V septembri/září 2009 už maminkami. Pridajte sa!
kedze sme uz maminkami vytvaram novu temu v novej teme pre septrembrovky/zarijovky 2009 kde sa mozeme podelit o nase skusenosti a rady uz s babatkami 🙂
rping: ale ony jsou. Je vidět, že tu dlouho nežiješ, takový češi fakt jsou. 😀 😀 Někdy se přijeď mrknout.
market: Máš dva body, vyhrálas.
Jinak, takhle to vypadá u Pospeců:
Do který třídy chodí Hujer?
My sme od stréca Hujerovic…
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Hujer, studuje tady Hujer? – Hele, Máňa! Máňa z Čáslavi!
no akte, tak to je taky případ, na vítání bylo toho příbuzenstva taky ažaž (teda ne našeho, my byli sami), byl tam zbytečný rozruch, všichni fotili jak diví, i když se to nehodilo, babičky hulákaly, děcka brečely, no děs.
rping, Našla jsem Hoštické fotky, ale teď mi došlo, že když si je prsknu do alba, tak tam vydrží asi tři vteřiny😀
market: musíš tam napsat, že je to focený před, při a po početí Karin. To by možná prošlo. 😀 😀
😀 😀 😀 Jo a mé dítě se to někdy náhodou doví a bude si myslet, že jsme ji upekli v kravíně 😀 😀 😀
no tu sa nekona ziadna vitanie novych obcanov, ale dostala som od mesta 40€ poukazku na nejaky kurz, co je tiez dobre, mozem si ju strcit ale niekam, kedze s pritomnostou Maxaca nic nehrozi ☹
market, ja to stihnem za tie tri sek. a napis, ze bola karinka v bruchu, ved nikto nevie 😉
do ritky, ja musim kojit, uz sa ozyva, od osmej moc nevydrzala a takto to pojde celu noc 😠
lovely: podívejte se jak je ten bratr panu Lukešovi podobný a taky napadá na levou nohu, jako pan Lukeš. 😀
Market, koukam na tvé fotky a pak na název albumu : TOHLE ČEKÁ NAŠÍ HOLČIČKU 😀 😀 😀 😀
Ještě dnes to zlikviduju😉 Mám v albech narvané kdeco, jenom v tomto bylo místo, stejně už je neaktuální, tak to pak smáznu celé 😀
market: docela mám z toho zítřka hrůzu, má tchýně potáhne zase svou obrovskou kabelu, jak při svatbě
http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=...
bude na Peťku šišlat a to jsem si myslela, když to máme v pátek v 15:30 tak tam bude málo příbuzenstva
Market: 😀 😀 😀 pozdě odpoledne jsme jim poslali sms, chtěli si přijet autem až před radnici do pěší zóny, tak máme sraz na parkovišti
pospec: muž, který se bojí sněhurky a sedmi trpaslíků.. Sněhurky se nebojím!!! 😀😀😀

Copak je to za vojáka?