icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

krhlicka
19. máj 2012

@katarina6 kraaaaasna a tie satocky jej neskutocne pristanu, super vkus mamina! vela zdravicka a radosti k 9tim mesiacikom zelame 😉
@ikusa11 Nelke samozrejme tiez vsetko naj k 9temu vymesaciu, nech je zdravucka a spokojne objavuje svet 🙂

gabika84
19. máj 2012

@viva02 ja mam nosic Beco, som s nim max spokojna, co to uz prezil, uz by som ho aj oprat konecne mohla 😅 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/gabika84/alb...

gabika84
19. máj 2012

hoci Belina oblubena poloha v nosici je aj tak takato (volame ju netopier 😀 )

gabika84
19. máj 2012

a este jedna z dnesku

gabika84
19. máj 2012

@krhlicka super mici, ze ste zasli s mamcou za kulturou, snad takychto momentov bude coraz viac 😉
@verka ano, na fotke je Petka s Elou, fotky snad konecne pridam casom aj do albumu. na orave bolo super, chlapi nam vobec nechybali 😝

gabika84
19. máj 2012

btw aj vam sa zrazu tie fotky zobrazuju v takom velkom formate? aj tie, co som nedavno pridala z nasho vyletu a boli ledva vidiet, su zrazu omnoho vacsie 😕

viva02
19. máj 2012

@gabika84 Tak ta netopieria poloha nema chybu! 🙂) Uzasna je malinka! 🙂

viva02
19. máj 2012

@katarina6 Krasna je Talinka! 🙂 A na tej druhej fotke (kde sa opiera o policu), vyzera, akoby stala vo vzduchu (tak ma tu nozicku). 🙂)

krhlicka
19. máj 2012

@gabika84 netopier 😀 krasne ste kocky!

katarina6
19. máj 2012

@ikusa11 Dakujeme! Gratulujeme aj my k 9.mes. a zelame vela lezeckym metrov bez nehod!!! 😀DD
@krhlicka Dakujeme! No veru, hlavne zdravia!!!
@gabika84 Belinka!!! Ty si prekrasna!!! 😀DD Aka je chutnucka na spapanie na tom nocniku!!! 🙂 tak uz ti pekne cika aj kaka na nocnik? Moja na tom sedi len ako oblecena, to usedi, ale s holym zadkom jej proste vadi ten plast, ze je to asi studene, prilepene na zadku..... mam to ja Sisi :-P... uz aj rozmyslam ze to nejako obalim latkou, ci to pomoze 😀DD.....
Ten beco nosic vyzera tiez dobre, je este drahsi tusim o trochu do tej Boba nosic, ale nie su tam tie drziaky na nozicky pre vacsie deticky.... Ale pozeram ze na hlavicku tusim tam je lepsie ´podopretie..... musim pozriet aj tu Bobu, mozno aj tam to je ale som si to nevsimla..... tie Beco maju tiez kopec krasnych dizajnov!
A tebe sa tiez Beli tak vyvracia hlavou? 😀DD haha! mne to tiez robi Talia.... niekedy len tak z nicoho nic chce sledovat svet opacne 😀DD.....
tie fotky tiez som cumela ake obrovske zobrazuju, ved to mali nechat tak ako nahlad aby to bolo male a potom ak chce niekto vidiet vacsie tak po kliknuti zvacsit.... sa mi to takto nepaci je to prilis take agresivne.......

@viva02 Dakujeme! pozerala som si tu foto lietajucu 😀D... ona tam s tou jednou nohou vykrocila, tak to vyzera akoby na nicom nestala, ta druha je vidno slabo na tom pozadi ....asi to nejako opticky klame 😀DD

Inak ja mam nejake obdobie urazov a "prekvapeni", najskor sa mi z nicoho nic upcha mliekovod, predvcerom mi synovec nohou rozrazil vrchnu peru /robil doma opicky, a ja som bola prilis blizko, moja chyba, som sa akurat cez neho nahla ku stolu a on nohou vykopol do vzduchu rovno do mna/ tak mi to krvacalo dlhsie, nic vazne ani to nebolelo, ale krv tiekla, a teraz ked jem ci pijem nieco horuce alebo slane, kysele atd, tak to stipe.....
no a dnes som si popalila palec.... asi hodinu ma to dost bolelo.... som vyberala plech z rury, a ta chnapka mi spadla, tak som reflexne hned rukou chytila plech co sa rutil na zem..... 😝 ....

no je to zaujimave...... take nieco sa mi snad este ani neudialo 😒

katarina6
20. máj 2012

Joooj a zabudla som co som objavila.... snad to pomoze nasim krpcom mat menej modrin na kolenach 🙂, tu su navleky pekne:
https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-ponozky-...

aj ked tie stucne ked su po celej nohe vyzeraju asi lepsie, toto je mozno lepsie ked bude velmi teplo, aby sa cele nozky nepotili v tych stucnach.......

ikusa11
20. máj 2012

@katarina6 odpadnem,to fakt nieco take existuje?ze navleky na kolena 😀 😀

krhlicka
20. máj 2012

@ikusa11 jej aj Nelka je uz medzi 9mesiacnikmi, vela zdravicka a radosti zelame 🙂

bejka82
20. máj 2012

@katarina6 🙂 my už máme tiež tie návleky na kolienka, také biele a v strede je srdiečko. ale zatiaľ to veľmi nepoužívame lebo ešte len začína herečka štvornožkovať ale už som jej to pár-krát navliekla a v pohode 😉
pár dní som sem nepísala ale čítala som stále 🙂 ešte že tu netreba hovoriť lebo som úplne stratila hlas, to je hrozné 😝 toto počasie ma raz položí 😅 😝 a ešte k tomu som včera večer bola vonku s jednou známou, a samoška pili sme studené vínko, vonku 😅 no super kombinácia 😝

takže dodatočne všetkým 9 mesačníkom vše NAJ prajeme 🙂
a babulky na tých fotečkách sú prekrásne 🙂

krhlicka
20. máj 2012

@bejka82 a ja ze si tak povzbudzovala pri hokeji a pive Bei 😀 tak skore uzdravenie, nech si fit, aby si stihala za Sofinkou behat 😉

bejka82
20. máj 2012

@krhlicka 😀 no, to si myslí každý, Keď sa mi nechce vysvetlovať tak sa na to vyhovorím. Ja by som aj od toho stratila hlas, ale doma kričať nemôžem a von s malou hokej pozerať tiež nie 😕 ale na budúce to roztočíme, už ju učím ako budeme kričať ciki-caki, ciki-cak......... a moooooc sa jej to páči 😀 😀
a ďakujem 😉

verka
21. máj 2012

@gabika84 uzasna je mala na tom serbliku, my tiez serblikujeme asi mesiac, vykaka sa prakticky len donho, ale cikame este aj do plienocky..... dam tiez fotky, len mam fotak u mojich rodicov....

verka
21. máj 2012

a nasla som v pocitaci nejake, ale obsah serbliku nezverejnujem...
na tej druhej fotke je moja Misenka s Matuskom, na dalsej ja s Matuskom a za nami je kamoskina mala
a na poslednej moj najstarsi petko

krhlicka
21. máj 2012

@verka krasne deticky mas, a Matusko ma ake krasne velke ociska 🙂

katarina6
21. máj 2012

@verka Boze ty mas krasssssssssneeee deticky!!! no fakt nadherne!!! ten Petko hotovy model tie oci, usta, taky mudry pohlad ma!!! Aj dcerka, aj Matusko!!! Neskutocne su krasni!!! 🙂 ved maju po kom! 🙂 aj maminka je peknucka!!! 🙂

katarina6
21. máj 2012

baby, ja este ku klasickym navlekom na nohy, za kolko ste ich kupili? lebo tie Baby Legs su celkom drahe, a tuto som nasla take pekne a za dobru cenu si myslim je to dvoje za 5,90 Eur, je to ta ista predavajuca co predava aj tie navleky na kolena.... ma tam na predaj kopec peknych veci 🙂, tam som objednala aj pancusky a tak 🙂....
https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-ponozky-...
ak ste nasli za lepsiu cenu, dajte vediet......

verka
22. máj 2012

ale baby dakujem moc, jasne pre mna su mtky troje deti tie najkrajsie na svete ako pre kazdu maminu.....inac su vsetky tri na tatina

natalitimk
22. máj 2012

no tak tutu sukna dokončena 🙂 .tak som sa jej tešila 😵 ale len ja 😝 Nelke ked som jej ju dala 🙂 tak sa jej bala chudačik môj maličky ručky hore a slzičky 😢 😢 no nič musime skušať hadam si zvykne a par fotiek na narodky spravime 😵 😀

katarina6
22. máj 2012

@natalitimk 😀DD hahah je to novy material, moja Talia sa jej tiez bala, teda neplakala, len sa toho chytila a zostala ako skamenena... 😀... iba sa jej nechytala, ale inak sa jej nebala ze by plakala.... potom si zvykla, nevsiimala si ju.....

evi21
23. máj 2012

Ahojky, chcem sa spytat, ci vase deticky najskor stvornozkovali a potom sa posadili, alebo sa aj najskor zacali sadat a potom lozit ? Nas maly doteraz sa plazi takym individualnym stylom , prisunom, a teraz sa zacina posadzovat, tak neviem ci sa uz mam vzdat nadeje , ze bude aj lozit... 😉

natalitimk
23. máj 2012

@evi21 - 🙂 naša to isté 😉 ,skušala sa plaziť 🙂 a potom sa naučila sadať 😒 tak som sa už vzdala nadeje že bude loziť 🙂 lebo ked som ju dala na bruško tak ona šup a už sedela 😝 ale ani neviem ako a už 3t. lozime. 🙂 neboj bude aj tvoj 😉

katarina6
23. máj 2012

@evi21 po spravnosti - teda spravny vyvin dietata by mal byt najskor stvornozkovat a potom sediet.... Ale mne mala najskor sedela a potom zacala lozit, takze nic nie je stratene 🙂, chce to len trpezlivost, mozes maleho skusat sama postavit na styri a posuvat najskor jednou rukou, druhou rukou, potom jednou nohou druhou nohou, akoby lozil... ja som to malej robila tak asi tyzden, strasne sa z toho tesila 🙂 a potom liezla sama, neviem ci toto prave pomohlo ale mozes skusit.... samozrejme vzdy sa mi rozplestila potom 🙂, ale par krokov tak vzdy spravila....

natalitimk
23. máj 2012

dnes som malej vyrobila novu hračku 🙂 :mala som prazdne kinder vajička dala som dnu male fazuľky zatvorila a vznikli male hrkalky:joj to bolo radosti 😀 😀 😀 😨 😵

natalitimk
23. máj 2012

a ešte jedna otazka-kedy planujete odučať deturence od cumlika,naša je už 3dni bez,teda davam jej ho len ked ide spať čiže3x inač už nie.Ani ked spadne alebo plače a uplne odučiť planujem tak po roku. 🙂

ikusa11
23. máj 2012

@natalitimk 😀 😀 ake kreativne 😀 😀 ale urcite sa s tym prehrala.