icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lujzamisko
4. feb 2017

@katia1 ono je lepsie ked sa obe vyspite ako nervna 🙂 🙂

luada
5. feb 2017

@katia1 gratulujem!!! Snad je to uz na dobrej ceste 🙂 Ja som malemu len tak na skusku dala ochutnat Nutrilon HA mlieko, lebo doktorka mi odporucila, ze ak by som ho chcela skusit dokromovat um, mam zacat s tym, ale vobec ho nechcel. Napinalo ho z toho. Veru, asi sa ozaj na to vykaslem a snad sa to aj u nas casom upravi... 🙂

lenka2341
11. feb 2017

@lujzamisko Ahoj.ako sa mate??Olino si oškrel zubok.ani neviem ako.som z toho na nervy

lenka2341
11. feb 2017
lujzamisko
11. feb 2017

@lenka2341 ejha ale máte pekne zubky.my.tie horne nikde.stale ☹ opuchnute uplkany ale.nechcu.ísť von. Ach . A to mi je.luto ze oskrel..hm.ináč sestrina mala ma.uplne pokazene.odlomene.horne.so.sladkeho a.to som.videla.u kopuu.deti.A ako.inac. my uz stvornozkujeme zacina sa.stavat na.sedacke a o nas . Vymyslavec je.to 🙂

lenka2341
11. feb 2017

@lujzamisko ja sa len bojim abysa mu to nezacalo kazit☹nema to inac velmi.skoro to ani nevydno.najlepsie je ze nieviem ako sa to stalo.minule si šupol moj pilník na nechty do pusi.mocni sa mu to stalo vtedy len som si to nevsimla.my inac vsetko po starom.jaj a uz konecne robi ťapi ťapi😀no vy ste teda sikovny.onedlho uz budu chodiť.

lujzamisko
11. feb 2017

@lenka2341 ani nehovor to zo dňa na.deň postupuje.kks strašne.rychlo teraz

lenka2341
11. feb 2017

@lujzamisko no ved aj u nas to tak je.nestiham sledovat.

lujzamisko
11. feb 2017

@lenka2341 len keby chcel.opat spávať v tej postielke ☹ ako nie kvôli tomu,ze.nechcem ale.nevyspime sa ☹

lenka2341
11. feb 2017

@lujzamisko Tak posli muza do obyvacky.my sme tak spali 3mesiace ked sme dosli z nemocnice lebp mame dve macky a nechcela som ich pustat do spalne.tak moj spal s mackamy v obyvacke.😀

lujzamisko
11. feb 2017

@lenka2341 byvam u našich my jedna izba a jedna oni tak ze to sa nedá ☹ a ani by som.nechcela 10rokov spime spolu tak si.to neviem predstavit 🙂 🙂 🙂 ked.ide.na.nocnu raz za 4me s tak ti prežívam zle. Ale.počula som to uz od viacerých ľudí. Tak snáď sa opat naučí aspoň 3hod s noci predtym špinavá tak.ze vecer zaspal pri nas prehodila som.do.ppsrielky a o 4-5 sa zobudil BA potom bol pri nas ale.takto to je už o hubu

lenka2341
11. feb 2017

Aha.no tak to potom nie.ale aj tak to je nepohodlne ho stale v noci tahat na ruky a davat a vyberat z postielky.ved iz su velmi tazky.

lujzamisko
12. feb 2017

@lenka2341 celý deň ho nosím uz som si zvykla 🙂 🙂 🙂

lenka2341
12. feb 2017

@lujzamisko aj ja som na tom rovnako 🙂

lenka2341
22. feb 2017

@lenka2341 ahoj.ako sa mate??zubky ako???

lenka2341
22. feb 2017

@lujzamisko ahoj.ako sa mate??zubky ako???

lujzamisko
22. feb 2017

@lenka2341 ani nevrav teraz od nedele hnačky s plačom a zrazu 3 zuby naraz horne a vy?

lenka2341
23. feb 2017

@lujzamisko joj chudáčik.aj moj je mrzuty.my uzwme vonku 8my.ale idu aj dalsie len neviem kde nenexha si ich pozriet.

lujzamisko
24. feb 2017

@lenka2341 nakoniec.som.ti prosím ta na dalsi den nasla 4 ze ide ☹ a.už len jeden.spanok.chce mat uz len jedne ach jaj uz o. 19 umrncany potom.zaspi.o 20 a o 21 akože vyspaty. 8 zubov mate kks no pekne ..A čo sedačka vybrata

lenka2341
28. feb 2017

@lujzamisko jaj no chuďatko.a to uz len raz chce spat??ci ako.no sedacka este nie je rozhodnuta zatial ju este nepptrebujeme velmi:D

lujzamisko
28. feb 2017

@lenka2341 no ako kedy Niekedy dva krat spí.za.den a niekedy č chce len raz.. Ale.to je.potom ako ako vymenene.dieta ☹ ja.idem 16do nemocnice na operaciu som.zvedava ako to chlapci.zvladnu jeden deň.budú uplne sami a az piatok moja mamka bude. Snimi

lenka2341
28. feb 2017

@lujzamisko aha co sa deje ze musis na operacii,?ak sa smiem spytat.ja si myslim ze to zvladnu urcite.skor si myslim ze malemu budes chybat ale okrem toho nebude ziaden problem.neboj sa.

lujzamisko
28. feb 2017

@lenka2341 idú mi vybrat zlcnik uz to je veľa.dostala som kamene.počas tehu . Tak.on je.dost cickos vkuse.sa mojka.ku mne ☹

lenka2341
28. feb 2017

@lujzamisko a musis ist teraz?ja by som nesla.vsak sa mu zrúti svet ked prides o jeho mliečko☹

lujzamisko
1. mar 2017

@lenka2341 oto nepride 🙂 🙂 uz po o operacii 12hod.mozem kojit a budem len 3dní pridu za.mnou doobeda aj poobede . No mala som a týždne v kuse bolesti to ma prinútilo lebo mi hrozí až zápal pankreasu

lenka2341
1. mar 2017

@lujzamisko aha.tak ze to mas dost vazne☹no tak vam držim palce nech to mas cim skor zasebou a nech vsetko dobre dopadne.

lujzamisko
1. mar 2017

@lenka2341 ani nevrav tak som s toho nervna.sama uplne tam a moj malicky doma ach . Budem plakat som.naucena ho obimat boskat a on ma hľadkat az do kým nezaspi skrabka.ma.po ruke . Ach bojím sa aké.to bude ☹

lenka2341
1. mar 2017

@lujzamisko no viem si predstavit.skuste to vyriesit tak aby boli s tebou cim dlhsie ked k tebe pridu.

lujzamisko
1. mar 2017

@lenka2341 tak môžu aj.doobedu ked.skoncia vyzity . Poobede uz aj pred navstevami. Len tie vecery ach strasne. A teraz zacak byt taký mojkavy snáď.mu to neublizi bude s nim tatik.a babka

lenka2341
2. mar 2017

@lujzamisko Aspon ze tak.no tak urcite to bude pre neho šok.isto ta bude hladat.ja viem zo seba.ked noekedy vecet nesiem domov svoju mamu a on uz vtedy spi a ked sa zobudi do vtedy tak ma hlada.muz s nim musi pozried v kazdej izbe aj za dverami ze ci t nie som.snat to tvojho Jalubka az tak nezoberie.