Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja som za 17.00 hod 😉 a som za tropik, sak zmena je zivot, nie?
dadu ake hodinky? Aj mne tikali a kupila som si digitalky a od vtedy je pokoj a ticho 😀 😀 😀 😀 😀
zabinka tak to budes pekne vystavena po ceste autobusom z NR.....ty budes musiet rychlo tekutiny doplnit, tak kludne aj o 16.30 moze byt, teda za mna 😉
😀 😀 😀 zuzu hoď tam babám príspevok, nach sa nedepkujú, bude poriešené a tému môžu zamknúť 😀 😀
inak sme zabudli na zaciatku napisat: ucast povinna 😀 😀 😀 😀
imis niekto napise? ci napisem ja ?
nie ja s dominikou sme boli za stvrtok.....pisala som,že streda mi moc nevyhovuje,ale ak sa mi bude dat tak pridem.
vidis zabi,tak ta zajtra pockam dole a mozeme hned zamierit do tropiku a pokecat.... 😉
zabinka, vrable 2, by som nezamkla nigdaj nigdy, to by som sla proti sebe...vsak ja tazko zavisla 😀 😀 😀 😀
klaudi neva.....ale rada by som vas este vsetky vidlela,lebo potom pridem až koncom augusta alebo v polke septembra.
v tychto horucavach tam bude prijemne,ale kde sa ochladi,tak to je uz horsie... 😒
My ideme na vikend do tych Turc. Teplic a tiez sa bojim,aby nebola moc kosa.... 😒
tak sa kocky pre dnesok lucim.....idem sa nechtikovat... 😀 😀 😀
pekny zvysok dnika...papa 😉

tusim by babam s dietkami vyhovoval viac ten tropik,nie?
mne je to v podstate jedno... 😉
a nechceme to mat aj trosku neskor?Ja len kvoli teplu,ze bude dost horuco,ale ako chcete,ak Vam to neskor nevyhovuje...to ma len tak napadlo.... 🙂