Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No tu som na skok,ale co to citam? nasa zuzu velkost xs chce L-kove tricka? Zuzu,nesranduj,april je daleko.
Baby,zas tu boli-ti dvaja pubisi a rozpravali sa celkom blizko pri nas.Dnes o receptoch na kolace. Oni fakt existuju a maju 15 rokov-to som sa dozvedela z rozhovoru 😎
imis a ked sedis na slunicku tak pijes dost tekutin a chranis si hlavicku pred ziarenim? 😀 😀 😀 😀
inak mali by sme tat to stretko na buduci tyzden, ked budem fit, bo vidim, ze imis si ma uz len hmlisto pamata 😀 😀 😀
drobček hajinká, no dnes som mu ´navarila´ cestovinky s morkou od Hami 😅
nech má trochu zmenu a ja veget 😉
doobeda mi spinkal asi polhoďku, tak sme vypadli von a dosť sme sa zdržali, ale Hami to istí 😀 😉
achjj baby ja som dnes daka nijaka sa mi vobec nic nechce ešte stale som nevarila 😖
aj ja som uz zapla tu moju uz dako dlho oddychovala 😀 viki konecne zaspala ja si musi ešte dopit svoje caffe 😎
ok ja idem daco porobit, teda dufam ze zo mna dnes aj nieco bude. aspon kym mala spi. teraz spi velmi malo kedy cez den si dako odvykla a tak to dnes musim vyuziť 😀
Ahojte!
Imis 😀 a čo dobré chlapci varili? Nejaký zákusok, či rovno štvorchodový obed sviatočný?
Aj ja musím dnes prať a to ma ešte čaká taká kopa žehlenia, že cez ňu ani neviem prejsť do izby 😀 Dllllllho som na to nemala čas a zanedbávala to, včera som si ešte dávala oddych, ale dnes už musím žehliť, lebo si pomaly nemáme čo obliekať 😝
Ja som za stretko budúci týždeň, lebo dnes by som nemohla. A je mi jedno, ktorý deň, lebo ja teraz neviem, čo s voľným časom. Toľko ho mám 😀
A kde ste všetky? Ani kávičkárky dnes poobede kávu nepijú? Takto budem musieť naozaj odísť žehliť 😀 🤐
no ja som akurát dopila kavicku a dako ma stale laka tento PC a hlavne kooon modryyyy 😀
a u nás 😀 😀 😀 práve zapínam vysávač, idem trochen na špacírku po bytíku, aj s drobcom 😀 😀 😝
🙂 veru pocka
Viki sa zobudila a strasne plakala ze sa jej snivala z ocinkom a ze nepride domou 😢 chuda moje zlate

zuzu neboj sa najdu sa tam aj take velkosti ze by sa tam take zmestili aj dve ako si ty 😀