icon

V septembri/září 2009 už maminkami. Pridajte sa!

natali1401
24. okt 2009

kedze sme uz maminkami vytvaram novu temu v novej teme pre septrembrovky/zarijovky 2009 kde sa mozeme podelit o nase skusenosti a rady uz s babatkami 🙂

kesika
12. jan 2010

Pospec: No mááám! Veď som sa registrovala hneď ako som našla dve čiarky a odvtedy som tu, len nejak nebolo čo písať 🤐 Som sa sem chodila poučiť a zasmiať 😀

pospecka
12. jan 2010

joodi: mám to napsat za tebe? 😀 😀

joodi
12. jan 2010

😀 😀 😀 a tajemství ej v p.... 😀 😀

romaroma
12. jan 2010

ema - co to je ,,na pracaku´´ 🙂 moj muz je herec, ktoreho teda malokto pozna, pretoze hra v divadlach a nie v telke, no ale do rodiny to prinasa peniaze priserne premenlivo, a ja mam len rodicovsky prispevok, este aj to ten najnizsi, pretoze som studentka a nikdy som nepracovala. a to studujem grafiku, co tiez uvidime, co to da 🙂
ja tym, ze moj fedor nie je take to vysnivane a dlho naplanovane babetko, to cele beriem od zaciatku nejako moc prirodzene a dost ma vie zaskocit, ze to nie je tak, ako som si to vymyslela, kym som bola tehotna. tiez mam nervy na dranc, a to nemam take stare štvormesacne babetko... avsak pokial moj muz niekde nevymysla nejaky novy druh umenia, tak je tu doma so mnou a aspon nam je veselo.

pospecka
12. jan 2010

ema: jsem myslela, že sounožíte furt. 😀

joodi
12. jan 2010

Pospec já myslim, že uz je to všem jasný 😀 😀 tak já pádim 😎

romaroma
12. jan 2010

😀 svokry rozumejú sounoženiu

emamamamu
12. jan 2010

roma taky je vetsinu casu s nama v garzonjere🙂
prijem taky velmi promenlivy (Ivco dej mi adresu, poslu ti bonbonjeru😀)
ale staci...🙂
hele nejlepsi je se s mirit s tim, ze miminko je jake je a my ho proste neredelame a to je super... 😵 Dorka mala pisiskvorka me tolik naucila z ty ctyri mesice, co me nikdo nenaucil za cely zivot🙂

petrajurinova
12. jan 2010

Tak u nás se spinká - teda zatím spí obě děti, jsem zvědavá, které začne vřískat z postele dřív 😅 .

A jdu dočítat, to mám tak na hodinku co dělat.

Joodi, to že už jste na UM jsem taky nějak nepostřehla, no přes svátky jsem se sem zrovna moc nedostala a to dočítání jsem brala letecky. 😎

rpinguin
12. jan 2010

roma, ale nemysli tak.....ved vies, NIKDY NEBOLO TAK ZLE, ABY NEMOHLO BYT ESTE HORSIE 😀
a od umelcov, ktori sa este hore nevypracovali velke prachy necakaj a tie aj tak nie su vsetko!
Inac Fedor je podareny a aj kuzelne meno ma, nevolal sa tak nejaky pes z nejakej rozrpavky? 😝

emamamamu
12. jan 2010

posp to jo..ale ja hrala asi ctyri dny urazenou, tak nic nebylo..😀

romaroma
12. jan 2010

my jeden tyzden jeme sushi a potom par dni zemiaky, alebo naklusame ku svokrovcom na nedelny obed 😎

ivca08
12. jan 2010

Miminko je uzasny, protoze je nase 😀 😀 😀 😀 😀 Ale nejuzasnejsi je kdyz spi 😀 😀 😀 😀
Bonbonjeru - fuj, chces aby mel malej prdiky ???? 😀 😀 😀

emamamamu
12. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 rom to je jak pres kopirak😀 a muj F je grafik, coz jiste vsichni vite... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kesika
12. jan 2010

Ema: Napr. že spánok človek vlastne vôbec nepotrebuje 😅

emamamamu
12. jan 2010

ivco tak stare rohliky tu mame pro prasata do lesa, muze byt?😀

aktekram
12. jan 2010

dneska nečekaně koník jede........

pospecka: a kdo vyhrál 😀 😀 😀 😀
rpin: po příspěvku v 17:25 jsem neodolala 😀 (taky mi Kasenka poslala krásnou ip) 😉

emamamamu
12. jan 2010

kesika ale fakt..ja spala v prumeru 13 hodin denne a vic..a ted treba ctyri😀 a ziju, sice vypadam, jak kus hovna...ale alepson se nenudim😀

romaroma
12. jan 2010

bol pes fedor? 🙂 my sme boli zufali z chlapčenských mien, fedor aspon nie je sladke meno...
hmhmh, ja zase lubim toho svojho umelca, tieto nedostatky maju aj tak este cas, nemam predsa tridsatsedem

ivca08
12. jan 2010

emus 😀 😀 😀 😀 😀
ale jedine jestli jich mate dost, nas tatka je totiz taky bernak 😀 😀

ivca08
12. jan 2010

doufam, ze se mnou po tomhle priznani neprestane mluvit 😀 😀 😀 😀

romaroma
12. jan 2010

ema- ked ja budem graficka, ako tvoj muz, ty nebudes herecka ako moj muz? ci az taky kopirak, to by bolo moc 😎

emamamamu
12. jan 2010

roma my se rzhodne nemame spatne a diky garzonce jsme vsichni porad spolu a mame se radsi a radsi..jsou lidi, co maji 3+1 a mijeji se tam. protoze vsichni furt makaji, aby meli plne polstare penez.... 😝

kesika
12. jan 2010

Ema: 😀 😀 😀 😀 no tak to verím, pri každom pohľade do zrkadla je to sranda k posrání, že? Ja som bola tiež spachtoš a teraz mi je čudné ak po dvoch hodinách netreba vstávať

emamamamu
12. jan 2010

holky ja z musim jit, asi uz se nikdy neukazu, muj muz se nejmenuje Filip a bydlime v Italii..mam ctyri deti a dva velke psy, Ivco 😀 😀 😀 😀

rpinguin
12. jan 2010

pospec, ty si taka na filmy, tak nam prezrad, ci bol nejaky pes Fedor,
ja si pamätam na nejaku rozpravku, ze: "dobru noc stryko Fedor" ale neviem, kto mu to povedal....
do frasa, no som stara vykopavka 😲

ema, ja som nevedela, ze mas grafika 🙂

emamamamu
12. jan 2010

roma herecka uz jsem dvno..co heeerecka...k. je to...😀😀
kesika dele jak dve hodky my nehrajem...😀
a to jsem si libovala, jak mala hezky spinkala v brisku a ze bude spavec po mne...noooo, hovno hovno zlata rybko😀

rpinguin
12. jan 2010

ivca, teba som nepochopila, si nejaka Büro Tante? 😀

pospecka
12. jan 2010

Rping: u nás to byli Tip a Tap a říkali: dobrou noc strýčku Fido

petrajurinova
12. jan 2010

Emo, my máme 3+1 a nemíjíme se 😅 . Všichni jsou furt nastěhovaní v obýváku a do pokojíku a ložnice se chodí jenom spát.