V septembri/září 2009 už maminkami. Pridajte sa!
kedze sme uz maminkami vytvaram novu temu v novej teme pre septrembrovky/zarijovky 2009 kde sa mozeme podelit o nase skusenosti a rady uz s babatkami 🙂
já jí mám taky na kočárku pořád, mám jí pořád plnou různých krámů, čím větší taška, tím víc věcí 😀
a už jí mam zevnitř pěkně ojetou 😠
Myslím tu tašku 😀 😀 😀
já tu tašku mám taky a zatím si ji nechám 😀 taky ji mám poád na kočáru a nehnu se bez ní z domu... 😉
kasen - bojuj, vydrž, snad už brzo zabere! posílám Terezce pusinu 😲
Mauik, diky. Ted je tam ticho, snad usnula. Od osmi jsme ji oprasovali, nosili na rukou, pousteli relaxacni hudbu, kojili, teda to jenom ja a porad oci na vrch hlavy. Ted snad uz zabrala...
Ale ona je fakt super. Má spoustu perfektních kapsiček, z venku dvě (v jedné mívám klíče v druhé nákupní tašku z YR), vevnitř je pogumovaná kapsa na přebalovací podložku nebo plinky, zvenku kapsa na zip plochá na očkovák, na druhé straně na peněženku a doklady, fakt je skvělá, ale já mám několik tašek který bych mohla použít místo ní a ty mi tu leží a ty je mi líto prodat, tak nějaká taška musí z kola ven, takže asi tak. Třeba mi po ní bude smutno jako po Beco a pak si ji zase koupím. 😀 Jsem prostě trhlá. 😀
Mauik, nas taky asi klepne. 😀 🤐 😒
No nic, jdeme lezet, snad ditko dovoli. Tak se mejte, a ahoj koncem pristiho tydne.
maja: 😀 😀 😀
kasenka: nám to Zdeník dělal dlouho, že kolem osmé večer začal cirkus a řev do desíti. Dneska jsme byli celej den u babičky, vůbec nespal a na večer kolem šesté začal řev, mnul si očička a nemohl zabrat. Byl přetaženej a nešlo mu usnout. Došli jsme domů a pokračoval cirkus, pak jsem vzdala uspávání, vzala ho do obýváku a on tak nějak ožil a řehtal se. Pak jsem ho uspala u prsu a dala do postýlky, zase řev, ale pustila jsem chůvičku s ukolébavkou a usnul. Mne si Terezka očička??? Třeba je večer taky už unavená a nejde jí usnout a proto plače. Spala přes den?
Pospec, u nas je cirkus at Terka spi pres den treba jen 2, 3 hodky nebo 6. Nekdy si je mne a to vim, ze je moc unavena a ma potize usnout. Jindy ale jen tzv.vysira, nechce spat, chce byt porad s nami. Nekdy se mi povede ji ukojit, ale to se vetsinou nejpozdeji do hodiny vzbudi a kolotoc zacina nanovo.
posp - jj, napřáli jsme si ji pro NELU k Vánocům 😀
kasen - dobrou a at se trochu vyspíte 😉
No, já jsem nad tím tak přemýšlela, že jste chtěly to závěsný lůžko, že to už asi není na dlouho, do jakýho to může být věku. Vždyť jak polezou, tak už by z toho vypadli ne?
Presne ta. A libi se ti? Prijde mi mozna trochu humpolacka. To zavesny luzko uz asi neni na dlouho no, do kolika "let" tam snad ani nepisou... tak na druhy dite, ne? 😀
tak my ji používáme od Vánoc a rozhodně ještě nelezeme... 😀 pak dáme závěsný lůžko pryč a bude na tom spodním... a může si tam i hrát 🙂
mě se teda líbí, jsme si ji vybrali 🙂 čistý tvary, jednoduchá, žádný trhlý obrázky...
kasenka: no jo, cestovní patrová postýlka. 😀 Ta by se hodila Rping. Dolů by mohla dávat maxíka, aby ráno nelezl budit mamku. 😀
mauik: to ji máš jako v obýváku? 🙂
Já jsem zjistila, že Zdeneček už není to malé nevinné miminko co může spát s náma, ale roztahovačnej terorista, kterej si zabere půlku letiště a maminka s tatínkem se mačkaj na tom zbytku 😀, takže na dovču, kdy už bude mít 11 měsíců budeme asi něco potřebovat. 😅 Ale vůbec nevím pode čeho vybírat. Jsem chtěla Chicco Spring, ale kdo ví jaký jsou ty matrace. 😅
No ja jsem si nejak myslela, ze bude cerna se zlutou a ejhle ona tmave modra. No nevadi. Stejne si myslim, ze az jak ted pojedeme na ty hory, tak ze se na ni budeme jen divat, ze nase mala teroristka bude s nama v posteli. No nic, uz jdu vazne na kute. Dobrou.
posp - jj, máme ji v obýváku a když vařim, posunu si ji o 2 metry, aby na mě viděla... 😉
Pospec, u nas se spi uplne stejne. Terka na jedne pulce, my na druhe. 🙂
Jo a ja jsem prej taky zavislak na MK, no asi trochu jo. 😀 😀 😀
Holky nežijeme my všechny s jedním a tím stejných chlapem? Ten můj si to myslí taky. 😀 Dobrou
kasen: no a aby toho nebylo málo, tak mě malej ještě párkrát za noc propleskne a dá pár facek přes obličej. 😠 😀
cau. snezi. proc 🙄
tasku ke kocaru taky pouzivam nonstop..a stejne jako Maja v ni mam vic, nez je nutne...😀
napriklad tri laky na nehty, asi pet lesku, bombony, zvykacky, kondomy😅😅....
a chci si koupit jeste jednu...😀 takze taska fakt jo😀
Dobré ráno 🙂 v Praze sněží tak, že není vidět skoro na krok.. už jsem se radovala, že budou chodníky průchozí a prd velebnosti 😀
noc děs běs, na tohle fakt nejsem zvyklá.. hodinu jsem té naší žížalce pomáhala tlačit a snad i silou vůle se podařilo.. no ale že by nějaká výrazná změna.. ach jo.. dnes už ale vážně jdu večer spát s ní 😀
přeju všem hezkou neděli 🙂)

Holky, nestezujte si, nam Terka jeste nespi a stejne se v 5 vzbudi, nechapu jak muze existovat, je jeste mala na to, aby tak malo spinkala. 😒