Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
klaudi, ja už chodím na úrad cez zadný vchod, z parkoviska... najprv som vláčila kočík zpredu ☹ ☹ ☹
Klaudi,"prijazd" na urad som ja riesila v roku 2004,ako cerstva mama a prindoska do Vrabel. Vysledok? ....................
Nie,na mestsky nejdeme,ideme na bobiho ranc.Tento rok to vyslo naraz. A Zuzka ide do Rima 😉
No o prístupe na poštu radšej pomlčím 😠 To načo tam majú dvoje dvere! A že sa nedá s kočom vojsť do tých prvých, to ich ani nenapadne 😠 A na úrad sa veru dá dostať len zozadu a to už potom dieťa buď na ruky a kočík dole nechať alebo oboje 😠
k chodnikom sa ani ja nevyjadrujem, lebo by mi zakazali vstup na verejne forum 😠
Luci ty ides plesat? No paradicka 😉 🙂 A ved aj ty budes fesanda, co bojis 😉
Imis neglize som este nebalila, cakam kym hodia tehulky fotky zo sona a pofotia kociky 😀 😀 😀
Zuzi,len pekne zbal,lebo ti tam zachyba.To bude uplne ina atmoska.A na ranci si na vas spomeniem,ze takto ste rocnik vynechali............. 😎 😀
Zuzu: no neviem, neviem v letných plážových šatách 😀 A tentokrát som sa ešte ani ku kaderníčke a na vizáž neobjednala, takže asi budem doma na poslednú chvíľu nervy strácať a MM sa bude rehotať 🙄
Imis: ani sama neviem 😀 To švagriná je z Mojzesova a ona kúpila lístky na Vinodol na ples.
Zuzu bude nahá chodiť, čo tam po nejakom negližé 😀
zuzi uz si zbalena???? dufam,ze beries aj dajaky valentinsky kostym 😉
ozaj baby, tusim ,ze sa lady roztapaju 🙂 🙂 🙂 🙂
Zuzi a ty nesledujes statistiky rozne a nazory muzov a pod? Zahalena zena v sexi pradielku je ovela viac pritazlivejsia ako holotrtka 😀
teeeda zuzu,ty takto ani nie barco na VAlentina???Ze Rim???To len tak???
imis....aha si tusim spominala,ze vzdy na Valentina niekde chodite,tak Vam bude fajn...my tiez ideme na Viechu v nedelu,este sme ani neoslavili nase 10-rocie s manzelom co sme spolu,lebo ma vtedy trapil prsnik a boli sme na pohotovosti...
A s tym vchodom zozadu,tak to riesim aj ja teraz,ale niekedy sa mi to nechce obchadzat a podla mna je logicke,aby to tam bolo...ved skusim,uvdiime....
Co mate hodinu jogy ked sa vyrovnavate?? 😀 😀 😀
Ale nezbalim a hotovo, co sa budeme nejakymi cipkami zapodievat, este mi ich dotrha, ked ich bude so mna zubami strhavat 😀 😀 😀
Marianka, len si na nas spomente aj my budeme na vas mysliet ake fajnotky papate a my niekde na stojaka v Mekaci 😀 😀 😀
My Lucku voláme, keď sa vyzlečie, že je holotrtko a ona si už teraz sama na seba povie, že "mami, aha ja som holý trtko" 😀 😀 😀 😀

zuzu...to su dobre zabudlivy kolegovia,to by som aj ja brala.... 😉
imis...veru,veru,pokial som nemala kocar,tak ma ani tak nic netrapilo....tych prekazok je fakt vela,a najvacsie nervy mam,ked musim na postu a trepat sa tymi dvomi dverami a pred dverami este rozbita rohoz cez ktoru sa na hov...prechadza.... 😠 😠 😠 😠 no proste des.....a inak minule som okomentovala,ze ved ani na urad sa neda vyliest,ziadny najazd pred budovom,len chytit do ruky a vyniest..... 😠 mala by som na to upozornit a pritlacit,nech s tym nieco poriesia....ved sa mina na ine blbosti,nie?
ozaj imis...idete na ten mestsky ples?zuzu a ty?