Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahoj zuzka......Emka ti spinka? A sestra ti uz odisla? Vcera vecer o 16:20 som sla domov a videla som ta ako si s Emkou na prechadzke.
ano spi od 12:30h,ale zachvilku ho budem musiet zobudit,lebo pojdem do skolky.
prisla by som rada,ale uz som dohodnuta ze pojdem do MC zajtra so susedkami a v stredu tam pojdem na Mikulasa ak tak tak vo stvrtok by som mohla prist,ak mi dotoho nic nepride.
ok...a na ten stvrtok by sme sa dohodli,lebo v piatok asi opat pojde so mnou kamoska do skolky. Ale este msime sa stretnut,lebo uz o dva tyzdne idem na Liptov.
oki... ja idem vo štvrtok s malou do poradne, ale až poobede, takže môže byť...
tak si zavolame a dohodneme sa.......a setra niekde pracuje alebo este chodi do skoly?
aha.....a aku vysku skoncila.....ma vysku a co ja so SS,no uz to vidim ze ani ja si tak rychlo nenajdem pracu.
Vrábľami ide chýr, že na koňovi je malá účasť dneska 😕 a to ako...??? 😕 😕
Maji, sa mi rátalo, ako sme sa zhodli na tej chodbovici 😀 😀 😀 supíííííš 😀 😀 😉 😉
Práve v tejto minúte má naša Emmuška pol rôčika 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dobré ránko 🙂
prší, prší...lalalalalalalala...
Emmuške blahoželáme k polrôčku a Matúško posiela sladký božtek 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dobre ranko 😉
pocasie sa dnes zasa vydarilo 😅
Aj my sa pipajame so zelanim vsetkeho dobreho a pekneho polrocnej Emmke 😉 🙂
Ranecko skupina!
Tlacim do seba zdrave ranajky-domaca klobasa s cibulou,horcicou a chlebikom. Tobi mi cestou zo skolky zaspal.
No,co vam poviem? Pracka sa uz vrti (ved co cakala u bedusovcov 😀 )Vcera som skocila ku kamosom,kupila a hned vecer nam ju doniesli. Ze aky happy end? Uz som skoro od udivu zasla,ale nesklamali-zabudli nam dat navod na pouzivanie,tak som rano nakladala do pracky s norbukom v kupelni,lebo som z netu studovala,ako na to 😀 😀 😀 😀
Veru dada,vcera to bola vzacna zhoda 😉 😀
Anjelik,emmuske vsetko najlepsie k polnarodeninam 😀 Nech vam rastie do zdravia-krasna uz je velice 😉
A co inak babule? Co nove? Dajte nieco!
no teda imis, tak si to teda priam kozmickou rychlostou vybavila s tou prackou 😕 Az sa mi to ani na Vrable nepodoba. A dobre, ze navod na pouzitie si studovala, ja idem pri tychto zazracnych pristrojoch vacsinou pocitovo a potom vacsinou zhanam navod na pouzitie a cislo najblizsieho servisneho technika.....no skoro jak prava nefalsch blondinka 😀 😀
dada,aj na teba som pri kupe myslela! Zevraj je super mega turbo ticha a neprerusi beznu konverzaciu 😀 😀 😀 😀
Tak u nas bezna konverzacia prebieha len ked vsetci chlapi spia a ja telefonujem,tak som zvedava,ale ked ma prehlusi,tak u nas skoncila 😀 😀 😀
Zuzicka,teba som uz nevidela polstorocie. Macino taha teraz od svitu do mrku,ani skakat nemozem prist ☹ .
Ale ved hadam sa aspon v MC stretneme.
Baby,uz zacala zumba v Prediu?Nikto nic nehovorite,si chcete pre seba nechat,co? 🙂

Ahojte zienky 😉