icon

V septembri/září 2009 už maminkami. Pridajte sa!

natali1401
24. okt 2009

kedze sme uz maminkami vytvaram novu temu v novej teme pre septrembrovky/zarijovky 2009 kde sa mozeme podelit o nase skusenosti a rady uz s babatkami 🙂

aktekram
23. dec 2009

mauik: jo taky nám tak říkali, čípek dám, minule po očkování jsme teplotkovali 2 dny. Ještě že je to jen jednou za měsíc. Ale nedokážu si představit po Novém roce očkovat prevenar po 14 dnech

marketka.27
23. dec 2009

Ahoj🙂 Takže na neurologii to dopadlo výborně, paní doktorka konstatovala výrazné zlepšení oproti minulé návštěvě a předpokládá, že do další kontroly (za tři měsíce) příznaky vymizí úplně, já jsem teda myslela, že už žádné nejsou 😒 Jen zdůrazňovala, že máme stimulovat pravou stranu, nic víc - ty nálezy jsou celkem tři, ale vzhledem k tomu, že slíbila 😉 , že to bude OK, tak už se tím nechci stresovat, prostě jí věřím.

Vařím, ale později si vás dočtu.

kasenka228
23. dec 2009

Market, tak to jsou skvele zpravy k Vanocum. My mame prvniho Jeziska za sebou, dalsi prijde zitra, pak v patek a posledni v sobotu...mame holt rozvetvenou rodinu. Mejte se krasne. Papa

marketka.27
23. dec 2009

rping, tak kam jste vyrazili?
Takhle mě zkouší cvičit už tři roky a tři roky se mu to nedaří 😀 😀 😀 , můj muž je tak trochu chodící diagnóza, ale on to o sobě ví😀, jen se občas neovládne. A teď strávil ty tři dny na východě, tak ještě nezvládl aklimatizaci 😀, většinou na to potřebuje týden😀

marketka.27
23. dec 2009

ahoj kasenko, fakt mám radost. A neboj, u vás to bude také stále lepší a lepší. A na tom zlepšení budeš mít lví podíl 🙂

rpinguin
23. dec 2009

market boli sme len nejakych 20km od nas a normalne sme sa dostali do 500m nadmorskej vysky a tam bol sneh, ze mi bolo zasa zima na nohy. Kocar som ledva tlacila, takze som bola aj rada, ked sme sa vratili, a ze zijeme v 100m nad morom 🙂
a super, ze je Karinka ok, ja som to vzdy vravela 😉 a ty si sa s muzom zoznamila tak neskoro? Ved uz nie ste najmladsi 😉

lynn77
23. dec 2009

Holky, preju vsem krasne vanoce a bohateho jeziska a hlavne si to uzijte s prckama 🙂

marketka.27
23. dec 2009

no ahoooj ping, myslela jsem, že už se neukážeš🙂 100 m.n.m 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A ten měsíc, o který byla Karinka při minulé návštěvě na neurologii v některých věcech napřed, už je pryč, takže teď je prostě taková, jaká má ve svém věku být, začíná se koordinovat mozek a tělo, tak asi i to hrálo nějakou roli, ten dřívější nesoulad.
Jo, na stará kolena 😀, Peťa je můj druhý manžel. Jsme spolu tři roky a dva měsíce 🙂 A manželé od letošního dubna😀

bibnka
23. dec 2009

Ahoj holky,

zítra budu nakukovat, ale raději dopředu přeju, ať si ty první společné Vánoce pořádně užijete. Holkám, co mají větší děti, přeju co největší jiskřičky v jejich očích a nám všem hlavně moře pohody a klidu. 😵 😵

majamisutka
23. dec 2009

Ahojky, my zítra jedeme k našim, letošní vánoce budeme slavit u nich.
Takže se tentokrát nechám obskakovat já 😀 Tak jsem ani nemusela dělat salátek a k tomu budu mít pangase, protože kapra nejim.

Nějaký dárky už tu pod stromkem máme, ale muž mi je zakázal rozbalit 😀
Nejvíc jich tu má Dominiček, škoda, že si je neumí rozbalit.
Příští rok to bude super, to už z toho budou mít naše děti rozum 🙂

Mauik: jaký máš to Beco?

majamisutka
23. dec 2009

Našla jsem pěkný článek o nošení, snad se někomu bude hodit 😉

http://www.nositka.cz/ergonomie-noseni.htm
http://www.nositka.cz/srovnani-nositek.htm

mauik83
24. dec 2009

tak ještě dobalim jeden dárrek a hurá do hajan, už se mi klíží oči... salát hotov 😀

majo - máme GRACE

Všem přeju krásný svátky - radost z dětí a těšim se na vaše dojmy z ježury 😀 Zítra asi nakouknu, jsem zvědavá jak vopice 😀 😀 😀

dobrou 😉

marketka.27
24. dec 2009

Pěkné svátky všem tetám z Koníka a jejich zlatíčkům velkým i malým😉

https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...

danielasr
24. dec 2009

Vianoce su vtedy, ked nikto neplace.
Vianoce su tam, kde vonaju kolace.
Vianoce su s tymi, ktorych lubime
I s tymi, na ktorych myslime.
Vezmi dnes sviecku do dlani,
zasepkaj tisic zelani.
Pozri sa hore do neba,
Svieti tam hviezda pre Teba.
V jej svetle svet sa ligoce,
Prajeme Vam krasne Vianoce.
Danka+Karol+Alzbetka

emamamamu
24. dec 2009

cau holky! Vesele Velikonoce, at nemate moc zmalovane zadky a hlavne at jste vseeeechny a vsiiiichni zdravi..dyt vime, zejo🙂 😵

achalteke
24. dec 2009

Veselé Vánoce for all 😵 😵 😵 😵 a Adámkovi vše nejlepší k svátku!!!

emamamamu
24. dec 2009

maji perfektni odkazy..! to bych rozdavala pri odchodu z porodnice, protoze Chicco nositko je sice za sest stovek, ale je absolutne nevhodne...

ivca08
24. dec 2009

Adámek děkuje 😀 😀 😀 Bojuje dneska s rymickou, takze je trosku protivka, ale i tak vsem konikovkam posila usmev 🙂 Pravda trosku unudlanej, ale je 😉

A prejeme vse nej nej nej v roce 2010 - to je panecku cislo a nasim prtatum v tom roce bude 1 rok 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...

aktekram
24. dec 2009

Krásný štedrý den,
tak jak zvládáte??? Co ještě chybí a co už je hotové?
U nás tak nějak pohoda, procházka na hřbitov, za chvilku začnu smažit a v 17 hod papáme, mám hlad jak vlk, čekám na zlaté prasátko. 😀 😀 😀

achalteke
24. dec 2009

My jsme ready, já ještě frčím pro bráchu na letiště do Lince a celá rodina bude pohromadě 😵 😵 😵 😵 😵 tak veselé Vánoce

mauik83
24. dec 2009

Taky všem přejeme VV 😀 Nela mi teď spí na břiše, tak ji musim přemístit a jít smažit 🙂 Na oběd jsme byli u tchánovců a po o jsme si vzájemně nadělili prvního Jržíška 🙂

tak papa a pozor na kosti 😀

rpinguin
24. dec 2009

zdar zeny, tak ja uz na macu 😀 a celkom sa da,
je mi strasne, mam sracku a o chvilku bude tycka, mna trafi.....vy si to pekne uzite a vela darcekov. Maxik moc nechapal, ale statocne rozbaloval a od dnes sa naucil vyliezat cez rebriny postielky, tak obedny spanok sa nekonal, kedze stale vyliezal 😠
market, takze ty taka betarka? 😉 no neva, hlavne, ze mas terajsieho fajn 😉
achal, kde mas brachu, ked prileti?

no musim uz zasa bezat, cauteeee

majamisutka
24. dec 2009

ahojky, jaký byl ježíšek? 🙂

Chci se zeptat jak jste vyprali beco? Můžu ho strčit do pračky? Nebo raději vyprat v ruce?

mauik83
24. dec 2009

maja - já to Beco ani neprala 😅 a Ježura naježil hodně a krásný věcičky!!! 😉 ted užíváme pohodu u TV a Beaujolais Nouveau 2009 😀 😀 😀

majamisutka
24. dec 2009

mauik a jaký máš beco?

bibnka
24. dec 2009

Ahoj,

zdravím po hektickém, ale skvělém Štědrém dnu 😵 . U nás to proběhlo skvěle. Robinek celý den mluvil o Ježíškovi, už to bylo to správné dětské těšení. I když manža prohlásil, že by to těšen měl ještě vypilovat, když si přidal řízek a s dárky jsme čekali na něj, až dojí 😀 😀 😀 . Ale byl nadšený, rozbaloval a pořád děkoval Ježíškovi 😵 Tomášek dostal tygříka od lamaze a větší dudlíky a byl taky spokojený 😉 🙂 . my si tam dali úvěrovou smlouvu a kupní smlouvu a bylo nám dobře.

Teď dobaluju poslední věci, zítra razíme na Moravu a budeme tam celých 10 dní. Budu se snažit nakukovat, ale bedeme samá návštěva, což si po dnech plných samoty s dětmi pořádně užiju. Tak abyste o mě neměly strach.

bibnka
24. dec 2009

Adámkovi od ivči přejeme taky vše nej a spoustu sladkého mlíčka 😵

mauik83
24. dec 2009

bibn - tak si to užijte 😉 těším se na příští Vánoce, až se Nela taky bude těšit na Ježíška 🙂 u nís dneska taky super, jen večeři jsme jedli na etapy, pže Nela měla zrovna pedíky, tak jsem tu s ní pochodovala a dali jsme rourku, zatímco manžel jedl a pak si ji vzal (to už se smála) a jedla jsem já. V půlce rozbalování začla být unavená, tak jsem šli koupat, kojit, uložit ke spánku a pak jsme dorozbalili 🙂 Nela spí do teď 😎

majamisutka
24. dec 2009

Maui, pěkný 🙂

Já se taky těšim na příští rok, to už to si to užijeme všichni úplně jinak a naše dětičky už to budou vnímat a budou čekat na Ježíška 🙂
My jsme byli u našich a bylo nás tam celkem dost, ještě naše babička a brácha s přítelkyní a jak tam všichni šustili a rozbalovali a bavili se tak Domča byl naopak nějakej lekavej a nevrlej a pořád pobrekával, možná i to, že nebyl doma ve svym prostředí.
Já se těšila, že to budu mít bez práce a nebudu muset nic připravovat ani vařit a že si odpočinu a stejně jsem pořád musela Domču utěšovat ☹

Ale dáreček mám letos nějkrásnější a to jeho 😵