icon

V septembri/září 2009 už maminkami. Pridajte sa!

natali1401
24. okt 2009

kedze sme uz maminkami vytvaram novu temu v novej teme pre septrembrovky/zarijovky 2009 kde sa mozeme podelit o nase skusenosti a rady uz s babatkami 🙂

emamamamu
12. jan 2010

terminu...🙂)

mame za sebou prvni prikrm.... 😵

romaroma
12. jan 2010

co to je ,,od fafetky´´? 🙂

joodi
12. jan 2010

Emo ta polivka je vlastne ten jdnodruhovej prikrm, akorat kdyz se to vaří doma tak se tomu teda asi říká polívka nebo co 😀 😀 ono je to řídký jako kaše, tak asi proto 😀 😀

emamamamu
12. jan 2010

romaroma nick Fafetka 😀 😀 😀
joodi jo aha..jako mrtvicka na kasi, jo?😀

joodi
12. jan 2010

jojo mrkvička na kaši alias ožralá mrkvička 😀 😀

joodi
12. jan 2010

Emo jakej příkrm máte za sebou??

emamamamu
12. jan 2010

to je jak cukrovi....mam uz jeden druh,,ozralou mrtvicku😀
pocuranou plinku si dala...a sala a sala..ale moje mliko to neeee.... 😀 😀 😀
joodi a jakto, ze nekojis? nekojis dlouho? jsem ja tupa, nebo si to nerikala?😀

romaroma
12. jan 2010

ema- jezisi, ja ze uz nerozumiem cestine!! 😝 neviem, kto to je, ja som nepisala dlhodobo do ziadnej temy, ale maly sa narodil 23. oktobra, tak mozno je to fafetkin termin 😎

emamamamu
12. jan 2010

roma no je okrobrova🙂)))) ja mysle,a ze chodis do vaseho terminu🙂

joodi
12. jan 2010

Jsem to říkala, to máš z toho, že nedočítáš 😀 😀 na štědrý den jsme přešly na UM , pomalu jsem jí zvyšovla dávku až jsme přešly úplně.. Měla jsem málo mlíka a nestačila odsávat dost, byla jsem půl dne připojená k odsávačce 😝 Už mi to lezlo na mozek, musela jsem odsávat i v noci eba dvakrát, třikrát.. 😖 Od začátku jsem jenom odsávala, kojení se nepovedlo.

bodkakroneisl
12. jan 2010

Emus ako si dosla ?
Rpin poslala som Ti ziadost o priatelstvo 🙂 inicialy su AC 😀
A co ste riesili s chlapmi? boze ja som dobre pozadu
🙄

joodi
12. jan 2010

né, že Dorce namočíš mrkev do rumu 😀 😀 😉

emamamamu
12. jan 2010

joodi jo, jsem krava. 😀 😀 😀
no u nas byly taky Vanoce v umelem ducho...umely stromecek, umele mliko, ale uz zase dojim jak o zivot...😀 chci o tom napsat nejakou knihu, neco jako "Kojit muze i nejvetsi debil"...autobiografie...😀

emamamamu
12. jan 2010

bodko jojo, dobrodosly🙂
akorat na Florenci jedou schody jak divoke, ale i ty jsem dala...🙂
co ty?

romaroma
12. jan 2010

tam sa mi nepaci, v oktobrovej teme. citam, co pride neskor a som vzdy pripravena!

bodkakroneisl
12. jan 2010

Joodi a normalne zobrala mala prikrm? teda UM
mate tu niektora problem ako ja, ze vam dieta odmietlo UM?

emamamamu
12. jan 2010

roma no my ti davame teda asi "dobre" rady...😀 ale ty mas dite v jinem mesici, urcite je jine, nez ty nase, ze?🙂

ewwe
12. jan 2010

cauko joodi a preco sa nepovedlo?
aky bol problem

emamamamu
12. jan 2010

bodko marketce nechce jist Karinka UM..ted uz mozna jo, ale co pamatuju, tak nechtela🙂

bodkakroneisl
12. jan 2010

Ja taky dobrodosla, idem si dat teplu picu (rozumej napoj) 😀 bo som vymrznuta!!! a dam si ten grog 😝

romaroma
12. jan 2010

🙂 ja som len písla, ze ake to tu mate mile, je mi jasne, ze vam neprinesiem nove poznatky, my sme este pozadu 🙂

joodi
12. jan 2010

😀 😀 😀

bodkakroneisl
12. jan 2010

inac ked tak nad tym teraz rozmyslam, sme mali Emus dnes dobru makacku, ze? 😀 som Ti zavidela tu horalku, ja iba salonku 😀 😀

joodi
12. jan 2010

Bodka jojo, normálně pila UM i MM jako by nic 🙂 Nemohla jsem kojit, protože mám blbý bradavky 😝 😀 a s kloboučkem to nešlo, protože jsem měla navíc koupený i blbý kloboučky 😅 😀 a to jsem zjistila až pozdě... 😠

emamamamu
12. jan 2010

roma vsak nemusis prispivat nejakyma zarucenyma radama...😀 ten dela to a ten zas tohle a vsichni dohromady udelame moc...😀
a tim, ze mas jine dite jsem myslela, ze urcite krasne papa a dobre spinka🙂

emamamamu
12. jan 2010

joodi to rika ta prava...orechova..ale materska laska netece z kozy...🙂
ted je ti lip, ze je to uleva?
bodka sory, jsem ti mohla dat alepson kousnout..😀

ewwe
12. jan 2010

joodi ja kojim stale cez klobucik, zatial to ide, a nina sa uz normalne ani nevie prisat

romaroma
12. jan 2010

ó fedor papá krásne, je to tučko s faldíkmi... so spaním je to horšie....niekedy už ani šatka nepomôže. odkedy objavil svoje ruky, je to omnoho horšie, taký je nimi udivený.

joodi
12. jan 2010

Emo je to děsně velká úleva!!! 🙂 Hrozně mě to stresovalo, musela jsem pořád počítat jestli mám dost odsáto na další krmení a jít ven na procházku znamenalo vyždímat ze sebe co to jde, aby po procházce hned mohla dostat najíst protože se probudila jakjsme vlezly do bytu.. No a vždycky, když jsem si myslela že spí a začala odsávat, tak se probudila. A teď jak už míň spala, tak to bylo ještě horší.. Je lepší mít čas se jí věnovat a bít v klidu 🙂

kasenka228
12. jan 2010

Jeee, holky, tak vy jste venku byly? Kdo vsechno? Kde?