze to bolo inaksie,ale tusim mi to prpomina bolesti ako ked mi vyvolavali Gabiku 😅 😅 😅

sirinka
27. apr 2009

danny no ved ked je vsetko ok naco skor vyvolavat...

no ale ved baby...naco mate manzelov, nech vam tiez trosku pomozu 😉 ja uz sa celkom tesim, ak vydrzime do toho 38tt a babo by sa otocilo...tak konecne zase trosku pospasovat...ved po porode kedy zase uf...

sssimi
27. apr 2009

Emode neboj bude to v pohode... Ja idem zajtra do poradne, tak som zvedavá... Babulky ja mám stále mokré nohavičky-nie veľa a nie je to ani žiadny výtok-mám aj ten, ale aj mokro, dúfam, že fakt pomaly tá voda zo mňa neodteká...

Danny super správy a Kosska tiež super, takže do konca tt tu máme minimálne ďalšie dve maminy 😀

dannynka
27. apr 2009

oki,tak sa teda idem vyvalit lebo sa mi tu zle sedi,ved keby daco poslem kodade sms alebo moja mamina Vam da vediet. 😉 pa pa a tesim sa na dalsie nove babetka 😵

kodada
27. apr 2009

ved ja sa nebojim, bolo to jej rozhodnutie 😉
danny, co vies, mozno uz dnes bude Dominik pri tebe, ked uz citis nejake naznaky ... bolo by pekne, keby sa v jeden den narodila Dominika aj Dominik 😎

henka76
27. apr 2009

dannynka...drž sa!čoskoro to máš za sebou a malého pri sebe 😉