icon

V septembri/září 2009 už maminkami. Pridajte sa!

natali1401
24. okt 2009

kedze sme uz maminkami vytvaram novu temu v novej teme pre septrembrovky/zarijovky 2009 kde sa mozeme podelit o nase skusenosti a rady uz s babatkami 🙂

mauik83
11. jan 2010

pomoooc - ted jsme byli asi hodinku venku v Becu a schválně jsem Nele rychle šáhla po příchodu domů na ruce a nohy a obojí měla ledový!!!! ☹ a to jsem jí na nohy dala ponožky, dupky a kombinézu!!!! 😝 snad to chuděra neodstoná... 😒

emo - jaký máš botky do Beca?

večer hodim Beco fotku, abyste mi zčíhly podsazení a správnost nošení 😅

emamamamu
11. jan 2010

maui z Brany takove..merino..🙂 v zime hrejou, v lete chladi🙂
holky jedna srpnovka ma dite narozene 1.9. a je tehotna😅 ja bych se asi...rozplakala..😀😀😅

kasenka228
11. jan 2010

co ty Emus vsechno nestihas! 😀 Ktera?

emamamamu
11. jan 2010

kas ted jsem tam koukla, co delaji jejich deti, na co bych se jeste mela tesit...😀
nevim ktera.nejaka..nevim...:-D gratulujou ji na posledni strance🙂
tk na tohle se asi tesit nebudu😀

kasenka228
11. jan 2010

jo, uz to vidim Augustove pokladiky, ja to hledala v Termin srpen 2009 😀

emamamamu
11. jan 2010

jo no, ja nevedela, ze maji dve diskuze... 😕 a v srpnu nuda...😀 ale hodne holek uz tam prikrmuje mrkvickou a tak.. 😕

kasenka228
11. jan 2010

oni jsou tam rozdelene na CZ a SK 😉

emamamamu
11. jan 2010

no kasenko, budes se divit, ale to jsem pochopila...😀
a to se pohadaly, nebo to tak maji od zacatku?

rpinguin
11. jan 2010

ale najlepsia hlaska bola, ze ta jedna nocnik este neriesi 😀
to ani ja pri Maxikovi nie 😀 😀 😀
no ja sa odmlcim, idem ukladat, som sama, tak mam co robit a dnes aj kupem- tyzden ubehol 🙂

majamisutka
11. jan 2010

já teda nevím, proč tolik maminek na ty miminka tak spěchá... tak brzo přikrmovat. UM ještě chápu, když je hladové, ale dávat zeleninu, tak brzo. ? Proč?

P.S. Achal nezlob se to je jen muj názor.

majamisutka
11. jan 2010

Emo, a co kojení? už v pohodě?

emamamamu
11. jan 2010

majo uz v pohode, dik za optani🙂
ale tak nejak citim, ze ji nestaci...☹
uvidime☹
achjo, ted vstala...asi fakt zavedu rezimek kurna 🙄 🙄 🙄 😀 😀

emamamamu
11. jan 2010

tak jsem dneska poprve objevila mobil, zdravim posp a maju 😀 😀 😀
majo nevim, jestli to jde, vis 😒 musim to nejak vyzjistit🙂

kasenka228
11. jan 2010

Emus, nejak jsem si nemyslela, ze bys to nepochopila, jen jsem to chtela podotknout, ze my jsme jako takove mezinarodni. 🙂

pospecka
11. jan 2010

ema: začínáš achaltekovatět. 😀 Té se domobilovat je boj. 😀 A mě to taky zařiď. 😀 😀 😀

emamamamu
11. jan 2010

ja uz pouzivam mobil jen jako budika....v nci ho mam bez vyzvaneni pod polstarem a pak nejak neni cas ho hledat 😀 😀
kas hodne terminu je spolecnych..ja jsem rada, z nejsme jen cesky🙂

rpinguin
11. jan 2010

zeny, juchhhuuuuuuuuuuuu, mam ulozene a uz sa spi a ja pred FB, konom a telkou.....som ale super 😵

kocanda2009
11. jan 2010

tak jsem napnuta - mrknu tez na ty vami pomlouvane fotky...jsem holt taky zvedava zenska
natali - neboj, oni nekteri chlapi to tak maji, si predstav ze v dobe kdy my jsme byli male to vubec nezazili ze by se meli s takovym prtetem mazlit....jinak u nas jsem pry uchyl ja dle tatinka, porad saham na ... a hrabu se prckovi v.... 😀

emamamamu
11. jan 2010

a me tady dite rve hlady 😵

rpinguin
11. jan 2010

maja, ozi, ja som tiez taka ako ty, naco sa so vsetkym tak nahanat, ale kazdy ako chce....
achal- ty mas urcite svoje dovody na tie prikrmy.
Ja zacinam po Maxikovych narodkach 😎

kocanda2009
11. jan 2010

☹ hlasim ze jsme tez byli jeste jednou venku, beru to jako prirodni posilovnu abych trochu teda zhubla do plavek 😀 blby je ze bydlime na kopci...takze si tak v klidu chodim po namesti, na kterem je podloubi a zapomenu na to ze si musim nechat dostatek sil na ten zasnezeny kopec...

rpinguin
11. jan 2010

ema, ty si druhy extrem, daj jej umelac, ved vies ako to je => vynervacena mamka- mrzute decko, tak sa nediv 😕

emamamamu
11. jan 2010

a mne je uplne jedno, kdo kdy cim prikrmuje🙂
od 16/9 vim, ze ne vsechno muze byt podle mne🙂

emamamamu
11. jan 2010

ping nedostane..jsem ji rekla, ze kdyby byla valka, tak taky musi jen moje mliko...tak rekla ok a usla😀

pospecka
11. jan 2010

ema: mobil pod polštářem? Teda ty seš drsoň. Já mobil na noc vypínám, celej den ho stěhuju co nejdál od nás a ty chytáš signál hárem? 😀

emamamamu
11. jan 2010

a co mam delat? koukat z okna a poznat kolik je hodin podle postaveni hvezd?😀

pospecka
11. jan 2010

ema: já vím, ty seš mladá, ale zkus se zeptat Fila, možná se vzpomene,že když byl malej, tak fungovala věc, které se řikalo budík. 😎 A nebyla to jen funkce v mobilu. 😀 😀 😀

achalteke
11. jan 2010

Majo já se nezlobim 🙂 můj názor je zas ten, že dám na rady svého pediatra než na něco co se dočtu na internetu nebo se všeobecně doporučuje

Posp co tim mobilem jako chceš říct? 😀 😀 😀 😀 😀 Né, přiznávám, že v tuto chvíli netušim kde ho mám (a druhý už mám pár dní vybitej a nejsem schopná ho strčit do nabíječky) ale co- kdyžtak máme ještě pevnou 😀 😀 😀 😀

achalteke
11. jan 2010

a stěhuju se na FB, zas mi ten kůň nějak stávkuje, takže good night a jak by řekla Bib co nejmíň kojící noc 😀

kocanda2009
11. jan 2010

posp - presne tak, mobil co nejdal od hlavy a od miminka aby ho vlny nerusily a nekazily zdravi....mozna to bude tim ze ema nepracovala pro mobilniho operatora tak to nevi