icon

Tešíme sa na máj 2009 IV.

lenand
5. apr 2009

Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále 😵

dm1
18. apr 2009

aj sa sa pridavam a blahozelam kvetinke k malej Miske 😀 😀 😀

monkap
18. apr 2009

dobre ranko
kvetinkaa gratulujeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵 ....

jamaat
18. apr 2009

Dobré ránko.

Veľkej aj malej kvetinke gratulujem a nech sa malej kvetinky Mišky držia také ideálne miery celý život. 🙂

zuzkad
18. apr 2009

dobre ranko 😵 😵 😵

dniiik nam zacina krasne, mame dalsie miminko na svete 😅 😅 Kvetinke gratulujem ...drzte sa babulky 😉 😉 😉 juuuj miery ma Miska krasne....vitam ju na svete a posielam bosteeeeekyyyyy 😉 😉 😉 😉

ktora ide dalsia ?? Teraz na striedacku by mal ist chlapcek 😉 😉 tak idemeeeeee na toooooooo 😅 😅 😅

henka76
18. apr 2009

Zuzka ja by som aj išla,len mojmu malinkému sa vobed nechce ☹

zuzkaprofant
18. apr 2009

aj ja by som uz isla rodit.......xixi..........ale malemu sa nehcce .,,,,,,.vonku prsi tak co by isiel vonku do takej zimy 😀

rybca
18. apr 2009

Dobre ranko

gratulujem kvetinkam..🙂

dannynka
18. apr 2009

ahojte 🙂
my sme sa akurat teraz zobudili a ako vidim uz viete dobre spravy ze kvetinka ma misku 😵 chymenitta ma predbehla takze uz viete info ze kvetinka ma malinku Misku-mooooc gratulujeme zo srdiecka a prajeme vela zdarvicka obom a mamine vela mliecka aby mala Miska co papat 🙂 😵 😵 😵 😉

lenand
autor
18. apr 2009

čavte tak vidim že sa to tu začina rozbiehat gratulujem všetkym maminkam ja som mala dnes poradnu a zatial nič dalšia poradna v piatok a potom idem za primarom už len 🙂

sssimi
18. apr 2009

Kvetinka blahoželáááám a Miška nech sa má k svetu.... A samozrejme nech sú čo najskôr domka 🙂 Teším sa z toho mooooc....

Ja som v noci trošku ťažšie spala. Bola som tuším 4x cikať a poslíčkovia sa nedali zahanbiť.... ale prešlo mi to 🙂

atima
18. apr 2009

kvetinka gratuluijem, a želam všetko dobre obidvom, dalšie majovčiatku na svete ale sa nam to rozbehlo 🙂

klomi
18. apr 2009

ahojte a aj ja gratulujeeeeeeeem Kvetinke k malej Miške, hlavne nech su zdravučke... 😵
Normalne som taka rada,ze az slzicky mi skoro vybehli 😉

dualcore
18. apr 2009

No co sa to tu dozvedam 🙂 Tiez velmi gratulujem kvetinke k malickej.
tak ako tehulky co dnes robite ked je zas tak krasne?

sirinka
18. apr 2009

no super...tak dalsia to ma zdarne za sebou... 😵

iinuska
18. apr 2009

Jeej, kvetinka, aj ja gratulujem, tesim sa a prajem veeela zdravicka obom 🙂 🙂 🙂

jamaat
18. apr 2009

dualcore - Prišlo ti už materské? Schválili ti to maximum?

dupinka
18. apr 2009

Kvetinka: GRATULUJEME!!! Nech sa malej Miske na svete paci a dari sa jej...

sirinka
18. apr 2009

inac pre tie, co sa im krcok neotvara udajne pomaha malinikovy caj... 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

iinuska
18. apr 2009

Sirinka, aj ja som pocula o tom cajiku...

monkap
18. apr 2009

ja som pri prvom tehu pila ten cajik ... tazko povedat ci pomohol 😝

sirinka
18. apr 2009

monkap a ako si mala pri prvom?

monkap
18. apr 2009

siri co presne myslis,?? porodila som den pred terminom ...

sirinka
18. apr 2009

monkap no ci si mala problem s otvaranim...

kosska3003
18. apr 2009

ahojte tehulky tak kvetinke moc gratulujem dneska ide ktora 😀 😀 😀 akosi sa to uz rozbieha uplne mne tvrdne brusko aj mala sa tak hybe akosi ale brusko mam hore tak ja to nebudem 🙂

monkap
18. apr 2009

siri ja neviem ako rychlo je normalne sa otvarat ...

monkap
18. apr 2009

kosska: ono to pride, ani nebudeme vediet ako ... ja cim dalej tym viac rozmyslam nad porodom, ze ako to bude a tak .... nechcem na to mysliet, ale neda mi to ... snad to zvladnem 😝

iinuska
18. apr 2009

monka, aj ja mam obavy, ci vsetko dobre dopadne, aby bol drobcek hlavne zdravucky.Ale verim, ze to zvladneme 😉

iinuska
18. apr 2009

No neviem, mozno budem mat sekciu, maly je stale v priecnej polohe, v utorok mam poradnu, uvidime.

monkap
18. apr 2009

inuska: ja som mala prvy porod bezproblemovy tak dufam, ze aj tento bude taky .... babo sa mi nejako dost hybe v brusku - predsa len je malicke tak tam ma dost miesta 🙂

iinuska
18. apr 2009

Monka, ja dom mala pri Petkovi akutnu sekciu po 4 hodinach bolesti. Aj moj maly sa dost vrti, vcera sa poriadne pretlacal.Auuu