Tešíme sa na máj 2009 IV.
Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále 😵
ahojte...som tu na skok...skoncila ordinacia a zacina coskoro panelak 😉 😉
prihodila som novu fotku aktualnu zo vcera 😉 😉 dadi mozes pridat... 🙂 🙂 ...len nezabudni pridavat aj svoje ...som zvedava ako ti bude brusko rast 🙂 🙂 🙂
babulky sm sa troska pohrala kuk sem 😉
kodada aj mne mozes pridat do spolocneho albumceku tu z 37-tt 😉 dakujeeeeem a veru ako pise zuzkad fot aj svoje 😵
kodada no tu to pridava tt
zuzka ni nevies sa dockat krasna postielka a aj ty mas krasne brusko 🙂
danny ahoj
danny je to rozkosne 😅 😅
dadi dakujeeem...fotim sa pokial sa este do fotky vojdem cela...coskoro by som tam vosla len ciastocne 😀 😀
kosska veru..uz cakam a tesim sa ...zatial je postielka prazdna ..ale tesim sa uz, ze sa tam bude na mna usmievat nas chrobacik 😉 😉
zuzka ja este namam postielku tak to tak necitim ale za tt by som ju mala aj ja mat uz sa tesim 🙂 a neboj na fotku sa zmestis len tam budes len ty a nic ine 😀 😀 ja to poznam z vlastnej skusenosti teraz
dadi, kosska dakujem za pochvalu.... 😉 😉
kosska nemboooj coskoro bude postielka ja u teba stat..ja som sa poponahlala, lebo vies ako to je u mna...je mozne, ze buduci tyzden uz pojdem 😉 😉
zuzka no viem ze ty to mas zlozitejsie ako ja ale aj ja mozem ist buduci tt vlastne je nas tu viac takych 🙂
noo veru kosska..uz aj ty mozes ist buduci tyzden...ved ty uz budes 39tt...jedine kto musi pockat je dadulka nasa...ale aj jej to ubehne coskoroooo a bude maminka 😉 😉 😉
no jej to ubehne ako nam ved teraz som si test robila a uz idem rodit 🙂 no ja si myslim ze po velkej noci sa to pomaly rozbehne 🙂
presne ako pises...po velkej noci to pojde raz dva...dadka nebude stihat pisat nove a nove majovcatka 😅 😅 😅 resp. aprilove majovcatka 😅 😅
ten panelak ma cudny dej v poslednej dobe...sa mi nepacia niektore veci 😠 😠 ..
moj chrobacik mi teraz vypucil ritku take je to mile 😅 😅 chrobacik moj
napis, budem v ZA az do pondelka, pridem ta pozriet do nemocky 😉
panelak pozeram, teda pocuvam len na pol ucha v poslednom case
zuzka no je to akesi divne v poslednom case v tom panelaku asi uz dosla inspiracia Krausovi
kodada ok no uvidim ako sa mala rozhodne ja to odrodim aj teraz ale ona sa musi zacat pytat na svet 🙂
dadi 😕 😕 dufam, ze ti pisat nebudem cez sviatky ja 😕 😕 ja mam v plane rodit od buduceho tyzdna 😅 😅 uvidime...zeby kosska, danny ??
juuj ja sa uz tyzden chystam tu moju tasku pretriedit a urobit v nej prehlad, lebo musim si veci do porodnice dat na vrch..ale tento tyzden som kazdy den niekde prec...cely den sa flakam a az vecer pridem domov ..a balit sa mi nechce...ale teraz cez sviatky si najdem viac casu 🙂 🙂
mne je to jedno, len od soboty rana do pondelka vecera budem bez netu ... takze aktualne infosky vam nepodam 😀
no tak ani mi sa potom nejdeme chystat rodit ked nam to nebude mat kto povedat 😀 😀
dadi pockaame 😉 😉
babulky idem do hajan, som nejaka mooc unavena,...dnes som mala den s detickami...moje dve krsniatka mi dali zabrat 😝 😝 tak mam dost...dam sa do pyzamka a mozno aj zaspim 🙂 🙂
zatial papaaaaaaa 😉 😉

kodada a na MK si 15tt tak to ti riadne pridalo 🙂 ja som 37+1