Veľké stretko augustoviek 2007: Kedy vám to vyhovuje?
Ahojte. 🙂
Kedy by vam to vyhovovalo. Mne je to jedno, ja mam casu dost, takze sa prisposobim vacsine. 🙂
vy ste vsetky uzasne prisposobive, akurat ja neovladam telepatiu, tak mi to treba napisat. 🙂 🙂 🙂
TAK KEDY?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
termin zostal. 🙂
vsak ste si tu robili srandicky, tak som nevedela, ci ho mam menit a ak ano, tak na kedy. 😅
z tych co zaplatili zalohu je to vsetkym jedno okrem rybky a baily. (lenkin termin beriem ako provokaciu.) 😀
na a rybka moze ist len v povodnom termine a baily napisala, ze bude rozmyslat comu da prednost.
tie co nezaplatili zalohu maju len informativny hlas, lebo vieme ako sme dopadli. z povodne 20 prihlasenych nas ide 8.
ak sa dokazete dohodnut na novom termine, tak ja im napisem, ze to posuvame. to nie je problem.
no mne je to asi tak, ze stale neviem, ci mam ist na tu akciu odbornu, musim hodit rec s muzom (bo prachy 😒 ), ale tam mi vysli v ustrety, ze by som nemusela aj s ubytkom a tak, ze by som mohla len dochadzat, nie je to od nas daleko 😉 takze my musime zasadnut rodinna rada, lebo keby sa to aj posunulo o tyzden, tak love nepustia ☹
baby, skusim ozivit stretkovu diskusiu, ale naozaj 😉
mne muz "schvalil", ze mozem ist na obidve akcie, takze mne by vyhovovalo, keby sa termin posunul 😅
nemozem este prvy majovy... to pride rodina zo zahranicia pozriet gretku, tak by bolo blbe, keby sme neboli doma 😅
😀 😀 😀 a ideme vôbec niekam???
mne sa do môjho pidi debilného auta nezmestí ani nový kočiar 😠 😅 a v apríli môžem hocikedy.
marec nie, prvý májový tiež nie.
ja mozem. 🙂
ked to odsuhlasia aj ostatne baby, tak tam hned zavolam, nech nam zmenia termin. 🙂
ja by som mohla, ale pridem potom len s Hankou, ak nezozeniem nejakeho opatrovatela.
Prosim vas a kontaktujte niekto aj Zuzku, bola by skoda, ked je tu s nami od zaciatku, ze tam nepojde, ja by som bola velmi rada 😵
tak fajn.
vsetky to mozme posunut o tyzden neskor.
rybka - nemas sestru co by sla s nami???? aj lenka a mima beru namiesto mangelov sexice. 😀 😀 😀
idem napisat do penzionu, ci maju ten termin volny a ak ano, tak to rovno prebookujum.
ale ak kutina a seki nepojdu, tak im tam hromadne vymyslime nejake tresty. budu musiet 100x napisat: mrzi ma, ze som nesla na velke stretko augustoviek 2007. 😀 rukou. 😎
baby, to je uplne super sprava, milujem vas este viac ako predtym, a to som si myslela, ze je nemozne 🙂 cmuk vsetkym zucastnenym 😵 jednu rundu platim ja 😀
uplne super den 🙂

A vobec, mohla by si aj pochvalit nas, co sme sa vzorne vyjadrili a co sme prisposobive!!!!