Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
takôto:
http://opel-zafira.autobazar.eu/20-dti-16v-eleg...
Aj farba je čierna. Keď budete potrebovať truhlu odviesť, tak sme k dispozícii 😀
Luci sumne vozitko, vyzera ooobrovske, teraz by sa vam dvojicky hodili.. 😀 😀 😀 😀
dadu, tak toto ti neverim, ze ty by si zabudla obed navarit 😀 😀 , sak ty nakopnes rano vrtulu, upraces, ozehlis, trojposchodovu tortu upecies, komplet obed navaris, popritom na konovi zlozis dve - tri basne a o 11.00 si vysmiata, ze nemas co robit 😉
😀 😀 😀 zuzu tak teraz si ma taaaaakto pobavila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kiežby to tak aj bolo... 😀 😉
aaach jaj... poďme my len na kávičku, ak už chlipkáte, tak sa pridávam 🙂 🙂 😉
Caute hviezdice!
Dnes mam doma cely Manschaft,len tatko smolko zaraba eurace. Trepali sme sa rano s detmi k zubarovi do Surian,prideme tam a ze dovolenka! Ze DOVOLENKA? 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,tak teraz ich uz do skolky nedam a caka ma nadherny den 😅
Luci-paradny darek ste si dali k vianociam.Tak uz nemusite poziciavat.Zbalite,nasadnete a frcite a ako zuzi povedala,vozit tam dve deti,to je o nicom. Len sa pekne rozrast 😉
A co som este chcela? Jaj,ved stara otazka-co varite?
dobre ranko 🙂
vy uz ake rozbehnute 😕 a ja furt len takto 🙄
luci, no super darcek k vianociam. Jedneho casu sme aj my snivali o zafire, ale ..... sak hadam sa nam raz sen splni.
nie, berieme manzelove velke afto, segru a deticky nechavame doma 😉, tak sa neokunaj so zoznamom 😀 😀
prave mi prislo potvrdenie ucasti na seminar na 28.11. do BB, tak neviem-neviem ci sa Ikea neposunie o tyzden 😕 Juj ale sa tesim, uz som si myslela, ze na mna zabudli 😒
na jeden den, to je iba celodenny seminar aerobik, tesim sa viac jak na Mikulasa 😀 😀 😀
A sak naco okresavas, pokial nechces komplet obyvacku priniest s drobnostami typu taniere, pohare, obrusy, deky, dekorejsn si nerob starosti, nakupime, prinesieme rovno k dveram......Len teraz neviem ako terminovo...skusim zabojovat za zajtrajsok 😉
Maji ja dám dnes pokoj hrncom, máme od včera, ale cez víkend by som tohle chtěla sprobíren:
vyzerá to chutne 😉
Vybehla som od chalanov na chvilen do mesta a stretla som zuzku so svori.Ci mi verite,alebo nie,svoradinku som vobec nespoznala 😔 😅 Ignoracia totalis,pokym mi chuda sama nevbehla do zaberu,ze :"Ja som svoradinka!"
Moja vina,moja vina,moja prevelka vina.....................
Ahojte!
Imis....nemusis sa ospravedlnovat,ja som sa uz davno chystala, ze ked ta stretnem ze ta oslovim,lebo ja ta uz davnejsie poznam z videnia. 🙂 😉
čafte, čafte...
emmka zaspala, idem hodiť obed a trošku s vami poklebetiť... dúfam, že nie ste všetky off 😉 😉
luci, šumné autíčko ste si kúpili... Fakt by mohli byť aj tie dvojičky... 😉 😉 😉 😵 😵 😵
keď ich už spomínam, počuli ste o tomto?
http://tvnoviny.sk/spravy/regiony/v-bratislave-...
majka, ani ja dnes nevarím, od včera máme koložvársku kapustu... tak mám veget... ale ten recept od dadu vyzerá dobre... asi vyskúšam niekedy...
Ahojte!
Ďakujeme za pochvaly autíčka. A to som vám ani neprezradila, že je 7-miestne. To už by ste mi neželali dvojičky, ale rovno štvorčatá 😲 😲 😲 😲 Ale aspoň vidím, aké ste super kamarátky a ako mi doprajete 😀 😀
Veru, veru ten recept od Dadu vyzerá perfektos 🙂 Hneď sa mi slinky zbiehajú (aj keď som práve po obede 😅 )
Imis: ty sa nečuduj, že si Svoradinku nespoznala. Ona vyzerá úúúúúúúúúúúúplne inak ako na fotke, ktorú si sem zavesila. Neviem, neviem, či nenapíšem adminovi, že nás tu zavádza 😀 😀 😀 😉
A my sa dnes chystáme znova do NR k sestre - robí nejaké seansu 🙄 😝 tak idem ešte "super náročné" pagáčiky z lístkového cesta urobiť 😀
Luci....pekne auticko a to az sedem miest ma super,takze ak tentokrat nevidu dvojicky tak mozno na treti krat ano 🙂
Ja na vsetkych fotkach vyzeram uplne inac ako v skutocnosti. A ta fotka v pase je len rok stara,takto som vyzerala pred rokom. A aj v alube mam nejake foto a tam tiez vyzeram uplne inac. Ja ked chodim k zubarke ta ma nikdy nepoza a pyta sa ze kto som,ze vobec si ma nemoze zapametat 😕

luci téééda k vám už ježiško takto zavítal 🙂 tak do pohody bez nehody 😉
zuzu veru, už aj to sa raz skoro stalo 😀 😀 malý si pamätá 😀 😀 😀