Tešíme sa na máj 2009 IV.
Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále 😵
ani moj nevedel tak sa popytal fakt zalezi na tej ktora tam je 😒
a ako sa inac citis?
to chapem ale to sa mi paci ze zajaciky hladaju to by bavilo aj mna 😀
a vsade fakt su ine zvyky aj tu na sk kazdy kraj nieco ine 😀
minuly rok ked som este pracovala sme chystali pre deti vajicka a zajacikov a este aj s vyhernymi cislami takze este aj darceky sa im nejake usli.. radost mali.. len dufam ze tuto velku noc tu este nenasnezi ako tu minulu..
sofi: musis tam asi chodit denne a otravovat ich a hladat pracovnicku co tomu rozumie a dobre ti poradi
aj vy sa doma tak nudite ako ja?????ja uz neviem co robit, ...asi zacnem pomaly priptňravovat veci pre malu...
soffi nie, ja sa nenudim 😉 cele dni sme s klarkou von, na zahrade, doma mi stoji robota...ale kaslem na to, musime si uzit slniecko 😀
siri ved ja chodim so spom uz 5x do dna vonku od tej nudy, ale to vies, blbo mi je samej.... a kazdy je v praci alebo v skole....
Siri aj ja by som takú chcela, ale radšej ešte počkáme a zainvestujeme viac, aby sa potom pod nami nerosypala...Možno budúci rok sa nám podarí našetriť...
Soffi práve včera som na teba myslela, že čo máš nové, že si tu dlho nebola... S tou poisťovňou ma to mrzí-tvária sa tam ako by to všetko čo sa tam deje bolo tajné a nikto ti nechce poradiť.... Svine hnusne 😠 ... Nakopať im rite... Veď sú platené za služby a dokonca z našich platov....
Bambi aj mňa by bavilo hladať zajkov a vajíčka v tráve... 😀... Ak ste videli Návrat do modrej lagúny, tak aj tam tak hladali a to by ma bavilo 😀
ahojte 😉
siri - aj my sme postavili tu hojdacku v sobotu, vcera sme sa vyhrievali s brusinkom a Matuskom 😵
bambi - heeej moja, dakovala osm ti za blahozelanie v predchadzajucej teme 😉 nevolala som nikoho oficialne, lebo nemam rada take stresove situacie potom, ci je vsetko hotove a tak 😉 tak sme rano s muzikom narobili jednohubky, upiekla som kolacik, mala som pripravene nieco na pitie a cakali sme... kto prisiel zablahozelat, pohostil sa a bolo to 😉 vecer sme s rodicmi uz len grilovali a popijali pivecko 🙂 krasny den bol 😉
ty sa mas ako moja?
sssimi veru krasne fotecky... 😵
lasenka juj to ti zavidim...ja som mojmu naplanovala grilovanie na buduci vikend...tento sme neboli doma. mnam mnam...
aj ja to tak robim nemam rada svoje oslav 😀 druheho je to ine 😀 tak super mali ste pekny dennnn
bambi - vsetko co som dostala bolo skor pre malinke ako pre mna, tak ja teraz neviem kto z nas mal narodky 😵
siri - grilovacka v lete je u nas takmer na dennom poriadku... je to super hlavne preto, ze nemusim stat v kuchyni a varit sa tam... grilujeme takmer vsetko od maska cez rybky az po zeleninku 😉 grilujete casto?
mausy - ja este nie, mam este cas 😉
lasenka my vacsinou iba cez vikendy...ale asi zacneme castejsie...predsa len je to prijemnejsie ako stat v kuchyni... 🙂
potom mi das nejake dobre receptiky na masko 😉
ryby a zeleninu aj my robime casto a vselijake parocky a klobasky...
las hej mame 3izbovy ale grilujeme u nasich t maju rod.dom zo zahradou su tam sami vo velkom dome 😀 tak ocino uz sa nevie dockat ze bude tam pobehovat mala a snad aj sestra bude mat coskoro
siri - jasne ze ti dam 😉 mne zase dosli inspiracie na salatiky 😉 tak sa budem musiet pohrabat niekde na nete a nieco nove vykukat 😉
akurat sme cez vikend nakupili nejaku doplnkovu vybavu ku grilu 😀
inac neviete nieco poradit baby, aky obklad na terasu, aby bola pekna...chceli sme drevenu, ale bolo nam vysvetlene, ze pod tym si mysi radi robia hniezda a tak sa hodi iba do oblasti, kde sa ziadne nevyskytuju, takze u nas nehrozi... ☹ a teraz nevieme, ze co, klasicka dlazba sa mi velmi nepaci a je casto smyklava.
siri ked pride moj domov tak sa popytam ten vie urcite 😀 hej treba dat pozor aby sa nesmykala lebo v zime je to klzacka 😀

bambi moj sa do toho nerozumie anio tolko ako ja....este skusam cez jednu znamu nieco vybavit, aby sa mi na to pozrela, tsk uvidim.....