V septembri/září 2009 už maminkami. Pridajte sa!
kedze sme uz maminkami vytvaram novu temu v novej teme pre septrembrovky/zarijovky 2009 kde sa mozeme podelit o nase skusenosti a rady uz s babatkami 🙂
ochutnávka z dnešního aťasu (je to v nízkým rozlišení, stahovala jsem to z netu, na DVD to ještě nemám... 😅 )
Krásné ráno,
tak u nás do rána opět nasněžilo. Brrr.
Dopoledne jdu doma trošku poklidit, tak snad se brzy ukážete 🙂
Ahojte 🙂
My už v noci vstávame po hodine od siedmej do siedmej a nechce ani hojdať, ani čaj, ani vodu, ani dudel ☹ Ráno som ju preniesla k nám do postele, ale aj tak sa budila s plačom. Ale ako sme hore, tak je vysmiataaaa, len ja mám pocit, že nedožijem obeda 😖
Mauik: Dík, ja tiež dúfam. U nás akurát dosnežilo a je jasno, tak bude snáď pekný deň 🙂
akte - my mame plavani ve vane jednou tydne a mezitim si mame jeste jednou zopakovat tu lekci aby si zvykal
nevíte, kde najdu naši starou diskuzi? chtěla jsem si okopírovat seznam, jak se děti rodily, nepamatuju si data, ale nemůžu to najít... 😅 díky
mauik - taky jsem se chtela podivat na nase stare diskuze a zazvzpominat na tehu ale rekla bych ze byly smazany, protoze jsem klikla na odkazy co mam v oblibenych a nelze je najit ☹ 😠
Ahojte, to by je museli smazat ted. Pred mesicem jsem si v nich cetla. Jsem pres mobil,tak nemuzu najit odkaz. Byli jsme cvicit a malej se hned ze startu poblinkal, tak jsme misto cviceni koukali na ostatni deti jak cvici. 😅 a to jedl o pul jedenacte. ☹
Ahoj. Přes víkend jsem se sem moc nedostala a v dalších dnech to bude asi docela podobné. Bastík už je sice zdravý a ode dneška zase chodí do školky, ale s Isabellkou jsem dneska byla u doktorky znova a od čtvrtka nejen, že jí léky nezabraly, ale ještě se to zhoršilo, takže jsme dostali antibiotika s tím, že se infekt dostal na průdušky a blíží se k plicím, takže pokud se to do čtvrtka nezlepší, tak prý nás pošle pro jistotu raději do nemocnice, ale doufám, že k tomu nedojde.
petra, pripajam sa, antibiotika by mali zabrat, tak snad sa vyhnete nemocnici. drzim palce a prajem rychle uzdravenie!!
inak, mate aj vy kopec veci, ktore ste nikdy na dieta nevyuzili, bud ste to nikdy nepotrebovali, alebo z veci vyrastli skor ako ste ich stihli oprat? ja som teraz natrafila na dalsi par nohavic, na ktore som uplne zabudla. asi toho ma mr. D fakt vela. 😅. s tymi malymi uz neviem, co robit, zabera to miesto a odkladat pre dalsie sa mi to pride zbytocne, aspon nejaku cast z nich by som uplne vyradila (z nasho bytu 😀 ).
bibi, naše babička si prej může otevřít doma second hand, neb jí všechny věci vozim, protože mají dům, tak mi to tam schovává 🙂 Domíno tam má i druhý pokojíček 😀 místo toho mého 😀
mauik, ale ty jich tam máš víc nepopsaných, tak to teda nechápu.
V pravidlech je že můžeš mít max. 2 netextové prvky. Mě to tenkrát pořád kvůli tomu mazali 😠
Majo, ty netextové prvky se netýkají fotek - netextové prvky jsou to co se přidává do toho textu nahoru - metříky těhuúvěku dítěte, blikavé obrázky, ozdobná šipka kurzoru, melodie ap.

tak koukám, že už jste maje odpověděly za mě. Ta teď chuděra někde počítá měsíce. 😀