Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte vrable! 🙂
Tak aj ja uz mm po dovolenke a rozhliadam sa v robotke, co nove.
anjelik vitaj opat vo VR. Idem kuk vsetky fotky, nech mozem aj ja zavidiet 😉
imis ...... uzi si dovolenku! Mate super destinaciu 😀 😀 😀
domi .... vitaj domka a rychlo sa zadaptuj na domace prostredie 😉
klaudi, dufam, ze sa rychlo vybavis a das nam vediet. My sme uz tipovali a netrpezlivo cakame na vysledok 😝 😎
Mna dnes caka zavaranie, ked pridem domov. V aute ma uz cakaju dve bednicky marhuli a 10 l cucoriedok. Takze nudit sa nebudem.
Deticky nam zase prazdninuju, dnes isli vraj na huby, tak som zvedava, ci nieco najdu.
imis, tak si uzi v letnej destinacii 😎 😎 😎 😎 , cislo som si opisala, ked sa bude cvicit, tak ti sms-kujem 😉
klaudi.....som zvedava co to bude 🙂
drobcekovia, ktorych mamky uspavali......sladke snicky 😔 😔 😔 😔
a som tu 😉
konečne sa nám vrátilo letko, letko voňavé 😎 😎 😎 boli sme v meste, stretli sme aj Lucky 🙂
Matúško spinká, môžem sa realizovať v kitchen 😅 ale najskôr hodím kafčo 😉
imis veselú dovolenku prajeme a pošli pohľad 😀 😎
zabinka čučoriedky mmmňňňaaammm 🙂 tie ja môžem 🙂
inak v poslednom čase aj my ťažko zaspávame, aj poobede aj večer, co to, co tooo...??? 😕
no neviem teraz si kresli.
musim sa vam pochvalit sa mi chysta daka pracicka len neviem ci sa mi to podari od malej
a pritom vidno na ňom, že je unavený, ale bude sa premáhať... krpec jeden malý 😅
len mala je na mne strasne nevyknuta a neviem ci zostane v skolke. aj ked ju tu u nas nevzali vraj maju preplneny stav a vo vrabloch neviem ci by ju vzali
tak tie prvé týždne ti bude na stopro plačkať, s tým musíš počítať... kým si zvykne
inak tohto sa aj ja obávam, ja sa bojím toho, že keď pôjde malý do MŠ, tak on bude plakať tam
a ja cestou do roboty 😅 😔 😕
no asi to bude pre nas tažšie ako pre nich ☹ musim ju dako na to pripravovat lenze ju nemam ani pri kom nechavat
uvidime ako to všetko dopadne mozno nakoniec ani nebudem moct nastupit do roboty ☹
Ahojte!
Lucka je už tiež v postieľke a snaží sa zaspinkať. Ja sa tak teším, že ona zaspáva sama 😵
Zabga: držíme palce, nech ti to vyjde 😉 A kde to bude? Tu vo Vrábľoch? Ty si čo robila pred MD? (ak nechceš, nepíš)
V meste sme stretli Dadu s Matúškom až 2x, ale Dadu by chcela na tretíkrát pivo, tak sme ich potom už len obchádzali 😀
Imis: peknú "dovolenku"
Zabinka: príjemné "zapracovávanie" sa v robotke 😉
Tak,som si odsedela u dr.,jedna babenka tam bola 40 minut!!!! 😠 😠 😠
No a nebudem Vas napinat.......bude to CHLAPCEK!!!! 😵 😵 😵 😵 Doktor to hned zbadal,ukazal mi pekne aj gulky... 😀 srdiecko pekne bilo,miery su ok a v norme... 😵
Tak,mangel sa tesi,svokrovci tiez,ich rod bude zachovany a vraj to bude prvy SEMELAK v rodine... 😕 Nasi tak trosku dufali,ze to bude do paru a bude to dievcatko,ale nakoniec su radi,ze je zdrave...a bude zdrave,dufam.... 😵
Tak som teraz taka blazena,este sa popod fuzy usmievam.... 😎

ajoj imis....tak krasne "dovolenkovanie" vo velkom letovisku.... 😀 😀 😀
ked nieco dame dokopy,dame vediet.... 😉