icon

Tešíme sa na máj 2009 IV.

lenand
5. apr 2009

Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále 😵

iinuska
20. apr 2009

bambi, ja idem zajtra na prietoky, tak dufam, ze pozru aj drobceka. Som zvedava kolko vazi.

bambi7
20. apr 2009

tak super inus ja idem dnes a tesimmmm sa uz 😵

iinuska
20. apr 2009

bambi, tak nech vsetko dobre dopadne 🙂

Dievcata, ako vyzeraju alebo teda prebiehaju poslickovia? Mne od vcera akosi viac tvrdne brucho, tak neviem, ci to ma s tym suvis.

jamaat
20. apr 2009

No my sme len tento víkend spálňu prerobili, takže preto až teraz chystám výbavičku.

Ja mám plienky bavlnené ešte po dcére a rozhodla som sa, že budem ekologická, tak aspoň na doma ich budem používať. Ani sa v nich detičky tak nezaparujú ako v jednorazovkách.

zuzkaprofant
20. apr 2009

dako ma hlava zacala bolet a len sedim bo ma boli dole vsetko pri pohybe tak uvidime zajtra rano pride hhebame a vo stvrtok mam dokyho ale mamina tvrdi ze ja uz pojdem o chvilu lebo mam dole brucho uz poriadne tak ja neviem ked mojemu je dobre v brusku dnes osom zase len 2hokdy spala od 3 som bola hore 😀 😀

lasenka
20. apr 2009

aj mna uz poriadne picha v lonovej kosti 😠

zuzka - ja ma aj latkove plienky aj pampersky... latkove mam bavlnen, take co vpiju vsetko 😉

iinuska
20. apr 2009

Zuzka, ja mam bavlnene este po Petkovi, a budem ich kombinovat s Pamperskami.

lasenka
20. apr 2009

iinuska - ja presne tak isto 😉 ale kvalita tych latkovych je teraz hrozna ☹ nedavno som si dokupila este 5 kusov do nemocky, lebo tie po Matkovi su predsa len uz preprane..., ale mala som probelm najst kvalitne plienocky

jamaat
20. apr 2009

las - Máš nejaké skúsenosti so separačnými plienkami? Či vložkami, či ako sa to presne volá. Celkom sa mi to pozdáva, ale ešte som to ani nevidela naživo a hlavne v ruke nedržala, aký je to materiál.

dupinka
20. apr 2009

Ahojte!

Zuzka, ja mam tiez latkove - bavlnene, cca 20ks, a budem kombinovat s jednorazovkami. Na zaciatok mam Babylove newborn a Pampers new baby 3-6kg ci tak nejako.

Aj mna bolia lonove kosti, ale skor vecer, ked sa cely den nesetrim a neoddychujem.

Zuzka, zavidim ti maminku pri sebe. Mna caka buduci vikend osamote, a ani susedovci najblizsi nebudu doma. Ale mame tu este dalsich dobrych ludi naokolo, aj ked dufam, ze ich nebudeme musiet vyrusit... 😅

iinuska
20. apr 2009

lasenka, podla mna tie stare su mozno aj lepsie ako tie, co teraz predavaju. 😉

lasenka
20. apr 2009

jamaat - nie, nemam... ja som sa chystala nakupit tie moderne ekologicke plienky, no akosi som k tomu nesadla a neprestudovala som to poriadne... no mozno sa do toho chytim, ked bude maly na svete... ale pozerala som toto, ma to suseda a chvali si to:

http://www.docsimon.sk/tovar/separacne-plienky-...

iinuska
20. apr 2009

lasenka, to je ale dobra cena za 100 ks

lasenka
20. apr 2009

iinuska - no ved to, a vraj sluzia aj ako obrusky na cistenie... a pozri tu, je tu tip, ako prestrihnut a ziskas pre novoredencov az 200 ks, no ale cena je vyssia:

http://www.prebalovanie.sk/NEW/index.php?option...

jamaat
20. apr 2009

Tie nové plienky sú ozaj ako gáza riedke. Ale moje držia, aj keď sú 13-ročné, nič im nie je. A to som ich aj vyvárala v hrnci, takže šetrené neboli.
Myslela som, že Babylove ani nerobia novorodeckú veľkosť plienok, lebo u nás som ich nevidela. Ja mám fialové Tesco, čo bola teraz akcia 2 plus 1 zdarma. Písali žienky, že sú dobré.

jamaat
20. apr 2009

Las, inuska - to sú presne tie separačky, čo som mala aj ja na mysli. Stojí to pár korún a mohlo by ušetriť veľa roboty aj prania fľakov. Určite vyskúšam, keď vravíš, že suseda chváli.
Pozerala som v obchode tie moderné ekologické plienky, ale nepáčilo sa mi to. Drahé sú ako šľak a vyzerajú, ako keby boli už 30x vypraté. A keďže tam nie je žiadna fólia, tak často pretečú. No možno nejaké jedny skúsim, ak budeme mať problém so zaparovaním zadočku v jednorazovkách. (Inak zaryté ekologické maminy, čo používajú len tieto moderné plienky, volajú jednorazovky HNUSKY 🙂 )

zuzkaprofant
20. apr 2009

ja som sa ledva vytrepala s vane normalne ani sa uz nedostanem do nej a to sa len sprchujem 😀 😀konecne mi niekto navari a napecie aspon sa normalne najem 😀 😀

iinuska
20. apr 2009

jamaat, ano vraj tie fialove tesco plienky su dobre 😉

dupinka
20. apr 2009

jamaat: tesco fialove su vraj dobre.... U nas tie Babylove newbornky maju v DM stale... Je ich 28ks, tak som zobrala dve do porodnice.

lasenka
20. apr 2009

jamaat - presne, su take silonove ci ake, hrozneee... ale nakoniec som nasla v takom "komunistickom" obchode aj kvalitne hrube bavlnene 🙂

ja mam huggies, tie som pouzivala pri Matkovi a bola som s nimi velmi spokojna...

iinuska
20. apr 2009

Zuzi, neboj uz len chvilku a brusko bude prec. Hned sa nam bude lahsie dychat. 😉 Potom si uz budeme len mojkat nase pokladiky 🙂

lasenka
20. apr 2009

baby, a kolko tych latkovych plienok mate?

iinuska
20. apr 2009

Lasenka, ja som ich neratala ale tak cca30.

lasenka
20. apr 2009

iinuska - no asi aj ja tak... 5 uplne novych do nemocky a asi 30 starsich... a ako si ich teraz prala? v pracke? a v akom prasku?

jamaat
20. apr 2009

Ak dnes stihnem, pôjdem popozerať vrchné plienkové nohavičky. Zatiaľ som kúpila jedny G-mini, ale mali posledné. Vyzerali dobre a aj za dobrú cenu 93Sk. Kukala som aj na tejto prebalovacej stránke, čo las poslala, ale sú tam hrozne drahé. Tak to si môžu nechať.

lasenka
20. apr 2009

jamaat - myslis postolky?

iinuska
20. apr 2009

las, v pracke. Pouzivam tekuty Ariel marhulovej farby. Ale ten kupujem v rak. Tu som ho nevidela. A pouzila som aj avivaz Silan sensitiv.

lasenka
20. apr 2009
jamaat
20. apr 2009

Ja mám viac ako 30, ale podľa mňa tých 30 stačí, ked to budeme aj s jednorazovkami kombinovať. Prala som teraz v tekutom prášku Tesco bez aviváže, pred tými 13 rokmi v úplne obyčajnom prášku, žiadne sensitive, a nebol problém.

lasenka
20. apr 2009

iinuska - ok, ja uz mam kupenu Lovelu, no ako sa poznam, pouzijem ju na zaciatku a potom prejdem na klasikus prasok, co pouzivam pre nas 😉