Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Inak ešte nám je hlboká časť dobrá ale neviem či na mesiac dva vydrží a pak asi dáme športovú sme veľký papkaci ,ozaj kočky už prikrmujete nám nechutí moc zelenina ale ovocie spapka bez problémov aj kašu a čo vy ?
@debora16 tak my zúbky furt nič tuto noc preplakal kusal do dudla no hruza. A vám gratulujem K prvému 😀😀😀😀 no my kočík včera po dlhom čase A spinkal V nom 😀😀 S S fusakom nám bude ltt. Papať zeleninu miluje aj ovocie kaše dom ešte neskúšala 😀
@lujzamisko super tak detičky si pomalicky zvykajú na nové chute 😃
@debora16 tak dnes smlsol.celú plnu misku a to nemá.dajaku malú misticku 🙂 🙂 🙂 🙂
@lujzamisko a čo za mnamku papka my sme dneska dali mrkvička brokolica+ zemiak
@debora16 hokaido batat mrkvu brokolicu som ešte neskúšala len špenát zemiaky A tekvicu obyčajnú A to čo dnes 😉
Dievcence, prosim, nezvysil nahodou niekomu Utrogestan? Napiste prosim do IP, ak ano. Dakujem.
@debora16
@lujzamisko no mi dufam vydrzime este asi 2mesiace vo vanicke ale zase sportova cas je strasne uzka.my este cakame do 5.nov. A potom zacneme papat.a pred vcerom nam vysiel 3zubok hoze.takze mame 2dole a 1 hore.ani nie za mesiac vysli 3.sa cudujem inac:D
@lenka2341 ani my ešte športovú nic máme fusak a zmestí sa do hlbokej. 🙂 nám včera jeden trčí a dnes ráno po tazkej noci ďalší 🙂
@lenka2341 a papat uz papame aj zajka a dnes bude mať morcacie masko 🙂
@lujzamisko super!! gratulujem☺nejak sa to aj u vas rychlo rozbehlo.nezabudnite oslavit😉
@lenka2341 oslavila kuše pri kojeni 😀😀😀 A ešte furt noc nič moc teraz už bol 2x hore :'( A to spí ešte len od 22
Aj mna kuse.my mame uz 2dole a 2hore.noniekedy to je dost neprijemne ale hovor mu ze auuu ze ta to boli zevraj sa nauci ked bude vacsi ze to boli.
@lujzamisko aj moj zle zaspava.zaspi a potom sa zobudi o 20 minut.a vnoci ledu jak vstane niekedy 2-4krat.uz to nrsledujem bi spi s nami a to ma tak uz nezobudi
@lenka2341 tak ja chcem nech spinka v postielke ale ked place tak pri nas len mame uzsku posteľ len 140cm
@lujzamisko o spanku ani nehovorte si predstav klasiku postel a plus polu z nej tak to je nasa sirka 😂 Ja som v noci uz odpadla muz mi ju v noci dal na kojenie a jabsi pametam o 5 ako hladala 😂A ja kukam co tam robi 😂
@priora my posteľ mala a teraz to citime.rozmýšľame nad spaním po.dĺžke 🙂 🙂 🙂
@lujzamisko po dlqzke? Mi vybavujeme uver zatial je to na dobrej ceste 🙂
@priora hej radšej zohnute nohy ako byť celý,strpnuty 🙂 🙂 hej a chcete kupocat niečo ?
@lujzamisko aj ja som chcela hlavne koli monitoru aby spal v postielke.ale spal v nej len do druheho ockovania.potom dostal horucku a my sme ho lutovali tak si hovorime ze vsak on patri medzi nas.a od vtedy spime vsetci spolu aj nase dve 4kg -move mačky😊
@lenka2341 tak aj ja kvoli monitoru a dnes spal.celú so mnou 🙂
Vsak on skonci nakoniec s vami uvidis
😁
@lenka2341 neeeee však já sa bojím niekedy spím jak mrtvola
Aj ja.ale ono to je zaujimave ze aj ked clovek tvrdo spi aj tak ho neprilahne.neboj sa toho.nejak to mas stale v hlave ze jevtam pri vas
@lenka2341 ja viem len aj sa človek nevyspi sa bojím vždy A už vyše 3 tyzdnov takto

@lujzamisko @lenka2341