Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
jeej, vy ste sa tu rozrastli ...??? 😀
Aj ja chcem parik,kto daruje synceka ?:D
aj ja chcem dverku, aspon taku 2-rocnu .. inac uvazujeme o adopciii.. ale o tom viac u nas... 😉
nejako sa to tu zvrhlo deti sa tu rozdávajú??? 😀 😀 😀 😀
Ak by niekto mal záujem ja darujem manžela 😀
Tak nič musím si ho nechať 😅 😅
peknáááááááááá je 🙂
veru pekna
tu sa rozdavaju deti?
ja svoje ani neponukam, lebo by som ich mala doma za 10 minut, ze dakujeme nechceme, nechajte si, bolia nas usi 😀
no ja z vas nemozem 😀 inac ahojte stretkovky ! takze tatry ste vybrali, no dobre, tak sa ide ! velmi sa mi paci ako v tabulky pisete, ze chcete balkon a tam dole taka fajn poznamocka, ze balkony zrejme nie su, hihi. mna je to jedno, dufam, ze na izbe nebudeme zavreti, tak balkon ozelieme. a este dufam, ze bude prijatelne pocasie a nenapadne sneh 😅 postielku pre abi pravdepodobne budeme mat a ak este treba pomoct s odvozom, budeme mat auto, tak po vas skocim aj na kraj sveta !
a preco si nemozem opravit po sebe preklepy ?!!!! 😠
@gabrielka - tiez som sa minule cudovala,ze v niektorych temach to ide a v niektorych nie 😉 ale uz si zvykam, ze pisem ako madar 😀 vsak som na materskej 😀 mam pravo 😀
dnes som triedila babyveci pre sestru a v zozname som 2x napisala mikyna 😀 ked som si to pozerala, tak mi ta tvrdka skoro oci vypichla 😀 😀 😀

@janula.h vsak vies, ze som odjakziva malo spavala... raz sa to muselo prejavic 😀