Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tobulator spal od 10:30,teraz sa prebudza.Myslim,ze poharik uz nestihnem ani zohriat a drobec zje aj mna 😀
Cahojte
ach boze aja ze ste sa stratili...men stale ukazovalolen jednu stranku....aka som ja blba 😀
zuzu...dnes som nebola v MC...bola som doma,len som Tomaska zaviezla do skolky. MAtka somnechala u susedky co so mnou chodi do MC. Dnes som si poumyvala konecne okna.
takze dnes prisli na rad domace prace.No pekne ja som to robila pred 2 tyzdnami.No neviem dominika ci nas to neprestane bavit.A ako dlho trva kym ti spravi kavu?
ano a to som mala v plane az budci tyzden umyvat,ale nejak som dostalal chut a tak som ich dnes umyla....
domi...ked pridem na nastevu tak aj mne spravis nieco na tom dolce gusto...ci ako sa to vola?
stihneš 😉 idem baby aj ja off, upratat ten bordel v kuchyni, lebo za chvilu sa krpec zobudi pa
ahojte, ahojte,
ale ste sa rozpísali 😉 😉 😉 pred chvíľkou sme sa vrátili domov, boli sme v poradni... Emmka má už 6380 gramov a 66,5 cm... Od minulej pred dvoma mesiacmi podrástla 5 centi 🙂 🙂 🙂 aj sestrička sa smiala, či ju za uši ťaháme 😀 😀 😀 😀
Ahojte, Imis potrebovala by som vedieť, že od kedy do kedy sú v škôlke prázdniny? 😉 lebo sme ešte stále doma, a neviem či pôjde na bud. týždeŃ, teda či sa mi ho na týždeń oplatí aj dať 😒 ,a by zas neochorel
ahojte
aj ja chcem dolce gusto, ale mm ma schladil,ze ci di viem predstavit,keby ku nam vsetci dosli...dokopy nasi, Ivkovi, + brat so zenou a detmi.....a naplne by sa nam hned minuli 😀 😀 😀 😀 takze nic z toho ☹
dadu
piekla somm dnes tie brum brum labky.....suuu uzasneeeeeeeeeeee........... 😵 😵 😵 mnaaa
zuzka
nas jurko ma 5,3 Kg a to nema este ano tri mesiace.... 😲 😲 😲 😅 😅 😅
pekné piatkové ránko 🙂
fion teším, teším 😉
super, super, detičky majú krásne miery, len tak ďalej Jurinko, Emmka 😵 🙂 🙂
ozaj, tie orechové rožky sú fajné, odporúčam babule 😉 😉 a máte to za pár minút 😉
maji, myslela som aj na teba, ale keďže si mala včera túlavé botky... 😀
To vaaaaaaaaaaaaaaaaaaazne dada????? 😲 🙂 Ty si kamaratka! Dnes sa z domu nepohnem 😀 😀 😀 😀
Jaj.......................Dobre ranko zenicky
Zeny zienky zenicky
panenky a panicky
dobry pozor davajte
na mna ze sa divajte
nie je zima ani mraz
no vianocny trh je tu zas
penazenky otvorte
a nase MC podporte 😉
Dobre ranecko sa praje!!! 😉
tak dnes su vianocne trhy? Videla som vcera postavene budky, celkom dobre to vyzeralo.
Ahojte!
Ja len na skok, lebo dnes nič nestíham. Len či v takomto hnusnom počasí aj ľudia prídu na trhy popozerať 😒 Keď všetko stihnem, aj ja s Luckou vybehnem pozrieť.
Majte sa. Ak sa už neukážem, tak krásny víkend všetkým. 😉
Ahojte, aj ja som chcela ísť pozrieť, ale však prší 🙄 a od kedy do kedy sú tie trhy?
imis, vieš mi prosím ťa povedať, teda ak vieš, od kedy sú prázdniny v škôlke? 😉 ďakujem
ahojte,
fion, emmka bola malinká, keď sa narodila a je to predsa len dievčatko, tie sú menšie 😉

ahoj zuzi, ked ste už odišli, tak potom tam vzadu o tu malu hojdačku. a odkáž TM, že nezapadne, u nás frčí stale 😝 😀