Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte 🙂
Ale dnes mame konecne kransne pocasicko,aspon mozme ist konecne vonku s chlapcami aj vecera vecer sme na hodinku vybehli na prechadzku 🙂
zabga....ako ste dopadli a aj my gratulujeme Vikinke vsetko najlepsie k vcerajsim meninam 🙂 A vraj su u vas kolotoce a dokey? Chceli sme ist v nedelu aj vcera ale prsalo tak z toho nic nebolo a chlapci sa tesili.
A coze uz mame sukromnu temu a tu sa uz pisat nebude?
lolita : MUDr. Zrubcová Marta, Centrum zdravia-Moravska 31, 952 01 Vráble tel.783 34 57
Adi ano uz sme v sukromnej, pod tam 😉
Ahojte! dakujeme za gratulacie 🙂 tak dnes sme boli u lekarky a nebrala jej krv vraj mam jej davat skor veceru a ked bude aj tak vracat tak pojdeme do nitry na gastro tak ze aj tam jej budu brat krv :( takze dufam ze nebudeme musiet ist :(
co to? par dni som tu neni a sup sa je nova tema.A vobec ma do nej nechcete pustit ☹ ☹
No pekne baby.A navyse som mala problem to aj najst ☹ ☹
ahoj.
eliska,ony maju uz vlastnu sukromnu temu Vrabelske tajomstva.zato sem nikto nepise. 😉 a uz ani nebude 😖
@marryaa halooo... ozvi sa!!!
@lolita.9991 jéééj, vidím, že to už máš aj ty za sebou, tak blahoželám, nech sa vám s dcérkou darí 🙂
baby, pridajte sa k nám do témy 😉
lolita, super, aj lucka je teraz v pôrodke, mohli ste hodiť modrokoníkovský pokec 😉
lolita, srdečne blahoželáme a prajeme tebe aj karinke hlavne veľa veľa zdravíčka 😉 😉 😉
Lolita, blahozelam a zelam Vam hlavne vela zdravicka, malo starosti a vela radosti 🙂 😉
Lolita, tak nech vsetko rychlo preboli 😉 🙂 . Karinka je nadherne babatko 🙂 a ake ma velike vlasiska 😕
loli...srdecne gratulujem a malinka je nadherna!!!dufam,ze sa niekedy stretneme na prechadzke...🙂))

dadi...ved to je veru dost,ze stihas popri 2 drobcoch este aj kona!Si uzasna mamina!!! 😉
Tak to muselo byt zlate,ako sa MAtusko s nou maznal.....mali ste asi krasny pohlad,vsak?
tak dajte tipovacku do tajnej temy.... 😉