Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
zuzi, ja neviem... ktorý deň by vyhovoval babám? utorok, streda??? 16:30 nejaký pub... 😀 😀
hmmm... objavila som jeden receptík, vyzerá mňamkovo 🙂 nepoznáte ho? v sobotu vyskúšam...
tento som nerobila, ale vyzerá to podobne, ako tie buchtičky, čo som robila...
ja môžem utorok aj stredu...
hlavné je vymyslieť, kde sa stretneme, aby sme tam mohli ísť s kočmi...
Caute zubrieny!
No spravy z Nitry su viac ako pozitivne.Vystava tento rok ze mega spica turbo super.Ja som komplikovany zakaznik,narocny a frflos prvej triedy,ale teda dnes mi ulahodilo 90% vystavovatelov. Vstupne ok,malicko ludi,prijemna atmosfera,velky vyber,vyborne novinky,napady,inspiracie,super pristup vystavovatelov-vysvetlili,ukazali,"malinkeho" pokukali,teda az na tetky z eurosofa.Veeeeeeeeeeeelmi sa nam paci jedna sedacka od nich a mali sme ozaj vazny zaujem a nestoji malo-2050 €.Ale za to,ako sa predviedli si ju mozu strcit do prdele!
tot vystava-odporuvam!!!!
Matkovi vinsujeme k narodkam veeeeeeeeeeeeela zdravicka,radosti zo zivota a lasky od rodicov!!!!
A stretko dajme.Len ja uz asi poznam svoju odpoved 😔 ale rada by som.
zuzi, no v tomto čase-nečase by bolo najlepšie, keby sme tu vo VR mali nejaké OC
s kaviarničkou a detským kútikom... 😅 plus nejaké shoppy s dobrým výberom 😀 veď až tak veľa nechceme 😀
cafte zienky!!!
Tak dnes som vonku pekne vymrzla,aspon,ze som Dadu stretla,prehodili par slovicok,aspon cas usiel rychlejsie v tom pocasi....
imis...takze vystavu odporucas?My sa chystame teda nakoniec v sobotu,uz sa tesiiim!!!
Matkovi vsetko naj.naj.naj,nech sa mu dari a nech je stastny,prestastny!!! 😉
maji, fúha... tak nadšenie striedalo sklamanie... a to mohli mať akýýý dobrý kšeftík...
jedným očkom som zazrela, že ste plienky niesli, je nejaká dobrá akcia? kde? 😀
Ahojte!
Najskôr blahoželáme Maťkovi k tretím narodeninám, nech je zdravý, šťastný a nech sa mu v škôlke páči. 😉
Aj ja chcem ísť na výstavu, ale nemám s kým 😢 Chcela som ísť zajtra. Ešte musím niekoho nahovoriť, aby so mnou išiel alebo sa nas... a pôjdem sama s Luckou 😝
Dada: o OC vo Vrábľoch snívam aj ja. Bolo by super mať tu také niečo.
Ja som bola včera na sone v NR. Tak bábo už podrástlo, tak je to v poriadku.
Imis: kúpila som si prebaľovaciu podložku 😉
A my sme chodítko mali. Ja som bola spokojná.
jooooj, luci, veď ty ani nevyzeráš ako tehuľka... bežíš si cez prechod jak taká školáčka 😉 😉 😉
Dadus v hypernove.No my mame cislo 4 a tam bolo 132 ks v baleni a cena 24,99 jurasov. A k tomu DVD rozpravka o husenicke Betke zdarma 😀
super baby,ze je vsetko OK-tak to ma byt a uz sa mozete coskoro teskat z VAsich drobcekov!!!
dadi,ake kupujes plienky?
Luci,tesim sa.Aspon nam nebude zavadzat a Misko vyuzije 😉 Aj som Marike hovorila-nespekuluj,ber,ved to je taka uni farba,keby aj Gretka bola a po jednom dietatku a za taku cenu-no nekup to! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja som kupila Tobikovi tenisky za 28 € 😔 😅 ,ale uuuuuuuuplne nove v krabici,este aj zarucny k tomu,doklad o kupe. Male cierne nike.Maminka kupila v predstihu a drobko vyrastlo,tak ich dala na burze o 3 € lacnejsie ako kupila v obchode a Bedusova po nich chnapla. Vidite a naco nam je vo Vr OC? 😀 😀 😀 😀
Anjelik: 😀 No to vieš, keď sa človek ponáhľa na bus, tak aj na mega-brucho zabudne a spomenie si na to ako sa má behať 😀
Imis: tie som videla, boli zlatučké, ale tá cena 😝
Ozaj,teraz maga tajna informacia 😀 Ked chcete nakupovat na burze,mozete prist uz zajtra.Ja tam budem doobeda,pridite si vybrat,nech nemusite byt na buduci tyzden zmadzgnute v tej tlacenici,hm? 😉
Luci,ved jedna babka tam sedela na gauci a ked pocula,kolko stoja,skoro si dala tabletku na tlak.Ale som jej vysvetlila,ze su to nike,neboj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja som už minule nakúpila Pampersky 2-ky pre malé v akcii. Lucka už plienky nemá, len v noci (aj to sa stále chystám, že ju už odučím 🤐 ), takže prázdna skriňa na plienky je znova plná 😀

zuzu 😀 😀 😀 😀
dadu, no navrhni a stretneme sa 😉 😉 😉