Veľké stretko augustoviek 2007: Kedy vám to vyhovuje?
Ahojte. 🙂
Kedy by vam to vyhovovalo. Mne je to jedno, ja mam casu dost, takze sa prisposobim vacsine. 🙂
kde si ju mám vybrať 😀 ?
ja neviem asi chcem polpenziu 😀 nestíham čítať dozadu 😅
viem že ma teraz nenávidíte 😀
ja ťa milujem 😀
pokukaj túto stránku: http://www.penzionlarion.sk/ a vyber si čo chceš 😉 také inteligentné dievča ako ty to zmákne 😀
ja, Aďa a Bailey si ideme dať polpenziu 😉
ide sa posledný novembrový víkend 😉
Katika, tak to vyzerá 😉 😀 a budeme si ku vám chodiť ohrievať mlieko do mikrovlnky a chladiť fľaše do chladničky 😀
do slaka. 😠 akurat, ked tu bolo takto veselo som bola prec. 😀 😀 😀
dajme vsetkym polpenziu a obedovat mozme v terene. 😉
leni - kedze postielky sa neminaju, ak chces, mozes dostat 2. 😉
tak som nenašla cenu za postieľku 😅 môžeš sa opýtať??? a jedným vrzom sa Katike spýtaj aj na cenu toho apartmánu , je tam 2200,-- a pod tabuľkou že ceny sú uvedené na 1osobu za noc 😅 im šibe, snáď ten apartmán je cena za noc 😠 neznášam takéto nejasnosti 😀
postielky su gratis a 2200 je pevna cena, bez ohladu na pocet osob v apartmane. 🙂
Tak...volal mi muž, naše stretko je v ohrození. Koliduje to s nejakými prácami na dome 😒
tak predbežne teda beriem dve postieľky, ak by sa niekto ozval že chce tak prepustím 😉
Mimi - nesranduj, preložte práce na dome 😅
definitívne ide Ivka 😀 už sa nevyjadrujem prečo, ale takto to bude lepšie 😎
tak co teraz? nika a mimi - vy urcite nepridete? alebo to zrusim cele, nech nam zbytocne nedrzia miesta?
ja som uz vcera v noci vymyslala program 😅
v nedelu by sme mohli ist do tatier, vyviezt sa na hrebienok alebo skalnate pleso 😎
s deťmi??? a to prosím ťa ako??? ja s buginou určite nie, lebo nemám nánožník ani nič . my budeme zavreté v penzione 😔
jaaaj 😒
ved uvidime, ake bude pocko, ale vlastne v novembri uz moze byt aj sňach, takze sa budeme sankovat, mozme ist na hrebienok a zosankovat sa dolu 😅
a sánky zoberiem kde??? 😕 ty si jaká akčná 😀 ja budem sedieť pri krbe a kukať ako sa deti lomia o hračky 😀
leni, nefrfli na vsetko.
ja ked som muzovi povedala slovo hrebienok, tak mu hned zasvietili oci. 😀
pojdeme ako s velkacmi bez kocikov. ja som tou novou lanovkou este nesla.
acha, no dobre. ja som chcela konečne odychovať a vidím že ma tam umoríte túrami 😅
priprav sa na najhorsie. 🙂
moj muz je cely zeravy, ze budeme chodievat na turistiku. som mu povedala, nech chodi sam s miskom, tak zazrel, ze kto im bude batoh nosit. 😠 😠 😀
len na konci novembra uz asi bude kosa na tury 😔 ale sak uvidime na mieste podla pocasia 🙂
to je jasne, ze v novembri je najlepsia tura vyviest sa lanovkou, dat si na hrebienku caj a ist dole. 🙂
pisem ako tatar. to s tymi muzovymi turami som myslela tak vseobecne do buducna. nieze sa teraz aj lenka odhlasi. 😀 😀 😀
no kedze ja by som mohla ist len sama tak to je na prd lebo by som musela vecer zaliezt do postele s deckom ☹ a ako ho poznam tak by chcel ist spat o 18
adam hra futbal a kazdu sobotu nieco maju a este sa jej vrati z domu manzel tak nech si uzivaju 😀

čo tu mám uzavrieť? 😨