Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
a ked bude prsat aj vtedy bude mila? Ja sa chstam kazdy rok na milu ci to bola NR alebo u nasich na Liptove ale nikdy nam to nevyslo a nic sa nekonalo 😒
no len sa este maji netes este neviem ci sa dostavime je to este daleko hoci tie dni starsne rychlo ubiehaju 😉 aspon mne. 😉
Ak nepojdeme do Bojnic urcite sa dostavime. A v pripade zleho pocasia sa bude tiez konat mila?
jaaaaj to ma nenapadlo ze aj nejake dazdniky existuju 😀 😀 : 😀
dnes mam konecne volnejsi den ani upratovat,varit nemusim 🙂 ,ale zato sa trosku nudim 😅
a bude aj nejake prekvapko ked sa dorazi do ciela ci s dazdnikmi alebo bez? 😅 😉
nuda ze nemam do coho pichnut 😀 😀 😀 😀 ale este ze si tu ty a mam s kym pokecat 🙂 inac by som sa asi rozpravala so stenami 😀 😀 😀
a kedy je rozpravkovy zamok? My chodime len na strasidla aj tam je tiez fajn ale nikdy sme sa do zamku nedostali,vzdy je tam rada az neviem kam 😀 😀 😀
ok necham sa prekvapit o to budem mat vacsi dovod prist a budem mat dilemu kam skor 😀
viem ze anjelik isla s Emkou k doktorke na prehliadku a ostatne neviem kde su. Asi maju popoludnajsiu siestu a pracujuce zienky pracuju 🙂
hmm zaujimave podujatie...uz som si zaznacila do kalendara mozno by sme isli kuk,ak nebude iny program.
Ten zamok byva genialny.Uplne profesionalne,nadherne,dostalo to aj mna,nielen deti. Omnoho krajsie pre deti,ako duchovia a strasidla. Len tiez dllllllha rada na listky.Ale oplati sa vystat!
Este som neobedovala nejak mi ani nechuti stale myslim na Matka ako sa ma......a ked mi je lepsie a mam chlapcov doma neviem sa dojset 😀 Chodim pred tretou,ale dnes mam ist este do mesta kym pojdem po chlapcov,len moj mm prisiel rano z prace a spinka a uz som ho bola budit ale nejak sa mu nechce.
a co stoja listky,nech viem kolko mam usetrit kedze mi uz tento mesiac prisla posledna materska 😒

aha.....a kde to bude vo Vrabloch ci v NR?