icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
priora
24. aug 2016

@lujzamisko ja som pred tehu konecne vyzerala ako clovek i ked este to chcelo dake upravy.,, spodne brucho po prvom porode som mala trochu ovisnute.,, teraz chcem viac zamakat a videla som laser na strie co odstrani tak chcem skusit bo cele brucho mam

lujzamisko
24. aug 2016

@priora no o.striach.ani nehovor ja sa hanbím prezliekat pred drahym lebo sa zhnusene.pozerá na mňa . Ked pôjdeš daj vediet . Ja som si od 6m davala bioil a v 8mesiaci.to tak popraskalo.bleeeee.

priora
24. aug 2016

@lujzamisko ja som kremy pouzivala iba ked svrbelo.,, ja to mam nechutne na bruchu nemam kusok. Normalnej pokozky.,, ale chcem ust az o rok ked schudnem bo 10x10 cm 40€ cca co som niekde videla., ja som chcela istvaj obocie.a muz ze nie ze sa mu to nepaci.,, ja si ho musim zvyrazovst lebo mam na kazdom jazvy

lenka2341
24. aug 2016

@priora ja mam permanentny make up obocia.robili mi ti v kozmetickom salone.je to tetovane pigmentmy.mam to hnede.pozor nesmie to vyzerat umelo a zoxidovane do modra alebo do zelena skp riadne tetovanie.moj to tiez nechcel lebo da mu to nepacilo ale ja to oam take jemne prirodzene.

lujzamisko
24. aug 2016

@priora joj a jak si schudla? Lebo ja môžem jesť celé dni aj len zelinu a nič .... ale zas cvicit.kedy a hlavne mám astmu tak.ze veľa toho nemozem a hlavne ked.neberiem.lieky nechcem.kým,kojim

lujzamisko
24. aug 2016

@lenka2341 mne sa páči vytetovane.ale normalne nie take.hnedé ale originalne ako tetovanie 🙂 🙂 🙂 ja mam.na nohe tatoo a po,skonceni kojenia pribudne dalsie 🙂 🙂

lenka2341
24. aug 2016

@lujzamisko aj ja mam tetovanie.ale ja si myslim ze na tvari by to malo byt take jemne.hlavne prirodzene.

lenka2341
24. aug 2016

@lujzamisko zatial bude take a po case ho chcem dat vyfarbit.

lujzamisko
25. aug 2016

@lenka2341 ja mam dole na.nohe zas laliu s motylom 🙂 a chcem.Ešte na ruku jakubko a datum.narodenia 🙂 len až ked dokojim. Ach a nebolelo take.veľké?

lenka2341
25. aug 2016

Nie vobec.na rameno a stehno boli najmenej pretoze je to velky sval.

lenka2341
25. aug 2016

@lujzamisko ja tiez rozmyslam.nad takym ako ty ale neviem sa rozhodnut.hovori sa ze by sa nemalo niekoho meno davat na seba.ze to prinasa nestastie.tak neviem

lujzamisko
26. aug 2016

@lenka2341 tak všetci U nás V práci majú deti lebo kolega tetuje popri práci profesionalne 😀😀😀 tak za to 😀

tak tým že my len jedno budeme mať tak chcem

lenka2341
26. aug 2016

aj mne staci jedno neboj 🙂 i ked niekedy tuzim aste aj po dievcatku.ja sa zase bojim zase tehotenstva,hoci som ho male bezproblemove,porodu lebo som rodila 33hodin o nastrihu ani nehovorim (a to som cvicila s aniball).a potom neviem ci by som zvladla venovat sa obom detom rovnko lebo nechcem aby bolo niektore odsunute.pretoze aj o maleho sa starame s laskou stale ho nosime ked chce byt na rukach nenechavame ho plakat aj ked niektory trvrdia ze ho len treba nechat vyplakat sa. nie je to pravda dieta potrebuje citit lasku a bespecie. no a dalsia vec je ze moj chce druhu cim skor asi o 3roky lebo on ma uz 34 a nechce uz neskor.a ja zase nechcem skoro pretoze s dvoma malimy je co robit.vydim to na nasik kamaratoch:D

priora
30. aug 2016

@lujzamisko ajoj uz ste boli nA ockovani?

priora
30. aug 2016

@lenka2341 to mas na stehne take velke?

lujzamisko
30. aug 2016

@lenka2341 tak ja mam 24 moj27 tak.ze máme čas mozno aj za 10rokov 🙂 . Presne ani my nenechave vyplakat. Moja babka je najhorsia ked príde som.ti vravela nenechaj hopestovat a prečo kojis ...... hrôza co ti poviem . Kvôli noseniu som aj nosic aj satku skusala a uz je.to super

lujzamisko
30. aug 2016

@priora no mal mať minuly mesiac ale.Kvôli soplom teraz 6 joj sa bojim

priora
30. aug 2016

@lujzamisko mi ideme zajtra sa bojim :( syn mal iba horucku miernu a potom ok ale co to s malou spravi.,,

priora
30. aug 2016

@lenka2341 to obocie chcem take prirodzene 🙂 hlavne tvar normalny ne ako ten moj a ja mam jazvy na obidvoch na zaciatku tak tam ani nerastie a vyzera to desne

lujzamisko
30. aug 2016

@priora uvidíš bude všetko ok 🙂 aj ja v to dúfam . A chces si dať tattoo obocko ?

priora
30. aug 2016

@lujzamisko microblanding chcem no terovat 🙂 ale to az ked dokojim bo teraz sa neda

lujzamisko
30. aug 2016

@priora a uz mas aj vybraté ze kde ? Hlavne si skús dať nejaké referencie lebo uz som videla kopu spackanych oboci ☹ . Keby ze moje nie.je take ako mám tiež by som si dala.aj ja 🙂. Ja mám dost chlpkou aj po všetkých moznych úkonoch 🙂 som normalne kozmeticka tak ze popri škole som si odfarbovala zafarbovala depilovala trhala vsetko mozne 🙂 🙂 🙂 a žije . A čo ako nohy ? Lepšie?

lenka2341
30. aug 2016

@priora ano🙂

lenka2341
30. aug 2016

@lujzamisko ja mam tiez 24 a moj mal 34 vcera :Dno lebo nze on uz v 40tich nechce druhe.iba ze by skor.

lenka2341
30. aug 2016

@priora aha tak to si ucite daj nejake pekne spravit budes urcite vepmi spokojna.ja som velmi.ja to mam od 2012 mam to na 5rokov potom to vybledne ale mne to drzi dobre.

lujzamisko
30. aug 2016

@lenka2341 je.rovnako 🙂 🙂 no,však uvidíš. Ale niektore mamičky tvrdili ze ľahšie uz tie dve ako prve

priora
30. aug 2016

Moj ma 35 :p a ja priznavam toto druhe babo je lahsie zatisl :p ale podla mna preto leboje to dievca a sebi mal silne koliky do 6-8 mesiacov a to bolo na prasky.,, ale teraz uz viem viac veci a mizno ten pocit ze dAlsie nebude i ked planujeme ale clovek nikdy nevie.,, ale porod lepsi nebol.,,

priora
30. aug 2016

@lenka2341 ja som citala ze 1,5-3 roky vydrzi 🙂 keby sa mi nepacilo kAslem nato potom 🙂 le fakt dokojim a idem nato 🙂 inac ja mam tetovanie na krizoch ale ani o tom neviem ked to nevidim.,, uz 10 rokov.,, a stale sa mi paci len ho musim pretetovat lebo zla farba

lenka2341
30. aug 2016

@lujzamisko viec co mozno aj hej lebo sa pohraju spolu ale ale 3roky rozdiel je malo.to mas dve male deti.a viem co to je lebo dvaja znamy to tak maju.

priora
30. aug 2016

@lujzamisko si kozmeticka ? 🙂 nohy., dneska a zajtra v piatok laser.,, a o nieco lepsie rano bolest ako hovado a cez den lepsie ale ked idem von tak potom bolest.,, ale predtym som ani bon nemohla tak uvidime co bude po 10 laserov.,, potom mam zadara ultrAzvuky a ked to nepomoze idem na magneticke za dalsich 60€ a ked to nepomoze uz bude januar a uz budem chudnut a daco bymisslim.,, a v piatok idem este pre specialne vlozky