icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
ewik_
11. feb 2016
https://www.youtube.com/watch?v=HXlF9xzBk2s

.......Najkrajším darom ženy je keď nosí pod srdcom niečo tak úžasné a pritom také malinké. Tešíme sa na teba žabka naša. Ešte si len v brušku a už ťa všetci rozmaznávame 🙂

lusswinki
13. feb 2016

@tarniah Ahoj, dlhšie som sa tu neukázala, ale už som tu 😀 na poslednej poradni mi zistili skratenie krčka, babatko sa zaalo tlačiť na porodné cesty, tak terzaz musím až do pôrodu ležať s vyloženými nohami... ale, čo je aspoň pre mňa "ukľudňujúce" ležím doma a nie v nemocnici... Čakame na 90% slečnu, to sme s dozvedeli tiež teraz pri poslednej poradni.. už už som chcela isť nakupovať, no teraz už kvôli ležaniu nemôžem, tak to všetko ostane na manžela 😨 😖 😠 😵 , veľmi som sa tešila na nákupy 🤐 🙄 😝 😀 😀 , ta tak so mnou.. akurat som pozerala ako to vyzerá s pôrodnicami v mojom okolí, tak uvidíme, kedy a kam na "vietor odveje" na pôrod... Inak naa malá tiež riadne v brušku vystrája, normálne až sa mi nechce veriť, že tie silne kopance sú isto od dievčaťa 😵

A ako sa máš ty? čo nové u vás?

tarniah
13. feb 2016

@lusswinki jeee ahoj 🙂 ja som bola v poradni vcera adelka uz je dolu hlavkou a vsetko by malo byt v poriadku o dva tyzdne uz nastupujem na matersku kupila som si aniball a zachvilu zacnem cvicit snad mi to pomoze :D a nakupy? Ja som bola na marodke cele tehu tak na nakupy tiez az tak nevydalo ale v dnesnej modernej dobe netreba paty z domu vytrcit ja som 90 % veci ak nie viac zatial poobjednavala z netu uz sa velmi na tu nasu drndolinu tesim 🙂 a vam drzim palce aby ste to zvladli ;)

nela6
13. feb 2016

holky, ked mi u gynekologa vypocitali termin 1.5.2016 ale po druhotrimestralnom 3d mi napisali 24.4.2016, lebo maly bol na svoj vek velky, cim sa teraz riadit? s mojim doktorom som este nekonzultovala, som sa zabudla spytat na poslednej poradni 🙂

priora
13. feb 2016

Baby je tu niekto kto pôjde na antolsku rodiť?

wkreativka
13. feb 2016

@priora Ja pojdem, aj prvu som tam rodila 😉

priora
13. feb 2016

@wkreativka ja som tiež syna rodila tam a bola som spokojná 🙂 a kedy máš termín? Ja mam len dilemu ktorému doktorovi ísť, už máš vybratého? Lebo prvýkrát ked som bola mala som cukrovku a ku ktorému som chodila mal dovolenku tak že mam ísť k ďalšiemu a ten na mna kukal co tam este robim že už som mala mat po pôrode a neviem ako sa teraz volal

wkreativka
13. feb 2016

@priora Termin mam 20.4. Prvy krat som mala zazmluvneneho, no i tak mal zrovna on sluzbu( vediet to mohla som usetrit) 😉 . Rodila som akutnou sekciou. Teraz si asi nezazmluvnim, zatial to vyzera na druhu sekciu a akosi verim ze su tam vsetci podobne dobri.

zdravy_zivot
14. feb 2016

@wkreativka hehe mame rovnaky termin -) ja ale idem na kramare

katuliena82
14. feb 2016

@nela6 ahoj, ja som v 30.tyzdni a vzdy mi povedali (aj v nemocke, ked som bola hosp.kvoli tvrdnutiu, aj v poradni), ze malinky je trosku vacsi na svoj vek. Vychadza to o tyzden skor. Ale nemenili mi termin porodu, lebo vypocitany termin mam presne, kedze viem presny den otehotnenia a aj cyklus som mavala 28 dnovy. Tie merania byvaju aj tak orientacne. Ale jednej babe moj gynekolog posunul termin o tyzden skor, ale babos bol vacsi o 3 tyzdne. Co uz bol velky rozdiel

wkreativka
14. feb 2016

@zdravy_zivot Podla mna ani Kramare nebudu zle, my mame Antolsku kusok, preto tam... Inak aj nase svrnatko dostalo meno od svojej sestricky Adamko, a asi mu veru ostane 😉

priora
14. feb 2016

@wkreativka ja mam 28.4 🙂 ja len dúfam že sa to pusti samo prvý mi museli vyvolávať,.. A k tomu gynekológovi ku ktorému pôjdeš?

wkreativka
14. feb 2016

@priora Silno dufam ze porodim trochu skor, aj prvu som rodila v 38.tyzdni 😉 . Porodnika si asi nezazmluvnim, teda skor nie ako ano. Spolieham na to ze je tam vela velmi dobrych porodnikov 😉

priora
14. feb 2016

@wkreativka ja by som najradšej uz teraz 🙂)) nemyslela som zazmluvnenie ale od svojho gynekológa musíš ísť tam ku gynekológovi som chcela vedieť že ku ktorému pôjdeš

wkreativka
14. feb 2016

@priora Pokial viem u mojho (chodim k nemu na Antolsku,sa da chodit aj na pasy, ci ako sa tomu hovori spravne) teda menit este nemusim ak sa teda rozhodnem nezazmluvnit nikoho.

zdravy_zivot
14. feb 2016

@wkreativka kamoska teraz rodila na kramaroch a spokojna a dalsia tam ide tiez zachvilu 🙂

debora16
16. feb 2016

Ahojky baby ja mam termin 26.4. Bude niektora v tom case rodit v Galante aky mate na tutu nemocnicu nazor 😀

debora16
16. feb 2016

Este otazocka chodi niektora plavat

lujzamisko
19. feb 2016

Ahojte blbá otázka ale už ste kupovali postieľku a kočík? ? Neviem či už je čas kupovať či nie. Ďakujem

nela6
19. feb 2016

@lujzamisko ano 🙂

reni1512
autor
19. feb 2016

@lujzamisko urcite je uz cas 🙂 ... potom nebude uz vobec 😀 a na kocik sa niekedy aj caka 😉

tarniah
19. feb 2016

@lujzamisko skoro urcite nieje niektore kociky nemusia byt skladom a moze trvat kym ich dodaju ;) rovnako to moze byt s postielkou my uz cakame zo tri tyzdne a vraj koncom buduceho tyzdna by mohla byt 🙂 tak pomalicky zacni zhanat nech ta nieco nezaskoci 🙂

priora
19. feb 2016

@lujzamisko postieľku mam doteraz v nej bol maly tak sme jemu kúpili posteľ a kočík idem objednAvat v utorok len sa stale bojím ci som vybrala správny :/ aký ste kupovali vy?

reni1512
autor
19. feb 2016

Baby ahojte, predavam kociarik, je novy. V zaruke este 2r. ak by niekto potreboval. Znacka Cybex CBX Cura. Je to dvojkombinacia, 2v1. Vanicka je vystuzena, ma madlo, lahkym sposobom prerobite na sportiak. Otaca sa v oboch smeroch. Nanoznik je k nemu, strieska sa zipsuje, je predlzena. Z necelych 300e, som ho zohnala za 179e.
Poslem aj kurierom.
Video najdete na youtube.

lujzamisko
19. feb 2016

Ďakujem baby, no vybraté už aj máme len kúpiť. Vybrali sme camarelo 😀 dúfam že bude dobrý. Postieľku by som chcela Safari so zirafou . Ak máte niektorá pls. Skúsenosti poradte či kočík je dobrý. Ďakujem

priora
19. feb 2016

Ja tiež camarelo ART 🙂 chcela som iný ale ten nebol odpružený a toho sa vojim

tarniah
19. feb 2016

@priora my mame objednany hartan racer gts ale dodacia doba tri mesiace tak to uz asi nestihas jedine ak by ti nevadil z druhej ruky to by si mozno nasla a stihla 🙂

katuliena82
19. feb 2016

@lujzamisko nam kupila nejaku skvelu postielku buduca krstna mama a kocik idem kupovat v marci

priora
19. feb 2016

@tarniah v obchode mi odporúčali ten Harman VIP xl 235 páčil sa mi ale za takú palku bol okolo 900 EUR som chcela pre viac deti ale nakoľko mam dve sestry bezdetné a švagrinu tak asi by pre mna neostal a som si povedala ze nebudem za jedno dieta takú palku platiť ale fakt super

tarniah
19. feb 2016

@priora ved to neznamena ze ho musis potom posunut 🙂 a jo su dost drahe ale mali by byt aj kvalitne uz sa nan tesim