icon

Tešíme sa na máj 2009 IV.

lenand
5. apr 2009

Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále 😵

dualcore
29. apr 2009

sssimi neboj uz coskoro sa dogulate a budete mat svoje lasky pri sebe 🙂
lasenka ja sa tiez neviem vynadivat a s tym ovoniavanim mas pravdu...aj ja ho stale nucham. 😅
No co proste milujem toho mojho šmoulíčka 🙂

domcek1111
29. apr 2009

mirka tak my sa máme tiež OK., zatiaľ sa nechystáme rodiť...čakáme na druhé májovky, ktoré sú pred nami... 😀
dualcore,krásnučky chlapček-blahoželám 😵

dualcore
29. apr 2009

domcek dakujem 🙂 veeelmi sa z neho tesiiim 🙂

domcek1111
29. apr 2009

super, fakt už by som chcela aj ja ten pocit zažiť...ale veď sa dočkám, nie?!!!zachvíľu, zachvíľočku...no aj maličké súhlasí, teraz sa práve prevalilo na druhú stranu..... 😀

lasenka
29. apr 2009

dual - na tu vonu sa tesim aj ja, pamätam si, ako krasne vonal Matko 😉

mirka - ahoooj 😉 ty si sa kde doteraz skryvala?

domcek - a vy ako s domcekom? 🙂

mirka_mt
29. apr 2009

Lasenka, no som viac domka a teraz som zavítala na pc k rodičom.

lasenka
29. apr 2009

mirka - ahaa 😉 mas sa fajn?

domcek1111
29. apr 2009

lasenka ďakujem za opýtanie...včera sme dávali zásuvky, svietidla..tak som pekne makala...aby xom mala riadny pohyb... 😀 😝
a vy ako, ako sa cítiš? niekedy nemám prehľad o babách, ktoré sú tu, keďže vás prídem do fóra navštíviť raz za uhorský rok... 😠 no proste, akosi nestíham...

dualcore
29. apr 2009

domcek to pride rychlo...ani sa nenazdas a uz bude drobcek na svete 🙂
las ano je to krasna vona...to bolo jedno z prvych veci co som urobila ked mi ho doniesli 😅

mirka_mt
29. apr 2009

Domcek, dúfam, že si to s tou prácou neprehnala? 😒

Lasenka, vcelku áno, len mám veľmi opuchnuté nohy. A ty ako?

lasenka
29. apr 2009

domcek - ja sa mam fajn, hoci by som uz najradsej rodila 😉 s domcekom sme este ani nezacali, cakame na stavebne povolenie, mali sme tam nejake problemy... tak ratam s tym, ze z porodnice sa vratim este domov, a nie k nasim... len potom bude chaos s tym stahovanim 😒 no co uz

lasenka
29. apr 2009

mirka - fajn, len dufam, ze nebudem prenasat do juna 😕 ja mam vzdy take "stastie" 😒

dual - mali ste zltacku?

domcek1111
29. apr 2009

mirka, neboj neprehnala 🙂 ....veď som za tých 8 mesiacov nič nerobila, tak si to musím vynahradiť teraz...ináč v piatok prechádzam do 39 tt, takže myslím, že je to už v pohode...ináč, bruško stále viac tvrdne..magne B6 už neberiem...

domcek1111
29. apr 2009

no nič baby, zas vás opúšťam, musím dovariť šošovicovú polievku a zrobila som aj žemlovku...takže máte gazdinky tip, čo máte variť........
pekný dník a držte sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵

dualcore
29. apr 2009

las nie nedostal ju a tak sa este pre istotu doma slnime pri okne 🙂 vyzera ako princ caribicu 😀

lasenka
29. apr 2009

dual - 😉 presne tak som bola aj ja s Matkom pred par rokmi... ale ti je dobreeeeee 😉 uzivaj si ho naplno 😉 spinkate v noci ci vstavas casto?

evita6
29. apr 2009

Ahojte tehulky a mamičky. Pozerám, že nie som jediná ktorá na materskej nič nestíha ☹ Ale poctivo vás čítam a sledujem, ktoré už máte za sebou pôrod.
Ja sa posledné dni vôbec necítim dobre. Neustále na bolí bruško a tvrdne mi ostošesť. Myslím, že moja maternica to s tým trénovaním preháňa. Najhoršie je to v noci. Už som z toho všetkého poriadne nervózna.
Zajtra mám poradňu tak uvidím ako na tom sme.

lasenka
29. apr 2009

evita - ahoj 😉 tak ja okrem tvrdnutia bruska citim este take neprijemne a bolestive pichnutia v panvovej olasti... niekedy je to strasne 😒

evita6
29. apr 2009

Nápodobne a hlavne pri chôdzi - normálne musím zastať a predýchať to. Občas mám strach z týchto pocitov, pretože neviem čo je normálne a čo nie. ☹

dualcore
29. apr 2009

las my spime stale ...len tolko nco sa prebali- napapa-pokuka a zalomi na spanok 🙂

lasenka
29. apr 2009

evita - no uvidime, dufam, ze sa nam nepodari porodit niekde na ulici 😅

lasenka
29. apr 2009

dual - tak to mas ukazkove dietatko 😕 🙂 ale prajem ti, aby vam to tak aj nadalej vydrzalo 😉

sssimi
29. apr 2009

Mirka ahoooj... Už si tu fakt strááášne dlho nebola... Už sme si mysleli, že máš odrodené... A ani Lady sa nám strašne dlho neozvala 😕 .

Ja som práve vytiahla z trúby ten Guláš bez varenia... Hmmm to tu rozvoniava, ale práve som zožrala Kinder čokoládky-dnes mi mm kúpil, lebo už som mala dlho chuť na ňu.

A už som spravila stranu a pol z tej práce..juchuuu

sssimi
29. apr 2009

Dual tfuj, tfuj, tfuj-nech mu to takto vydrží!!! 🙂

evita6
29. apr 2009

No pochybujem, že by to bolo také rýchle 😀 pri mojom šťastí sa budem trápiť s kontrakciami minimálne 12 hodín. Ovšem ak si náš maličký znovu nezmyslel otočiť sa zadočkom. Som zvedavá ako finálnu polohu zaujme.

Dualcore - užívaj si kým maličký ešte veľa spí pretože príde čas, keď mu ožijú mušky. 🙂 Máme malé trojmesačné krsniatko ktoré na začiatku spalo ako batoh teraz je to presný opak.

evita6
29. apr 2009

sssimi aká šikovná ja sa už hodinu chytám robiť palacinky - nechce sa mi ale už mi aj v žalúdku škvŕka.

dupinka
29. apr 2009

Ahojte!

my sme nedavno dosli z nemocky - ozvy a prietoky su (vraj) v poriadku, 0,61 je na 38tt v pohode, len mlady doky sa akosi divne zatvaril, ked som povedala termin porodu. 😒
Za chvilku ideme na poradnu k mojmu dokymu, tak budeme vediet viac - ci sa otvaram a pod.

V noci som nespala, zobudila som sa asi po pol hodke spanku 😖 Snad neodkvacnem od unavy, lebo ledva drzim otvorene oci...

mirka_mt
29. apr 2009

Simi, vari ste na mňa mysleli? 😅

Paráda, Dualcore, že Kornelko je taký dobručky. Inak, ako ho vlastne voláte? Prvým menom či druhým?

mirka_mt
29. apr 2009

No, idem si aj ja čosi ukuchtiť. Dobrú chuť všetkým 😉

sssimi
29. apr 2009

Mirka jasné, že sme na teba mysleli. 😉