V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
jej babym to sa velmi tesim ze aj nanuska aj biela napokon zatial diobre dopadli! 😵 dufam ze budete uz cele tehu mat krasne!
leishmania diki moc aj za bielu 😵 ale nikdy nehovor nikdy aby po radosti neprislo sklamanie 😉 😅
tolko vianocnych babatiek, ja som fakt zvedava jak to bude vypadat cez sviatky v tych porodniciach 🙂
nanus ved drzime vsetky palce, nech vam to dobre dopadne!
ahojte baby, aj ja som decembrovka - ale úplne na začiatku, alebo možno budem novembrová - uvidíme, ako sa rozhodne bábo 😉
bielaaaaa, fuuuuha, mas v sebe skutocneho bojovnicka, riadne si si prezila a tesim sa, ze to dopadlo dobre! 😵 🙂 drzim palce aj na nohach, nech uz je len a len dobre 🙂
bejca, no tabulky mam v mojom albume, resp. fotoblogu, staci tam tuknut, pretoze ked menim tabulku za novu, zmeni sa aj ten link 😅 a ja teda pevne verim, ze o chvilku zacnem robit dalsiu tabulku 😉
ja som prave dotlacila chlebik vo vajicku 😅 ktovie, kedy mi zas vytraaaavi 🙂)))
Biela drž sa, viem čo prežívaš, ja mám tiež stále strach ísť na WC. Tieto prvé tri mesiace sú fakt kritické, už aby boli za nami 😉
no hlavne asi tak, že neviem ku komu do témy sa mám pridať, či tu k vám alebo k novembrovkám 😀
Nanuska, super 😉
Zuzu, mne termin dokonca vychadza 30 novembra a som tu 😉 ale to podla PM, uvidime ako podla UTZ
Biela, no nic prijemne, ja som preto hospitalizaciu odmietla a lezala som doma...ale zase chapme doktorov, kazde druhe tehu konci v 1 trimestri potratom...ale zase mohli by to podavat ludskejsie....(jej, len sa do mna nepustite, ja som asi ovplyvnena nasimi 2 dr. v rodine a ja sama som zdravotna sestra 😀 )
Ahojte baby, nemam nic nove, tak vas len citam, dnes sa zase citim ako vila Grcalka.... 😖 😖
Zuzu ani ja a normalne to lutujem...mna len stale nadrapuje, ako by mi to pobehovalo hore a dole po pazeraku a nic...Sorry za naturalisticky opis...Mozno keby som sa riadne vyvracala, ulavilo by sa mi...a takto ziadna ulava...najhorsie je umyvanie zubov, vtedy vidim vsetkych svatych... 😖 😖 😖
ani ja som neni grcalka, papam papam, zle je, ked si tu stravu mam pripravit, ale ked ju uz konzumujem, uz je dobre 😅 😀
Avanka....juuuj, len to nie..uz som skusala a nepomohlo, doslo to do polcesty a dalej nic... 😝 😝 😝 ja som vracala asi len 2x v zivote Mne sa to nejak strieda, napr. vcera mi skoro nic nebolo a dnes od rana horor...uz to poznam podla toho ranneho umyvania zubov, ak je to znesitelne, bude den o.k., ale ak ma vynadrapuje pri tom, tak to bude zas den naprd... 😝 😝 😝

Baby bola som pre vysledky 😉 No dopadli SKVELE tak sa vytesujeme ale este viac budeme vediat az v 8tt ale kazdopadne musim mat kludovy rezim a moc sa nestresovat,nerozculovat straaasne mooooc sa tesime 😀
😀 😀