Veľké stretko augustoviek 2007: Kedy vám to vyhovuje?
Ahojte. 🙂
Kedy by vam to vyhovovalo. Mne je to jedno, ja mam casu dost, takze sa prisposobim vacsine. 🙂
ano zmestili.
a bol aj krajsi.
neviete co je so zuzkou?
janamacka mi nedviha tlf a kutinu som tu na konovi videla (pridavala malickej fotky do albumu), ale neozvala sa, aj ked mala IP.
skusim este raz zavolat tej janke a potom to objednam. 🙂
Caute, no nechcem aj ja provikovat, ale ked sa dame do toho tvojho penzioniku Adi, nejdeme tam?
Aby sme na teba kompletne mohli nadavat, ze ty si to nasla, vybavila a aj tak je to zleeee 😀 😀 😀 😀
Mima-wellnes je niekde v Bojniciach, som rozmyslala, ci by sme sa aspon na nejaku masaz neobjednali, ked uz mame tu sancu-kto vie, kedy sa zase zopakuje 😀
baby ja nepôjdem ak nám do 4.apríla nezoženiete kočík PegPerego Aria Twin 😉 chápete? 😀
lebo mám malé auto, do ktorého sa zmestí ledva nás 5 a taška s vecami do kufra. kočíky už naozaj nemám kde vopchať 😠
leni posli ich kurierom. 😀 😀 😀
alebo nech ti muz pozicia z roboty gazik, ci ako sa volaju tie vojenske auta
a tu ariu chces novu alebo jazdenu?
tak zostava ten kurier alebo zohnat nakladak, ale rob cosi, lebo ak sa aj ty odhlasis, tak picne mna.
alebo poziciame nejaky vystaveny z predajne. 😨
Bailey - ešte neviem, musím to odskúšať - tašku s vecami "pod nohy" do auta a jeden kočík do kufra - aj keď neviem či do toho môjho pidi kufra vojde aspoň jeden kočík. ma švihne 😠
ano, ale neozvali sa mi spat. 😀
uz to vidim, ze este bude sranda. tam prideme a budu na nas kukat, ze kto sme a co chceme. 😀 😀 😀
No, takze Adke sa vcera ozvali z nasho penzioniku s mailom:
Dobry den,
v termine od 04.04.2008 do 06.04.2008. mate rezervovany nas penzion. Izby cislo 103, 106, 107 a 201, 204, 205, 206, 207 vratane 16x polpenzia. Este Vas poprosim o potvrdenie, ze v tychto izbach bude ubytovanych 16 ludi. Dalej sa chcem spytat ci Vam predbeznu fakturu mozem naratat 50% z ceny ubytovania+stravy. Zostatok faktury sa vyplaca v den nastupu na penzion. Vasa faktura bude pripravena na recepcii. Dalej potrebujem vediet priblizne o kolkej hodine 04.04. pridete. Na kolku hodinu ma byt pripravena vecera. Prvu veceru mozeme spravit rezne so zemiakmi a tu druhu nejake sote s ryzou. Ak mate iny napad, tak mi kludne dajte vediet, dohodneme sa. Ak mate zaujem napr. o kupele alebo nocnu prehliadku Bojnickeho zamku vratane strasenia, dajte mi vediet, aby som Vam to mohla rezervovat.
Takze sa vyjadrite 😉
ja som už Katike písala, že strašiť budeme jedna druhú 😀
ujo vie že okrem 16osôb príde aj veľa miminiek????????????? 😀
večere ok, záloha ok.
ešte sa mám k čomu vyjadriť?
so všetkým súhlasím 😉
len mi ešte povedzte, o koľkej tam budete prichádzať...a kam poslať tú zálohu...
Mimi - určite Adi na účet - som zvedavá čo si kúpi 😀 😀 😀
ja tam pôjdem určite už v piatok ráno, aby som tam bola prvá 😀
Ja-vecera nesuhlasim s reznom-ak bude bravcovy, nemam rada, radsej syr alebo nieco bez masa...Katika bude urcite suhlasit...Ak nas bude viacej, tak to mozu spravit pol na pol, ak nas viacej nebude, tak v pohode, nech je rezen, sote moze byt dufam ze kuracie!
Aj my sa chystame vyrazit uz rano, ale nepojdeme hned do hotela, este sa niekde stavime a pokukame.
Prichod tam cca. o 16:00 by som navrhovala.
Lenka, lenze potom ich to lacno vyjde 😀
Kolko platime za tu veceru? Musime vymysliet nieco drahsie 😀
tak sa dohodnite, co s tym syrom, alebo co chcete. ja mozem aj rezen, dokonca aj bravcovy. 🙂
a my prideme okolo 3-4 poobede
leni - verca - anorekticka ide bez stravy?
mima a co adam?
ja suhlasim s reznom, sote aj zalohou.
prichod okolo 16.00 predpokladam.
takze nas ide osem mamin plus doprovod dospeleho a drobcov? sa pocet nejako zredukoval?
Ja by som si dala radsej ten syr, nech si na tom aj pochutim, ked uz to budem jest a o tebe sme Adi nepochybovali, ze si das rezen 😀 Ale pre manzela zase rezen-snad nebudu mat profici z Bojnic problem urobit to pol na pol 😀
Sote moze byt.
Zaloha byt nemusela, ale no ked uz vsetky suhlasite, tak aj ja to zaplatim, nie ze ta uz Adka nikdy neuvidime ani nebudeme o tebe pocut 😀 😀 😀 Si kup aspon nieco pekne potom 😀
bil, keby som mojmu muzovi povedala o syre, tak v momente preda pocitac a viac sa na konika nedostanem. 😀 😀 😀 on neje nic od mlieka.
a zalohu nemusim vyberat ja - aj tak s tym je len ostara. 😉
Adi - áno - Verča anorektička nebude mať stravu, ja jej tie tri zemiaky a štyri zrniečka ryže obetujem z môjho. a v apartmáne máme kuchynku - veď jej stačí 1l mlieka z fľaše na deň 😀
syr chceme aj so šunkou, však Bilush???
Adi- peniaze vyberáš ty, lebo sme ťa určili za pokladníčku,
Bilush je nástenkárka a ja môžem byť kronikárka 😀

a v takomto zlozeni by sme sa zmestili aj do toho predosleho penzionu? 😕