Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
marianka to už je asi popôrodná slepota???????????????? 😀 😀 😀
ten spací vak je krásny, škoda,že nie je vačší....kupila by som
idem ženičky....moj malý Grumelko sa už zobudil a kuká do plafóna dajako moc zamyslene...idem ho rozveselit....
dakujem za pokec majte sa pekne papapaaaaaaaaaaaa
No,veru,aj ta slepota suvisi s porodom 😀 😀 😀
Ten vak je ozaj perfektny a uz aj ja chcem väcsi pre Tobka.Ak pojdem do ikei,hned mu kupim.Tieto ikeacke s a nedaju porovnat s tymi tescovymi. Tescovy ma teraz,sice mileny,ale na dve veci.
Ahojte vsetci,zostala som tu sama,tak idem aj ja.aspon nieco porobim a este aj seba prekvapim 😀 😀 😀
Domus 😀 😀 😀 😀 😀
Ale inak uplna normalka.Vystrihnute stand upy su to najlesie na svete.
Aha,tak patron.-Patron koho? Deti? 😉 My ideme teraz na tento http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba....
Este som nikdy nemala golface,tak uvidime. Ale ked maly zacne na jar behat,viem ako to dopadne. Kocik pouzijem raz-v lete v ZOO. 😀
domi 😀 😀 😀 😀 😀 ...Vaso nam to uplne jasne podal, ako je na nasich cestach 😀 😀 😀 😀 😀
Marus, uz nie som slamacka, prisiel uz v piatok, po geschenkoch ani stopa, to pride a hned medzi dverami je rabovacka a potom sa s vitazoslavnym pokrikom a s mega vreckom znacky Haribo zatvaram do kuchyne a nepohnem sa odtial kym nie je vrecko prazdne 😀 😀 😀
pekny kočik, ja mam chicco, ale už by som ho ani zadarmo nechcela, maleho tam ani nezapnem teraz v zime a prave predne kolesa sa krutia ako sa im zachce a niekedy ani vobec...
Haribo macht Kinder froh..................... Co si davas nosit? Nieco speci,co na nasom vychodnom trhu este nie je? 😉
no, sem tam sa im nechce, teda sem tam na každej prechadzke, aby som upresnila 😠 už mi krpec vyprava v postielke, tak asi budem musiet končit zachvilu.
no čo vy nevesty... 😀 😀 ja tiež len tak s nostalgiou obzerám svadobné albumy 😅 ach, ten driek...
ideme asi s drobcom von trocha vymrznúť a líčka ala Marfuška nazbierať 😎
Maji si zabudla dopisat to najdolezitejsie... und Erwachsene ebenso 😀 😀 😀 😀
Nic speci, tie saft gold,
Kocik je pekny, farba skoro taka ista ako mate teraz, nie?
Zuzi,no farba je vo vnutri tyrkys a nejak som teraz do nej. Pekny nestaci,mosi dobro funguvat,nech je z neho radost. 😀
Co je to driek?

zuzu80 a este si slamenna,ci uz prisel muzik aj s geschenkami zo sluzobky? 🙂