Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
jej a sme tam, kde sme chceli byt 😀 😀 😀 😀 😀
dadu uz nerob take psie kusky, bo to bolo narocne pre mna na orientaciu a koordinaciu pohybov 😀 😀 😀
aj mne padla do oka 🙂
a ešte sa mi tam páči jeden overal, ale radšej už link nehodím 😀
raz darmo quelle je skvele, len nevie ako sa ma spravat na konovi sa tu hned roztahovat zacalo 😀 😀 😀
imis, sa ti rehoce z roztiahnutych stranok, ked si zvyknuta riesit lavou zadnou stresove situacie a co ja? Sak mna to normalne rozhodilo 😕 som skoro az silno pilno zacala pracovat 😀 😀 😀
teraz ked zacal v kuchyni vonat obed? Ani za svet 😀 😀 😀 😀 😀
Aaaa stale cakam na ten overal, dadu 😉
radšej nie, veď aj ja som sa riadne zapotila, moja kondička je momentálne v čudu
ahojte, imis , prosím ťa, je teraz niekedy to rodičko v škôlke, lebo zas sme od piatku doma, tak ani neviem čo a kedy 😉
Dobru chut obedujucim.My sme uz po.Zapeceny karfiol a krumplicky krumplate. tobina riadne napinalo,tak som mu to zamaskovala do vyzivy 😀
Prave som si v Zlatych Moravciach precitala,ze fionka rodila v Leviciach.Zlata! duch sväty ju osvietil 😉 Ale je to este sprava od ivka-jej manzela.Fionka sa zatial neozvala ani tam.
Neboj dadu,ked pojdes na stol ty,uz tam bude nadstandard,perlickovy kupel na kazdej izbe,dietatko ti zavinu do chicco zavinovacky a na pamiatku odides s fotoalbumom. Doba napreduje 😉
no uvidíme ako to budeme stíhať, či stihne pre mňa muž prísť a zaviesť ma tam 😒

zuzu záchrana naša 😉