icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lujzamisko
29. mar 2016

@katuliena82 mne to dali že jediné tento jeden môžem s tejto firmy . A nejaké kvapky do nosa mi ešte dala

alenka7777
29. mar 2016

@katuliena82 ja tiez nic neberiem,dr.zakazala,tak preto som sa pytala.....no je tu nadej,ze po porode pocas dojcenia sa alergia vytrati..tak som to mala pri prvom dfietati a dojcila som rok

priora
29. mar 2016

Baby uz iba necely mesiac 🙂

priora
29. mar 2016

@lujzamisko to pekne teda tolko som cakala aj u nasej.,, tak vo stvrtok ma to caka

lujzamisko
29. mar 2016

@priora mňa zas pondelok tak sme zvedavý ale itak tam máme hodinu q pol hluchu ☹.

lujzamisko
29. mar 2016

@alenka7777 no ja mam toľko alergií q astmu že mňa sa boja nechať bez liekov. Ale neberiem ich keď netreba. Ale alergologicke aj gynekologicka prezerala že tieto môžem . 😀

katuliena82
29. mar 2016

@alenka7777 ja som pri predoslom dojceni brala len homeopatika a modlila sa, nech uz prejde sezona 😀 mne sa to uz nevytrati... tak drzim palce nech mas aspon ty to stastie

katuliena82
29. mar 2016

@lujzamisko no, niekde sa pise ze tento sa moze a ja tento liek uzivam roky a minule som volala pediatricke ze ci budem moct brat po porode. A ona ze nie...to iste mi povedala aj pred 7 rokmi ked som dojcila druheho syna. Tak som tajne dufala ze zmeni nazor...ale este uvidim. Ak sa to nebude dat vydrzat, tak to budem znova konzultovat. Ale nejako to asi vydrzim na slanych sprejoch a homeopatikach..aspon placebo efekt. Ale ked mas ty tazku alergiu a hrozila by ti astma, je to stale lepsie riesenie brat, ako mat problemy 🙂

katuliena82
29. mar 2016

@priora ja si davam 5 dni... 😀 aleee, babo si same povie ci chce ist von. Este stale to moze byt u mna aj 5 tyzdnov 😀 tesim sa uz do poradne, dufam ze sa tam dole nieco deje

lujzamisko
29. mar 2016

@katuliena82 však práve že astmu som dostala ešte asi pred 3 rokmi po silných alergiach. Ja bez kvapiek a iných serepeticiek do nosa neviem ani dýchať . 😀😀😀 . Čo už ale malý má všetko ok stále .

tomasko27
29. mar 2016

Mate tu niektora termin od 6 do 10 aprila?

reni1512
autor
29. mar 2016

AHOJTE 🙂 tak sa vam to uz poniektorym krati 🙂
Drzim Vam vsetky prsty, palceeeeee, myslim na Vas dievcata 🙂! Pfuj pfuj pfuj nech Vam to ide ako po masle a je vsetko v poriadku 😉
My stale nic nove ... 😖
Drzte sa..

PS: pridajte potom fotky a miery 🙂 babatiek, urobime si krasny album 🙂

priora
29. mar 2016

@katuliena82 este aby si nebola po mne :p 🙂

vierkamrtvikova
29. mar 2016

@tomasko27 Ja mam dva termíny 7.4. a 11.4. 🙂

alenka7777
29. mar 2016

@katuliena82 a ake homeopatika?rhinallergy?pomohli nieco?

tomasko27
29. mar 2016

@vierkamrtvikova Ako sa citis?Citis ze sa to blizi alebo to bude az na ten termin.

katuliena82
29. mar 2016

@alenka7777 presne tie, pomohli ale nie je to úplne top..ale pomohli. Prežila som na tom 🙂

katuliena82
29. mar 2016

@priora to sa môže stať 😂

katuliena82
29. mar 2016

@lujzamisko však to, astma je svina len papaj lieciky radšej 🙂

alenka7777
29. mar 2016

@katuliena82 planujem si ich tiez zaobstarat...je mi jasne,ze ak zaberu,tak nie uplne...uvidime

arwen88
29. mar 2016

@tomasko27 ja mam 7.4.

lina501
29. mar 2016

@priora a kde budes rodit?

vierkamrtvikova
29. mar 2016

@tomasko27 citim sa dobre a neviem posudit kedy lebo som prvorodička...ale dúfam že to bude aj skor...a tebe je ako?

priora
29. mar 2016

@lina501 ja idem na antolsku 🙂

priora
29. mar 2016

@katuliena82 pokial stres a nervy pomahaju k skoremu porodu tak urcite ano 🙂) uz ani chlap somnou nevie vydrzat ani sa necudujem sama so sebou sa neviem zniest ;(

tomasko27
29. mar 2016

@vierkamrtvikova Ja cakam tretie a fakt citim sa uz tak inak ako ked som bola prvy krat tehotna a mala som pred terminom.Vtedy som prenasala a sla rodit na vyvolavacku.Teraz uz ma dole picha a boli a vlastne cele tehotenstvo mam take tazsie a pritom myslim ze nie som tak stara este na tehotenstvo.

tomasko27
29. mar 2016

@priora No ja som natom rovnako muz ma uz nervy ale sa tvari tak sucitne a nic nehovori ale ani ja samu seba uz neznesiem

priora
29. mar 2016

@tomasko27 tak obaja sme vedeli ze nas to caka mala som to aj pri prvom ale omnoho skorej a som si myslela ze to bude ok a opak pravdou :( stale iba placem koli tomu neznasam sa.,,, a teraz ma toho vela v praci, ale ja tomu nrviem zabranit jednoducho

vierkamrtvikova
29. mar 2016

@tomasko27 picha sem tam aj mna...bolest neviem ci to je len take tlaky mam dole ako keby mi tlačili brucho...ja mam inak cele tehu v poriadku bez komplikacii ani zle mi nebyvalo...uvidime co ma caka pri porode..ty si mala aky prvy porod ak sa mozem spytat? 🙂

tomasko27
30. mar 2016

@vierkamrtvikova Ahoj.No samotne tlacenie bolo super a rychle hlavne.Mala 3300/49 takze bola taka mensia ale to predtym bola cista katastrofa.Uz by som na vyvolavacku nechcela rodit.Boli to ovela viac tie kontrakcie a dlho ten porod trva.