Začali jsme po Novém roce. Přidejte se
tak vsetky tehulky sem 😉
prckůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů a bořivojííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí rychle sem 😉
prcku zacinaju nevolnosti? ja som nastastie ziadne nemala ani pri prvom tehu ani teraz
mě bylo včera 😝 myslela sem,že nedožiju večera....ale dneska je mi opět hopsa hejsa 😵 zatím 😉
Ahoj holky, jdu pozdravit. Jukla jsem co se u vás děje.....udělaly jste dobře, že máte svoje téma, můžete tu těhu "beztrestně" rozebírat celý den. My těhule to potřebujeme 😉 . Holky snažilky chápu taky, ale výčitky nejsou na místě.
Tak ať se daří, kočky! 😉
vrani mame sa super, pohlavie este nevieme, v stredu ideme do poradne a na ultrazvuk tak snad sa mimi umudri...a vy ako?
U nás taky dobrý, vypadá to, že konečně cítím pohyby 😵 No a na pohlaví si asi ještě počkáme, až 17.6. jdeme na 3D, tak doufám, že se nám ukáže..
prcku....a kontrolu máš za 14dní,co? 😉 to uteče....to jsou blby rady,co? 😅 já se nemůžu dočkat pondělí ale už je pátek 😉
mě taky bolí podbříšek...nicméně se uklidňují tím,že nešpiním a teplota se drží 😵
vrani a gratulujem k pohybom, to nase uz riadne vystraja
prcku neblazni, ja chcem vediet co to je, nechcem mat vsetky vecicky neutralne
nechy v pondělí na tebe budu myslet,a koukej napsat SMS,jasný?
jj na kontrolu jdeme 16.6. - přesně na naše první výročí od svatba,tak snad je to dobré znamení 😉
evit,musíš bobíkovi domluvit,ať není tak stydlivý a ve středu se ukáže v celé své kráse 😀

evit....posílám hubana 🤐 😵