Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
takze uz sme aj my chori... maly zvracal a vecer hnacka... ☹ drahy ma nocnu, tak dufam, ze nebude zle...
dobre ranko, tak uz aj my sme chori, teda zatial len manzel... zvracal v noci... decka su zatial v pohode, davidko ide do skolky, tak dufam, ze ho to tam nechyti 😒
ahojte 🙂
@alusha ako sa páči Davidkovi v škôlke???, manželovi skoré uzdravenie 😉 inak tieto choroby vracanie, preháňanie to je strašný humus, nenávidím to!
mne sa malý v noci o 3 zobudil a naťahovalo ho, vyvracal len také sliny a spal ďalej, teraz je úplne OK aj mlieko vypil a papá koláčik teraz tak hádam mu bolo len ťažko z tej kaše čo vypil večer 😉
@asshanti Zuzi ako malý?
@petraw paci sa mu zatial, kazde rano sa tesi, aj mi porozprava co robili, len cez obed vraj nespinka a pritom doma taha aj tri hodiny, asi je to na neho prilis vela novych dojmov... trosku ze posmokli, ked idu z vychadzky, ale ze len chvilku🙂) a pytal sa ma, ze preco tam nie je aj vas Adamko, ze sa chce s nim tam hrat 🙂
ja tiez neznasam zvracanie, no uz aj mne zacina byt nejako divne... dufam, ze to prejde...
vsetkym chorym skore uzdravenie...
baby aj ja dakujem za super vikend, bolo to fakt mile na stretku,detsky kutik praskal vo svikoch!
Ste vsetky zlate 🙂

Baby viete nad čím som rozmýšľala?Že sa asi musíme stretávať častejšie lebo asi nie sú ich bacily na seba zvyknuté 😉