Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@viva02 ja mam nosic Beco, som s nim max spokojna, co to uz prezil, uz by som ho aj oprat konecne mohla 😅 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/gabika84/alb...
btw aj vam sa zrazu tie fotky zobrazuju v takom velkom formate? aj tie, co som nedavno pridala z nasho vyletu a boli ledva vidiet, su zrazu omnoho vacsie 😕
@ikusa11 Dakujeme! Gratulujeme aj my k 9.mes. a zelame vela lezeckym metrov bez nehod!!! 😀DD
@krhlicka Dakujeme! No veru, hlavne zdravia!!!
@gabika84 Belinka!!! Ty si prekrasna!!! 😀DD Aka je chutnucka na spapanie na tom nocniku!!! 🙂 tak uz ti pekne cika aj kaka na nocnik? Moja na tom sedi len ako oblecena, to usedi, ale s holym zadkom jej proste vadi ten plast, ze je to asi studene, prilepene na zadku..... mam to ja Sisi :-P... uz aj rozmyslam ze to nejako obalim latkou, ci to pomoze 😀DD.....
Ten beco nosic vyzera tiez dobre, je este drahsi tusim o trochu do tej Boba nosic, ale nie su tam tie drziaky na nozicky pre vacsie deticky.... Ale pozeram ze na hlavicku tusim tam je lepsie ´podopretie..... musim pozriet aj tu Bobu, mozno aj tam to je ale som si to nevsimla..... tie Beco maju tiez kopec krasnych dizajnov!
A tebe sa tiez Beli tak vyvracia hlavou? 😀DD haha! mne to tiez robi Talia.... niekedy len tak z nicoho nic chce sledovat svet opacne 😀DD.....
tie fotky tiez som cumela ake obrovske zobrazuju, ved to mali nechat tak ako nahlad aby to bolo male a potom ak chce niekto vidiet vacsie tak po kliknuti zvacsit.... sa mi to takto nepaci je to prilis take agresivne.......
@viva02 Dakujeme! pozerala som si tu foto lietajucu 😀D... ona tam s tou jednou nohou vykrocila, tak to vyzera akoby na nicom nestala, ta druha je vidno slabo na tom pozadi ....asi to nejako opticky klame 😀DD
Inak ja mam nejake obdobie urazov a "prekvapeni", najskor sa mi z nicoho nic upcha mliekovod, predvcerom mi synovec nohou rozrazil vrchnu peru /robil doma opicky, a ja som bola prilis blizko, moja chyba, som sa akurat cez neho nahla ku stolu a on nohou vykopol do vzduchu rovno do mna/ tak mi to krvacalo dlhsie, nic vazne ani to nebolelo, ale krv tiekla, a teraz ked jem ci pijem nieco horuce alebo slane, kysele atd, tak to stipe.....
no a dnes som si popalila palec.... asi hodinu ma to dost bolelo.... som vyberala plech z rury, a ta chnapka mi spadla, tak som reflexne hned rukou chytila plech co sa rutil na zem..... 😝 ....
no je to zaujimave...... take nieco sa mi snad este ani neudialo 😒
Joooj a zabudla som co som objavila.... snad to pomoze nasim krpcom mat menej modrin na kolenach 🙂, tu su navleky pekne:
https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-ponozky-...
aj ked tie stucne ked su po celej nohe vyzeraju asi lepsie, toto je mozno lepsie ked bude velmi teplo, aby sa cele nozky nepotili v tych stucnach.......
@katarina6 🙂 my už máme tiež tie návleky na kolienka, také biele a v strede je srdiečko. ale zatiaľ to veľmi nepoužívame lebo ešte len začína herečka štvornožkovať ale už som jej to pár-krát navliekla a v pohode 😉
pár dní som sem nepísala ale čítala som stále 🙂 ešte že tu netreba hovoriť lebo som úplne stratila hlas, to je hrozné 😝 toto počasie ma raz položí 😅 😝 a ešte k tomu som včera večer bola vonku s jednou známou, a samoška pili sme studené vínko, vonku 😅 no super kombinácia 😝
takže dodatočne všetkým 9 mesačníkom vše NAJ prajeme 🙂
a babulky na tých fotečkách sú prekrásne 🙂
@krhlicka 😀 no, to si myslí každý, Keď sa mi nechce vysvetlovať tak sa na to vyhovorím. Ja by som aj od toho stratila hlas, ale doma kričať nemôžem a von s malou hokej pozerať tiež nie 😕 ale na budúce to roztočíme, už ju učím ako budeme kričať ciki-caki, ciki-cak......... a moooooc sa jej to páči 😀 😀
a ďakujem 😉
baby, ja este ku klasickym navlekom na nohy, za kolko ste ich kupili? lebo tie Baby Legs su celkom drahe, a tuto som nasla take pekne a za dobru cenu si myslim je to dvoje za 5,90 Eur, je to ta ista predavajuca co predava aj tie navleky na kolena.... ma tam na predaj kopec peknych veci 🙂, tam som objednala aj pancusky a tak 🙂....
https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-ponozky-...
ak ste nasli za lepsiu cenu, dajte vediet......
ale baby dakujem moc, jasne pre mna su mtky troje deti tie najkrajsie na svete ako pre kazdu maminu.....inac su vsetky tri na tatina
no tak tutu sukna dokončena 🙂 .tak som sa jej tešila 😵 ale len ja 😝 Nelke ked som jej ju dala 🙂 tak sa jej bala chudačik môj maličky ručky hore a slzičky 😢 😢 no nič musime skušať hadam si zvykne a par fotiek na narodky spravime 😵 😀
@natalitimk 😀DD hahah je to novy material, moja Talia sa jej tiez bala, teda neplakala, len sa toho chytila a zostala ako skamenena... 😀... iba sa jej nechytala, ale inak sa jej nebala ze by plakala.... potom si zvykla, nevsiimala si ju.....
Ahojky, chcem sa spytat, ci vase deticky najskor stvornozkovali a potom sa posadili, alebo sa aj najskor zacali sadat a potom lozit ? Nas maly doteraz sa plazi takym individualnym stylom , prisunom, a teraz sa zacina posadzovat, tak neviem ci sa uz mam vzdat nadeje , ze bude aj lozit... 😉
@evi21 - 🙂 naša to isté 😉 ,skušala sa plaziť 🙂 a potom sa naučila sadať 😒 tak som sa už vzdala nadeje že bude loziť 🙂 lebo ked som ju dala na bruško tak ona šup a už sedela 😝 ale ani neviem ako a už 3t. lozime. 🙂 neboj bude aj tvoj 😉
@evi21 po spravnosti - teda spravny vyvin dietata by mal byt najskor stvornozkovat a potom sediet.... Ale mne mala najskor sedela a potom zacala lozit, takze nic nie je stratene 🙂, chce to len trpezlivost, mozes maleho skusat sama postavit na styri a posuvat najskor jednou rukou, druhou rukou, potom jednou nohou druhou nohou, akoby lozil... ja som to malej robila tak asi tyzden, strasne sa z toho tesila 🙂 a potom liezla sama, neviem ci toto prave pomohlo ale mozes skusit.... samozrejme vzdy sa mi rozplestila potom 🙂, ale par krokov tak vzdy spravila....
dnes som malej vyrobila novu hračku 🙂 :mala som prazdne kinder vajička dala som dnu male fazuľky zatvorila a vznikli male hrkalky:joj to bolo radosti 😀 😀 😀 😨 😵
a ešte jedna otazka-kedy planujete odučať deturence od cumlika,naša je už 3dni bez,teda davam jej ho len ked ide spať čiže3x inač už nie.Ani ked spadne alebo plače a uplne odučiť planujem tak po roku. 🙂
@natalitimk 😀 😀 ake kreativne 😀 😀 ale urcite sa s tym prehrala.

@katarina6 kraaaaasna a tie satocky jej neskutocne pristanu, super vkus mamina! vela zdravicka a radosti k 9tim mesiacikom zelame 😉
@ikusa11 Nelke samozrejme tiez vsetko naj k 9temu vymesaciu, nech je zdravucka a spokojne objavuje svet 🙂